bugün
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak9
- anın görüntüsü15
- menzil şeyhinin çakarlı aracı12
- mahmud abbas9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak12
- iyi giyinen kadınlar16
- akp için 3 kelime yakıştır11
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak34
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı25
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut15
- allah ı niçin göremiyoruz16
- kasko fiyatları8
- erdoğan ikinci atatürk'tür12
- filistini destekleyen yahudi delege11
- kabataş yalanı19
- ekrem imamoğlu85
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın17
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız15
- espressolab24
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- gezi parkını yakmak8
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek10
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- yolda namaz kılan davarlar16
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası29
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek15
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı28
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- papa francis'in serveti9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an16
- zina çoğalınca deprem olur10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak16
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9

entry'ler (601)
Kendimi müslüman olarak betimlemiyor olmama rağmen, islam inancına göre bunu söyleyen kişiyi günaha sokan durumdur. islam inancına göre birini kafir, inançsız ya da müslüman değil olarak nitelendirmek bu sözleri sarfeden kişinin imanını tehlikeye atar.
(bkz: Hiç kimse, başka bir kişiye fasık (yoldan çıkmış sapmış) diye söz atamaz, kafir diyemez. Eğer fasık dediği kimse fasık, kafir dediği kimse de kafir değilse, bu sıfatlar muhakkak onları söyleyen kimseye döner.” (Buhari,Edeb,44)
)
(bkz: Hiç kimse, başka bir kişiye fasık (yoldan çıkmış sapmış) diye söz atamaz, kafir diyemez. Eğer fasık dediği kimse fasık, kafir dediği kimse de kafir değilse, bu sıfatlar muhakkak onları söyleyen kimseye döner.” (Buhari,Edeb,44)
)
2012 sürümünden beri bağımlısı sayılabilecek kadar oynadığım oyundur. 2025'in yetiştirilememesi neden çıkmayacağı duyurulduktan sonra 2024 ile hayatına devam etmektedir.
Şu oyuna gösterdiğim azmin yarısını başka alanlarda göstersem Türkiye'den yeni bir Aziz Sancar çıkabilirdi.
En son başarım Almanya 3. Lig'den 1860 München ile 10 sezonda Bundesliga, DFB-Pokal ve Şampiyonlar Ligi kupalarını almak oldu.
Şu an Karşıyaka menajeri olarak 3. senede TFF 1. Lig'i lider götürüyorum. Hedef 10-15 sene arasında Süper Lig dominasyonu ve Avrupa'da en az bir kupa.
Şu oyuna gösterdiğim azmin yarısını başka alanlarda göstersem Türkiye'den yeni bir Aziz Sancar çıkabilirdi.
En son başarım Almanya 3. Lig'den 1860 München ile 10 sezonda Bundesliga, DFB-Pokal ve Şampiyonlar Ligi kupalarını almak oldu.
Şu an Karşıyaka menajeri olarak 3. senede TFF 1. Lig'i lider götürüyorum. Hedef 10-15 sene arasında Süper Lig dominasyonu ve Avrupa'da en az bir kupa.
Kadınlar kadar erkeklerin de içerisinde bulunduğu zorunluluktur. Ama fiziksel düşünmek yetmez. Fikren güzel olmak önemlidir. düşünüp, okumakla gerçekleşir.
Kadınların her hareketini kendine yoran barzo söylemidir. Adama derler ki sanane.
ya Türk değildir. Ya araplaşmış sözde türktür.
Dinlenen insanların gözleri yerine ağızlarına bakmak.
insanların seninle dalga geçmesine engel olur. Kendisiyle dalga geçebilen insan diğer insanların kendisi hakkındaki alaylarını kafaya takmaz.
meme kanserini kontrol etme amaçlı yapılan eylemdir. kesinlikle başka amaç yoktur.
Tamamen kendi avutma amaçlı ortaya çıkan bir erkek söylemidir. Bir kere işlev dediğin zamanla kazanılır. Ama boyu ufaksa ufaktır elden bir şey gelmez. Hem şöyle 19 20 cm bir penisin heybetiyle 12 13 cm pipinin heybeti bir olur mu?
yalnızlığın dibidir. yanında iki lafın belini kıracak bir dostun olmamasından kaynaklanır.
insanı gereksiz tedirgin eden alettir. Okuldan memlekete dönmüşüm gece tuvalete kalktım. Zaten uyku sersemiyim o esnada pıst diye bir ses geldi. Evde 10 dakika kedi aradım en sonunda hayal gördüm herhalde diye uyudum. Ertesi sabah farkettim sebebsiz bir sırıtış geldi suratıma.
Türkçeye bilinmezcilik olarak geçendir. Dinleri ve inancı sorgulamaya başlamanın er ya da geç insanı getirdiği durumdur.
ilkokul üçüncü sınıfa falan gidiyorum. Hiç paramız yok. Babam işe gitmek için sabah 5 te kalkıyor eve ekmek parası bırakıyor dolmuşa verecek parası bile yok. En az 2 saat yol yürüyordu. Okula gideceğim sabah annem hazırladı ayakkabılarımı giyiyorum annem fark etti ayakkabılarım da yırtık var. iğne iplik aldı geldi elleri kanayana kadar dikmeye çalıştı ayakkabının yırtık yerini ama olmuyor, dikemedi başladı ağlamaya. Ben de dayanamıyorum anne diyorum sıkıntı yok, fazla belli olmuyor bile baksana. Annem açtı ayakkabılığı eski ayakkabılardan arıyor. Denk geldi o an rahmetli dedemin çok eskiden giydiği eski kundura tarzı ayakkabıları buldu onları verdi bana 1 2 ay onlarla idare ettim. Sabah kahvaltı denilebilirse tabii ekmek zeytin falan yerdik. Akşam da okuldan gelince bulgur falan varsa yapardı anacağım yerdik. Hayatımızdaki en sıkıntılı günlerdi. Ama hiç gıkı çıkmadı annemin. 3 tane evlat yetiştirdi. Getirdi bugünlere. Hala aklıma gelir hüzünlenirim.
insanı sinir stres sahibi yapan olaydır. bir ülkede güzel şeyler hiç mi olmaz arkadaş dedirtir. güne aksi başlamaya neden olur.
http://www2.youtube-gir.com/watch?v=pi0tIEIYUVc bu videoda bulabileceğiniz sözlerdir. Ayrıca ben çocuklarımın boğazından helal lokma geçirmedim sözü de favorilerimdendir.
1 mayıs işçi ve emekçi bayramıdır. her ne kadar ideoloji bayramına dönüşmüş olsa da insanların bu günde akp li tkp ya da mhp li olmadan haklarını aramak ve bir araya gelmek için toplanmaları abes ya da ironi değildir.
Dünyadaki müslüman ülkelerin geri kalmışlığına, kadınların aşağılanmasına, müslüman insanların çektikleri çileye bakıldığında sevmiyor demek ki cevabı verilmesi gerekendir.
bir ülke kurucusunu ilkokul çocuklarına sevdirmeye çalışan öğretmendir. candır.