bugün
- ilk buluşmada ne getirilmeli6
- ahmet sezer bey11
- gemici çakmağı3
- kabak yemeği vs hamburger11
- topçu miralay ahmet sezer bey2
- çocukların şımarık olması2
- kemaliste dokundum ne yapmalıyım3
- diktatörlükle yönetilen ülkeler2
- norveç futbolu3
- 186 boyundaki erkek19
- solculuğun bir virüs olması2
- sabahın 6 sında uyanmak4
- ahmet sezer bey köprü üstüne tamam2
- velvet hanım günaydın2
- alevi erkek8
- bursalı erkekler9
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır10
- rest apilerde state yönetimi sorunsalı2
- 32 yaşına girmek12
- nervionun merak ettiği yazar19
- erzincanlı erkekler6
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- tavuk döner ısmarlayan erkek6
- istanbullu erkekler5
- sivaslı yiğidolar6
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- g'i l d'e d l'i l y20
- zengin olsanız ne yapardınız9
- yalnizca deli yalnizca sair21
- din tartışması7
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- antalyalı erkekler5
- kürt erkek5
- adıyamanlı erkekler5
- norveçte bok olsam9
- habire1240
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- bir meyve olsanız ne olurdunuz3
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- cezayir erkekği4
- arkadaşlar bakar mısınız21
- katatespizartmasi17
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- velvet47
- gün içinde uyuduğu için gece uykusu gelmeyen insan3
- nervio'ya aşık olmak5

(d. 28 Mart 1958; ö. 10 Şubat 2003, Florida), ABD'li profesyonel güreşçi. Mr. Perfect takma adıyla güreşen sporcu 10 Şubat 2003'te 44 yaşında Florida'da kalp krizi sonucu öldü.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Curt_Hennig

asıl adı `Paul Wight` olan 8 şubat 1972 doğumlu `wwe` güreşçisi. zamanının en iyi güreşçilerindendir kendisi. ayrıca hulk hogan ile yaptığı maçları meşhurdur.

bugün (20 mayıs 2011) ölen eski bir profesyonel güreşçi.
(`randy orton`'ın `john cena`'nın arkasında kalması gibi), sürekli -popülerlik bakımından- `hulk hogan`'ın arkasında kalmıştır.
`wwf`, `tna` ve `wcw`'da güreşmiştir. wwe'nin sahibi `vince mcm… devamını gör

(bkz:bret hart)' ın onun kadar güçlü olmayan güreşçi kardeşi . 94 yılında abisiyle yaptığı şampiyonluk maçları efsaneleşmiştir . henüz 34 yaşında ölmüştür .

amerikan güreşi aleminin en dombililerinden biri.avusturya asıllıdır.boynunda tasmayla çıkar ringe.
[link]http://www.obsessedwithwrestling.com/profiles/r/rick-steiner.html[/link]

ustası `lemmy kilmister`'ın eleman hakkındaki yorumu:
"Sid bana gelip ona bass dersi vermemi istediğinde 'eyvallah' dedim; bir iki denemeden sonra da -Sid sen bass çalamazsın, çünkü dünyanın en yeteneksiz adamısın- diye ekledim... 'Göreceksin' -ben … devamını gör

profesyonel amerikan güreşcisi. flash tv'nin söz konusu yayınlarında yalnız kurt scott hall olarak nam salmıştı. sinsi ve oldukça puşt bir hale bürünürdü. ama iyi adamdı.

profesyonel amerikan güreşcisi. flash tv'nin söz konusu yayınlarında yalnız kurt scott hall olarak nam salmıştı. sinsi ve oldukça puşt bir hale bürünürdü. ama iyi adamdı.

seksenlerde ve doksanlarda maçlara çıkmış olan amerikan güreşçisi . 1 dünya şampiyonluğu bulunan bu güreşçi sonradan texas takımına katılmıştır . altın dönemi 1990 öncesidir . (bkz: ricky steamboat), (bkz:ric flair) gibilerin gölgesinde kalmıştır .

kendisini bir zamanlar flash tv de ki (bkz:wcw nitro) tanıdığımız eski amerikan güreşçisi. giriş müziği yüzünden severdim keratayı. (bkz:nirvana) dan (bkz:smells like teen spirit) şarkısıyla ringe girerdi.

kendisini bir zamanlar flash tv de ki (bkz:wcw nitro) tanıdığımız eski amerikan güreşçisi. giriş müziği yüzünden severdim keratayı. (bkz:nirvana) dan (bkz:smells like teen spirit) şarkısıyla ringe girerdi.

kendi giriş müziğini seslendiren ender güreşçilerdendir. epeydir smackdown'da yorumcu olarak görünüyordu şimdi gm oldu, yerine kimin geleceği merak konusu. bir dönem tna'de de güreşmiş ardından wwe'ye geri dönmüştür.
ayrıca kendine ait bir güreş oku… devamını gör

eski adiyla wwf (`world wrestling federation`) yeni adiyla wwe (world wrestling entertainment)olan amerikan guresi olarak bildigimiz gosterinin en kidemli ve basarili gurescilerinden biridir.