bugün

entry'ler (16)

50 kuruşa ne var

Eskiden simit vardı. şimdi ankara simidi bile 75 kuruş oldu...

yazarların şu an dinlediği şarkılar

Breaking benjamin - give me a sign. Grubu bilmeyenlere öneririm hoş bir Rock grubu.

yalnızlık

Ondan her ne kadar nefret etsem de ebedi yoldaşım olur kendisi...

atatürk ün koruma kullanmaması

halkıyla karşılıklı güven ve minnet içerisinde olan bir lider tutumu.

sade makarna

Öğrenci evlerinin vazgeçilmez yemeği. Yokluğunda öğrenci nüfusunun %40'ı açlıktan ölürdü yüksek ihtimal.

whatsapp'a arabasının fotoğrafını koyan bünye

arabasının resmini koyan kişiler ya yokluk içinde yetişip "Bakın bir şeylere sahip oldum." moduna girenler ya da baba parasıyla hayat geçindirenlerdir.

küçükken yapılan anlamsız şeyler

Pet şişe kapaklarına çubuk geçirerek topaç tarzı oyuncaklar yapıp oynamak. (bkz: beyblade)

aşık olunca karna giren o anlamsız ağrı

Onu her gördüğünüzde karnınıza giren hoş ama şişkinlik veren hissiyat. Bu haldeyseniz zaten o ağrıyı yine aşk acısı geçirir sadece. Çok daha kötü bir şekilde...

fakir olduğu halde instagram kullanan insanlar

Sosyal medyanın özentilik ortaya çıkardığının ve insanları olmadığı kişilermiş gibi davranmaya yönelttiğinin canlı kanıtları.

ve kazanan

Yarışma için değil de daha çok Şebnem Ferah'ı ekran başında görebilmek için izlenen Star programı.

sözlükten bir kıza aşık olmak

2 dakika sonra ölüp ölmeyeceğini bilemezsin. O yüzden hayatı yaşa. Git konuş, mesaj at pişman olmazsın (bunu söyleyen ben hala eski kız arkadaşına selam demeye korkan bir mahluk maalesef)

life of pi

gerçekte olanların mı yoksa olması gerekenlerin mi bilinmesi gerektiğine dair hoş bir film.

trenin önüne atlayıp intihar etmek

boğularak ölmek kadar olmasa da pek iç açıcı bir ölüm yolu değil.

uzaylılar

barış için geleceklerini pek sanmıyorum. bizimle uzlaşıp ne yapacaklar ki

renk algısı testi

laptop kullananlar için ekranı iyice büküp farklı rengi kolayca ayırt etmek mümkün. 40 geçilir böyle ufak bir hileyle

hiç sosyal medya hesabı açmamış genç

Gösterişten uzak, yaptıklarıyla sadece kendisi ilgilenen ve "gerçekten" yaşayan birisidir öyle biri varsa eğer...
© copyright 2005 - 2026