bugün
- türklerin ileri olduğu konular11
- true'nun iyice zıvanadan çıkması5
- kuran da neden namaz yok7
- pandela gelmiş6
- burdur5
- ince düşünceli olmak2
- konstantinopolis in işgali3
- atatürk2
- dinsize inanır mısın14
- türkiye nin en büyük ihraç ürünü3
- ay bayılazaam5
- ipek çiçek2
- gocu meme ucu2
- mavva2
- yaz günü çay içme saçmalığı11
- adını true koydum true'nun yolu2
- aylık 457 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- ilk buluşmada benim babam da ak partili diyen kız4
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar6
- sözlüğün gerizekalılarla dolup taşması3
- alkol alıp hoşlanılan kıza açılmak7
- truesuzluk3
- atatürk türkçülüğü vs atsız türkçülüğü3
- islam4
- türkiye'nin karadeniz de liderlik teklifi2
- kuralsız sokaklar3
- true isimli yazar2
- şekeri bırakınca çayın tadını alacaksın yalanı10
- türklerin 10 dolara çalışan kölelere dönmesi2
- true ile sevişmek2
- araçtan düşen arkadaşının arkasından atlayan kadın2
- true'nun yine online olması2
- haluk levent25
- birinci inönü muharebesi2
- nihavent bey birader beydir3
- devletten başkasına güvenilmez11
- türk esnafının en büyük sorunu3
- true nickli yazar8
- üzücü bir aşk filmi izlemek5
- umrumdışı2
- birbirine zıt adaşlar2
- makyaj günü3
- barış yarkadaş ile melih gökçek'in ortak tweeti2
- gördüğüne sabah birader akşam gay demek3
- seri gizli artı oy veren melek4
- bruce wayne mi zengin tony stark mı3
- biraderilyo de biraderitatis2
- bozuk paraların kullanılmaz hale gelmesi3
- kemalist silkeleme uzmanı3

(d. 28 Mart 1958; ö. 10 Şubat 2003, Florida), ABD'li profesyonel güreşçi. Mr. Perfect takma adıyla güreşen sporcu 10 Şubat 2003'te 44 yaşında Florida'da kalp krizi sonucu öldü.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Curt_Hennig

asıl adı `Paul Wight` olan 8 şubat 1972 doğumlu `wwe` güreşçisi. zamanının en iyi güreşçilerindendir kendisi. ayrıca hulk hogan ile yaptığı maçları meşhurdur.

bugün (20 mayıs 2011) ölen eski bir profesyonel güreşçi.
(`randy orton`'ın `john cena`'nın arkasında kalması gibi), sürekli -popülerlik bakımından- `hulk hogan`'ın arkasında kalmıştır.
`wwf`, `tna` ve `wcw`'da güreşmiştir. wwe'nin sahibi `vince mcm… devamını gör

(bkz:bret hart)' ın onun kadar güçlü olmayan güreşçi kardeşi . 94 yılında abisiyle yaptığı şampiyonluk maçları efsaneleşmiştir . henüz 34 yaşında ölmüştür .

amerikan güreşi aleminin en dombililerinden biri.avusturya asıllıdır.boynunda tasmayla çıkar ringe.
[link]http://www.obsessedwithwrestling.com/profiles/r/rick-steiner.html[/link]

ustası `lemmy kilmister`'ın eleman hakkındaki yorumu:
"Sid bana gelip ona bass dersi vermemi istediğinde 'eyvallah' dedim; bir iki denemeden sonra da -Sid sen bass çalamazsın, çünkü dünyanın en yeteneksiz adamısın- diye ekledim... 'Göreceksin' -ben … devamını gör

profesyonel amerikan güreşcisi. flash tv'nin söz konusu yayınlarında yalnız kurt scott hall olarak nam salmıştı. sinsi ve oldukça puşt bir hale bürünürdü. ama iyi adamdı.

profesyonel amerikan güreşcisi. flash tv'nin söz konusu yayınlarında yalnız kurt scott hall olarak nam salmıştı. sinsi ve oldukça puşt bir hale bürünürdü. ama iyi adamdı.

seksenlerde ve doksanlarda maçlara çıkmış olan amerikan güreşçisi . 1 dünya şampiyonluğu bulunan bu güreşçi sonradan texas takımına katılmıştır . altın dönemi 1990 öncesidir . (bkz: ricky steamboat), (bkz:ric flair) gibilerin gölgesinde kalmıştır .

kendisini bir zamanlar flash tv de ki (bkz:wcw nitro) tanıdığımız eski amerikan güreşçisi. giriş müziği yüzünden severdim keratayı. (bkz:nirvana) dan (bkz:smells like teen spirit) şarkısıyla ringe girerdi.

kendisini bir zamanlar flash tv de ki (bkz:wcw nitro) tanıdığımız eski amerikan güreşçisi. giriş müziği yüzünden severdim keratayı. (bkz:nirvana) dan (bkz:smells like teen spirit) şarkısıyla ringe girerdi.

kendi giriş müziğini seslendiren ender güreşçilerdendir. epeydir smackdown'da yorumcu olarak görünüyordu şimdi gm oldu, yerine kimin geleceği merak konusu. bir dönem tna'de de güreşmiş ardından wwe'ye geri dönmüştür.
ayrıca kendine ait bir güreş oku… devamını gör

eski adiyla wwf (`world wrestling federation`) yeni adiyla wwe (world wrestling entertainment)olan amerikan guresi olarak bildigimiz gosterinin en kidemli ve basarili gurescilerinden biridir.