bugün
Z
zargna5 yıl önce
pedofillerin uzerine yuklenmek faydali olmaz
Tam hali tabii ki pedofillerin (çocuklara cinsel istek duyan kişiler) üzerine de aşırı bir şekilde gitmenin bir faydası olmaz; zira onlar bu hisleri keyiflerinden hissetmemektedirler. Olan evrimagaci adli sitedeki beyan. Yavas yavas agizlarindaki… devamını gör
Z
zargna8 yıl önce
flat head
hoş gelmiş, şarkı ararken aynı sıkıntıyı benim de paylaştığım nesildaş.
Z
zargna8 yıl önce
hande fıratın subliminal orta parmak göstermesi
https://i.hizliresim.com/LbJjqZ.jpg yarmıştır ahaahuahahaah ekşide okuyunca fark ettim ilahi hande fırat.
Z
zargna8 yıl önce
zebaha gadar eglence
nicki güzel, beğendim dedim onu da bağrıma bastım ama gelmiş sağa sola küfür ediyor. yanlış yani. son hareketlerini tasvip etmediğim yazar ama yine de nicki güzel. evet.
Z
zargna8 yıl önce
meral akşeneri kiliste karşılayan efsane kalabalık
(resim:#1) ak boyları tiril tiril titretecek kalabalıktır. kayseride hem de en yüksek oyları aldıgı bir yerde meydanı dolduramayan akpye kapak olmuştur. şimdi bakalım troller bu kalabalık için nasıl bir algı kasacak. 24 haziranda gidicisi… devamını gör
Z
zargna8 yıl önce
devlet bahçeli
halihazırda mhp genel başkanı. 57. hükümette dsp-mhp-anap koalisyonunda başbakan yardımcılığı yapmıştır. milliyetçi çevreler tarafından çok eleştirilen, vatansever kimselerin,(solcu veya sağcı olsun) etrafında birleşmeyeceği düşünülen, tez elden mhp … devamını gör
Z
zargna8 yıl önce
cevat çobanlı
birinci dünya savaşı nda, çanakkale cephesinin yanında galiçya ve filistin de de görev almış olan türk askeri. savaş bittikten sonra, adana ve diyarbakır da komutanlık görevinde bulunmuştur.
Z
zargna8 yıl önce
laikçilerin kan donduran vikipedi sansürü
devletin sansürüne kazan kaldıranların yaptıgı efsane sansürlerdir, sansüre hayır diyorlar fakat sansürünün kralını yapmaktan geri durmuyorlar. bu sansürler mustafa kemal atatürk ve pkk başlıklarında kendini gösteren efsane kan donduran sansürlerdi… devamını gör
Z
zargna8 yıl önce
pana filmin sembolindeki esrarengiz anlam
(img:#1640240) korkutmuştur.. kurtlar vadisi serisinin bazı bölümlerinde belki yarısında ekmek teknesinde ise pana filmin yapımcılık görevini aldıgı 70inci bölüm sonrası her defasında karşımıza çıkabilecek 1-2 saniyelik görüntüdür.. anlamı de… devamını gör
Z
zargna8 yıl önce
ermeni soykırımını kabul eden chp li aday
https://i.hizliresim.com/9m9VgN.png " ya rab verdikçe veriyorsun, işine karışmak gibi olmasın ama zahmet etme yorulma bu kadarı bile bize yetiyor " dememe sebebiyet vermiş adaydır.. evet beyler biz karalamıyor, veya iftira atmıyoruz.. sidik ya… devamını gör
© copyright 2005 - 2026