bugün
- çocuklara verilen farklı isimler3
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı30
- tai lung50
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması14
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- ölmüş birini özlemek4
- eşşek gözlü sözlük yazarı6
- claudian clouds15
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gece gelen makarna yeme isteği10
- dünyayı kimler yönetiyor6
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- kombin atıp erkek düşüren kız yazar7
- büyü yapan sözlük yazarları11
- arkadaşlar neden böylesiniz8
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- seviştikten sonra biz şimdi neyiz diyen cin5
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi9
- zorunlu eğitim13
- sözlükte cin var mı6
- enayimiknatisii21
- arkadaşlar bir şey dicem7
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak6
- salça yapan sözlük kızı10
- havaların soğumaya başlaması3
- sarapci koala55
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar7
- nervio8
- iyi geceler4
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi6
- geceye bir şiir bırak7
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği11
- demleme usulü makarna5
- victor osimhen10
- fenerbahçe12
- çağımızın ahlak tiyatrosu2
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- bu hesap gizlidir3
- mucizelere inanıyor musunuz6
- kendini eleştirebilen insan7
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- esenyurt ta polis memurunun şehit edilmesi2
- sedat pekmez3
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı9
- anın görüntüsü21
entry'ler (24)
bir süredir hayatımda bir kadın var. ona olan hislerimden emin değildim. benden vazgeçmesi için uğraşıyorum haftalardır. hiç vazgeçemez sanıyordum, ta ki benden vazgeçene kadar. her geçen gün kaybediyorum onu. gururumu ayak altına alıp soramıyorum. ne yapıyor, kiminle beraber, biriyle konuşuyor mu? o benden giderken, ben ona gidiyorum. hayatımın öznesi, nesnesi, yüklemi o olmuş ben bunu yeni anladım. yıllardır kuramadığım cümle oymuş aslında... vazgeçti, kaybettim!
Kuru yufka ekmeğini su ile biraz ıslatırsın, arasına güzel yağlı bir beyaz peynir ve demli bir çay. Evet açım. Ama karımı yiyecek seviyede değil.
Oyun masasında garsonun yeni çay verebilmek için, soğuyan çaya yaptığı muameledir.
-Çay vereyim mi abim?
-Var ya Mehmet Abi!
-Soğumuş o. Hadi fondip, fondip.
-Çay vereyim mi abim?
-Var ya Mehmet Abi!
-Soğumuş o. Hadi fondip, fondip.
Lady Gaga'nın Zeki Müren'e özenmesinden pek bir farkı yoktur.
Blind Guardian'ın Mr Sandman'inin klibidir.
Çok isim takılsada, bir erkek olarak en nefret ettiğim şekli 'kaput'tur. insana sanayiide modifiye yaptırıyor hissi verir. Bunu söyleyen bir kız arkadaşım olduğu ve bu hissi yaşadığım içindir tüm isyanım. Hatta dialog şöyledir:
-Ali kaputu takmayı unutma?
-Neeyiii?
-Kaput işte şu plastik olan şey.
-Baban tamirci de değil sen neden böyle oldun acaba?
-Ali kaputu takmayı unutma?
-Neeyiii?
-Kaput işte şu plastik olan şey.
-Baban tamirci de değil sen neden böyle oldun acaba?
Bence reklam konusunda yabancılar daha başarılı olduğu için Panda (peynir) reklamları diyorum.
Mirgün Cabas'ı gram sevmememe rağmen takdir etmemi sağlayan, bugüne kadar yaptığı en doğru harekettir.
Son görülmeye bakmayı takıntı haline getirdiği için, kendine bu yolu seçmiş zâttır.
Evimizde her gece tekrarlanan, annemin bana küs yatıp sabah odama "Sabaha kadar oturursan uyanamazsın! " nidalarıyla gelmesine ve bir sonraki gece tekerrür etmesine sebep olan, artık duymaktan baktığım cümle.
üzerimde gelip gidiyorlar, gözlerin mi ıslak yoksa bacakların mı?
Dream Theater - I Walk Beside You
Creed - My Own Prison
Redd - Seni Buldum.
Creed - My Own Prison
Redd - Seni Buldum.
çepete - peçete
gakkuz - karpuz
kabalalık - kalabalık.
gakkuz - karpuz
kabalalık - kalabalık.
sevgilin için kesin dostundan vazgeçmişliğin olmuştur.
karın / kocan için de ailenden.
ama sanırım kimse ne olursa olsun evladından vazgeçemez. vazgeçilemeyen tek şey çocuktur.
edit: gerçi vazgeçebilenler var. o yüzden bu konuya 'benim için' ilavesini yapıyorum.
karın / kocan için de ailenden.
ama sanırım kimse ne olursa olsun evladından vazgeçemez. vazgeçilemeyen tek şey çocuktur.
edit: gerçi vazgeçebilenler var. o yüzden bu konuya 'benim için' ilavesini yapıyorum.
benim hatun her şekilde yakalıyordu. yani ne kadar yalan söylediysem hepsi kızın önüne çıktı. olmuyor beceremiyorum.
aşırı alkol alınan bir gecenin sabahında, üstümde arkadaşlarımın zangır zangır seviştiği bir yatağın altında uyanmışlığım var.
Odadan kesinlikle canı yanmış bir kadın çıkmıştır.
bu aralar bir tuhaf hisler içerisindeyim. bir kadın var hayatımda, sanki yıllardır benimleymiş gibi. hayatımda en güvendiğim, gelecek hayalleri kurduğum, çok sevdiğim ama şu anda arkadaşlıktan ötesini göremediğim bir insan. ve ona karşı hata üstüne hata yapıyorum. her hatamda biraz daha gidiyor benden biliyorum ama kendime engel olamıyorum. bir gün ise tamamen gidecek biliyorum. onu seviyorum, kaybetmeye korkuyorum ama ona gidemiyorum. bugüne kadar kaybetmekten tek korktuğum varlık olması da beni korkutuyor.
O kadar çok öttürdüki hayat ' zurna ' olurdum sanırım.
Zeki Müren ' Gözlerinin içine başka hayal girmesin ' çalarken, gözlerinde başka bir hayal olduğunu bilmenin tarifsiz acısı.