bugün
- milli takımı eleştirenleri hapse atma çağrısı7
- 2 buçuk yaşında çocuğuna şarap seçen anne5
- beyaz otomobil satın almak14
- sözlüğe fotoğraf atmayanların özgüvensiz sanılması12
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar10
- makarna süzmek5
- ideal sevgilinin en önemli özelliği13
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle26
- yapay zekaya entry yazdıran yazar5
- teen slasher filmlerinde ilk olen kisi2
- yürüyüş partisi4
- cuckold esnasında karınızın belinin kırılması4
- 22 haziran 2026 keir starmer'ın istifa etmesi3
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi10
- 48 takım içinde 47 nci olmak6
- 65 şut çekip gol atamamak5
- beyaz toros ile son ses mozart dinleyip turlamak2
- güneş2
- salo o le 120 giornate di sodoma yı izleyecek göt2
- bugün de meme atan olmaması13
- günün sözü3
- bozulmaması ile meşhur olan şeyler3
- olmayacak duaya amin dememeyi öğrenmek2
- esra'yı aç esra'yı2
- tgrt2
- 22 haziran 2026 fsm'ye amedspor bayrağı asılması3
- kıdemliye hızlı diğerlerine yavaş pc veren it3
- şemsiyenin ters dönmesi3
- anın görüntüsü15
- yazma diyince yazmayan erkek4
- lucas luthor2
- paris te son tango6
- kaçak çay2
- iş kadını yazarlar6
- futbol9
- oyuncu2
- gocu abi2
- gelmiş geçmiş en iyi müzik klibi4
- meloş nerede sorunsalı5
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız12
- herkesin her şeye neden demesi gerektiği2
- sözlüğe fotoğraf atmış erkekle evlenir misiniz2
- sözlüğe foto atan erkekler silik yesin2
- yaşlılığınız için insan biriktirin11
- aylık 299 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- amazon com tr2
- gocu bey meh meh bey birader4
- hoşgeldin pazartesi7
- çok tanrılı dinlerde somut delil yokluğu6
- 22 27 32 35 yaş kadınlar 50 yaş erkek evliliği2
entry'ler (45)
cınım yaaa.
mantı gibi hocadır. adam baştan aşşağı kalite. adam king.
sizin safsata istisimarcı haberlerinizi yemeyiz,yedirtmeyiz.
dalga geçmeyin lan adamla.
bu sene ilk defa gördük kendilerini. sınıfça kanımız kaynadı doğrusu. belli bir disiplini var. kendisine güveniyoruz. dev-kur da sıkıntı çekmeyeceğimizi düsünüyor ve kendilerine buradan saygılarımızı sunuyoruz.
fotografik görüntüsünü hafızana kazıyıp sınav esnasında rahatca bakmak.
müh fakültesi ana binada elektr. ve text. müh bir arada barınmaya çalışırlar. açık hava hapishanesi görümündedir. makine otomotiv mimarlık cevre müh. ayrı binalarda "eğitim" görmektedirler. buradan bursalı iş adamlarına sesleniyorum. adınızı yaşatacak öğrencilerin dualarını alacak yeni ve tam donanımlı bir bina istiyoruz.
deprem çantalarınızı hazırlayın ne olu ne olmaz!
sport iyidir.
eskiden harbiden iyimiş gördükçe şaşırıyorum bu bizim sabri mi diye.
Yaz mevsimi geldi. O bölgeye turist akını oluştu. Yer kabuğu bu ağırlığı kaldıramayınca çıt kırıldı. işin şakası Allah korusun.
uü elekt. müh. elektrik malzemeleri dersini vermektedir. 1. entrydekilerin aynısını söyler. Ee sınava gelince neye çalışacağız diye düşünüp durursunuz. Siz yine yazın. Tahtaya yazdıklarını da yazın. Hiç yoktan elinizin altında bir şey bulunur. Uzaktan sert durur. Yaklaşınca muhabbeti iyi olduğu anlaşılıyor. Sınavlardan önce soru soracaksınız son 1 haftaya bırakmayın. Çözmez. Siemensi de övmeden geçmez. Derslerde sanal reklam uygulamalarını görmeniz olağandır. ilk 15 dk ders düşer fakat bu hocada düşmez. akıllı birileri derste bekler hoca gelir. ders işlerler ve size kimse haber vermez. ünideki bencilliğin daniskası. Çoğu öğrenci bu dersten kalır. Yaz okulunda geçmeniz mümkün gibi gözükmekte. 1 vize 1 ara sınav 1 final vardır.2012 vizede jonksiyon 30 puan, öziletkenlik,grafikler vb. ara sınavda temas gerilimi ve pcb kart sorusu sordu.50şer puandan. finalde iletim tıkama yönünde diyotların özellikleri 10p, manyetik gecirgenlik katsayısı 20p, temas gerilim ve aktif direnc.15p soruda ln nini iyi alın. süperiletkende öziletkenlik grafiği. hatrılayamadığım 1-2 konu daha var. multimetre aldırcak size. sınavda kağıdın köşesine yazmanızı isteyecek. dönem sonu defter hazırlamanızı da isteyecek. mutlaka hazırlayıp verin. frenklik yaparsanız işiniz kolay. bunları okudugunuzda neyle karsılasacağınız bilirsiniz. önünüzü aydınlatmak için bir abi olarak yazdım. bizim zamanımızda yoktu böyle yardımlasmalar. daima birbirinizle paylaşın. üni de bi bencillik havası var. bu havaya kendinizi kaptırmayın. sizler yarının mühendisleri olup ülkeye fayda sağlayacaksınız.destek olun birbirinize. üniye geldiyseniz düzenli olarak çalışacaksınız. aklınızdan çıkarmayın. üni yan gelip yatma yeri değildir. kendinizi geliştirin ve iş hayatına hazırlanın. basarılar. sonuc olarak hoca iyi biridir. hayırlı duanızı esirgemeyiniz.
nefesistanbul. nefes alsın yeter.
her işin bi zorluğu vardır.
heyecandan kendinden geçmiş ve çevresine haykırmaktadır.
güzel,tebrik ettiğimiz ve herkese bol şans dilediğimiz çekiliş.
yorumcunun! en çok küfür yediği maç.
şap alınabilir ne olur ne olmaz.
yüreğidir.
ya sınava girdim,
ya da sınav bana girdi şeklinde açıklama yapılır.
ya da sınav bana girdi şeklinde açıklama yapılır.