bugün
- ağlamak erkeğe yakışır mı10
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- yeni parti36
- zaman baba4
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- bir kilo patatesin 50 lira olması15
- bir gün ölecek olmak3
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- yılmaz özdil3
- gelmiş geçmiş en büyük kemalist4
- zeynep sude oktay6
- eye of tiger dinlerken saçı başı yırtmak6
- türkçüsüyle kürtçüsüyle akp'ye oy vereceğiz3
- nervio'nun aşkıma yanıt vermemesi3
- güne bir şarkı bırak13
- iştahın kapanması4
- en güzel sevişme13
- kitap yerine pdf okumak5
- arda güler2
- sözlükten kimseyle sevişmemiş yazarlar4
- akciğerden gelen cikleme sesleri7
- sigmund freud vs carl gustav jung6
- güne bir alıntı bırak2
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- dişi ruhlu iri yarı adam2
- nervio'ya gizli gizli aşık olan yazarlar4
- yemeğin yarısını yiyen kızlar5
- alparslan türkeş sonrası mhp3
- recep ivedik'teki gay kamyoncu4
- önce akp'yi seçimle indirelim sonra tartışırız4
- geceleri ne yapılır6
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- bu koyden olsam ne olacak18
- nervio35
- enayimiknatisii9
- namazında niyazında erkek10
- ibne miyim acaba diye sorgulamak7
- vermio11
- anın görüntüsü8
- hangi manifest kızısın14
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- düşün ki o bunu okuyor9
- twitter'ın x'in amınakoymuş olması3
- boyumun kaç cm olduğunu itiraf ediyorum4
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar14
- true çaylak olsun kampanyası9
- tai lung9
- beurredebaies3
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse9
- mehdiyetin yaklaşıyor olması3

(d. 28 Mart 1958; ö. 10 Şubat 2003, Florida), ABD'li profesyonel güreşçi. Mr. Perfect takma adıyla güreşen sporcu 10 Şubat 2003'te 44 yaşında Florida'da kalp krizi sonucu öldü.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Curt_Hennig

asıl adı `Paul Wight` olan 8 şubat 1972 doğumlu `wwe` güreşçisi. zamanının en iyi güreşçilerindendir kendisi. ayrıca hulk hogan ile yaptığı maçları meşhurdur.

bugün (20 mayıs 2011) ölen eski bir profesyonel güreşçi.
(`randy orton`'ın `john cena`'nın arkasında kalması gibi), sürekli -popülerlik bakımından- `hulk hogan`'ın arkasında kalmıştır.
`wwf`, `tna` ve `wcw`'da güreşmiştir. wwe'nin sahibi `vince mcm… devamını gör

(bkz:bret hart)' ın onun kadar güçlü olmayan güreşçi kardeşi . 94 yılında abisiyle yaptığı şampiyonluk maçları efsaneleşmiştir . henüz 34 yaşında ölmüştür .

amerikan güreşi aleminin en dombililerinden biri.avusturya asıllıdır.boynunda tasmayla çıkar ringe.
[link]http://www.obsessedwithwrestling.com/profiles/r/rick-steiner.html[/link]

ustası `lemmy kilmister`'ın eleman hakkındaki yorumu:
"Sid bana gelip ona bass dersi vermemi istediğinde 'eyvallah' dedim; bir iki denemeden sonra da -Sid sen bass çalamazsın, çünkü dünyanın en yeteneksiz adamısın- diye ekledim... 'Göreceksin' -ben … devamını gör

profesyonel amerikan güreşcisi. flash tv'nin söz konusu yayınlarında yalnız kurt scott hall olarak nam salmıştı. sinsi ve oldukça puşt bir hale bürünürdü. ama iyi adamdı.

profesyonel amerikan güreşcisi. flash tv'nin söz konusu yayınlarında yalnız kurt scott hall olarak nam salmıştı. sinsi ve oldukça puşt bir hale bürünürdü. ama iyi adamdı.

seksenlerde ve doksanlarda maçlara çıkmış olan amerikan güreşçisi . 1 dünya şampiyonluğu bulunan bu güreşçi sonradan texas takımına katılmıştır . altın dönemi 1990 öncesidir . (bkz: ricky steamboat), (bkz:ric flair) gibilerin gölgesinde kalmıştır .

kendisini bir zamanlar flash tv de ki (bkz:wcw nitro) tanıdığımız eski amerikan güreşçisi. giriş müziği yüzünden severdim keratayı. (bkz:nirvana) dan (bkz:smells like teen spirit) şarkısıyla ringe girerdi.

kendisini bir zamanlar flash tv de ki (bkz:wcw nitro) tanıdığımız eski amerikan güreşçisi. giriş müziği yüzünden severdim keratayı. (bkz:nirvana) dan (bkz:smells like teen spirit) şarkısıyla ringe girerdi.

kendi giriş müziğini seslendiren ender güreşçilerdendir. epeydir smackdown'da yorumcu olarak görünüyordu şimdi gm oldu, yerine kimin geleceği merak konusu. bir dönem tna'de de güreşmiş ardından wwe'ye geri dönmüştür.
ayrıca kendine ait bir güreş oku… devamını gör

eski adiyla wwf (`world wrestling federation`) yeni adiyla wwe (world wrestling entertainment)olan amerikan guresi olarak bildigimiz gosterinin en kidemli ve basarili gurescilerinden biridir.