bugün
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- yazarları mutlu edebilecek küçük şeyler6
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi9
- nervionun merak ettiği yazar19
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı13
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- doğum haritası5
- kızlar teklif ediyor efsanesi gerçek oluyor4
- sözlükte en çok güldüğünüz yazarlar9
- devlete güvenmeyip ahbap'a güvenmek4
- istanbul üzerine nur gelecek4
- sevgilinin giyimine karışmak9
- atatürkün bilimden en uzak sözü8
- erecto biraderin roman olması4
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri8
- nervionun kedisi5
- komşuları itici yapan detaylar7
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- arı maya2
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek8
- ahlaksız başlık açan çaresizler5
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- bu sözlükte beni herkes tanır9
- zengin bacanak5
- depresyonda olanlar için teselli cümleleri3
- ciguli vs velvet9
- yalnizca deli yalnizca sair21
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der11
- sapıkça başlık açan yazarlar7
- arabalı kadın arabasız erkek ilişkisi yürür mü5
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- ton balığını kim yiyor sorunsalı10
- kızların neden böyle olması2
- dikkatleri çeken sözlük kızı7
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı12
- arkadaşlar bakar mısınız21
- katatespizartmasi17
- sevilen kızın ağzımıza vermesi6
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- olgunlaştıkça duygusuz ve acımasız olmak3
- türkiye'deki güvenilir vakıflar ve dernekler2
- yapay zeka kontrolden çıktığında olacaklar7
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- starbucks vs kahve dünyası4
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- sünnetten akılda kalanlar6
- atatürk peygamber mi sorunsalı4
- arkadaşlar çok pişmanım ya2
- merak edilen sözlük erkeği6
entry'ler (35)
güzel bir kız mı acaba? hayır. hem güzel hemde akıllı bir kız? hayır. hem güzel hem akıllı hemde seksi bir kız? hayır. aslında sadece bir kız "am" olsunda taştan olsun diyen bir türk erkeği için sadece bir kız.(!)
öyle insanlar çoktur etrafımızda onlara vurmak insana zevk verir insana ama genelde yalakalıkları sayesinde yükselmiş ve dayak atamayacağımız konumdaki insanlardır.
anne:kadriye baba:rıza çağa:kadri
herkesin alışkın olduğu 90'lık bir ninenin bile gördüğü zaman şasırmayacağı bir bakıştır. kendisi her maçta bu bakışı bize en az 5 kere gösterir sağolsun.
gaziantep üniversitesinde okumak başlı başına hayattan zevk almamakla eş değerdir.
ya çok çirkindir yada çok azgındır. ikiside birbirinden kötüdür. çirkin kızı sırf üzmemek için kabul eder ve arkadaslarına tanıştırmaktan utanırsın azgın kızı ise tatmin edemezsen boynuzlanırsın.
doğrusunu şorik diye bilirdim hatta şorikli yaşar var malatyanın ünlü delilerinden.
recep ibibik bakın dikkatinizi çekiyorum ivedik değil ibibik. evet böyle bir filmde var ve işkence gibi otobüs yolculugunda izlettiler ölmekten beter olmuştu.*
"haydi vay aq ne oldu bu ya nereye koydumki bak şimdi deli olacam ha"şeklinde başlayan ve sonra eğer çok önemli bişeyse küfür etmekte bir fayda bulamayınca bu kez"Allah'ım sen yardımcı ol" şeklinde devam eden homurdanmalara sebep olan şeydir.
gaziantep üniversitesindeyseniz ve "göt"diye hitap ediliyorsanız üzülmeyin bu önemli birşeydir açılımı "Gaziantep Öğrenci Temsilcisi" dir.*
bira içmeyen üniversiteli memesiz kıza benzer bir boka yaramaz.
güiza-gülizar selo-cello hacı-hagi amanda aman en sevdiğim isim bu arada.
herkesin kafası attığı zaman yapmak isteiği şeydir çıkartıp tak tak masaya vurmak.
güzel ama bir o kadar da tehlikeli bir durumdur. ama ne demişler"bazıları zor sever" o zaman denemek lazım her düğünde kızları keselim.
kendini birley sanan aslında bir b.k olmayan kişilerdir.
"bir daha yapacakmısın hı söyle bakam bir daha duyam ben o zaman biliyorum ne yapacagımı"yada"akşam baban gelsin görürsün sen söylecem seni"şeklinde söylemlerdir.
bir sınıftaki erkek başına düşen kız sayısına ortalama kız denir. inşaat mühendisliğinde bu oran 0.00000001'dir.
yanlız erkeklerin gördüğü zaman "vayy be hacı oda götürüyü biz hala elizabeth elanora durmundayız yuh bana" denilebilecek durum.
yada yalancıyı sikseler kucaktan inmezsin yada yalanın vergisi olsa vergi rekormeni olurdun dedirten söz.
uykusuz ama girmesi gereken bir vizesi olan berbat bir durum.