bugün
Y
yordam12 yıl önce
curt hennig
(d. 28 Mart 1958; ö. 10 Şubat 2003, Florida), ABD'li profesyonel güreşçi. Mr. Perfect takma adıyla güreşen sporcu 10 Şubat 2003'te 44 yaşında Florida'da kalp krizi sonucu öldü. https://tr.wikipedia.org/wiki/Curt_Hennig
Y
yordam12 yıl önce
big show
asıl adı `Paul Wight` olan 8 şubat 1972 doğumlu `wwe` güreşçisi. zamanının en iyi güreşçilerindendir kendisi. ayrıca hulk hogan ile yaptığı maçları meşhurdur.
Y
yordam12 yıl önce
four horsemen
Y
yordam12 yıl önce
vinnie vegas
Y
yordam12 yıl önce
vinnie vegas
Y
yordam12 yıl önce
randy savage
bugün (20 mayıs 2011) ölen eski bir profesyonel güreşçi. (`randy orton`'ın `john cena`'nın arkasında kalması gibi), sürekli -popülerlik bakımından- `hulk hogan`'ın arkasında kalmıştır. `wwf`, `tna` ve `wcw`'da güreşmiştir. wwe'nin sahibi `vince mcm… devamını gör
Y
yordam12 yıl önce
juventud guerrera
Y
yordam12 yıl önce
owen hart
(bkz:bret hart)' ın onun kadar güçlü olmayan güreşçi kardeşi . 94 yılında abisiyle yaptığı şampiyonluk maçları efsaneleşmiştir . henüz 34 yaşında ölmüştür .
Y
yordam12 yıl önce
bret hart
Kanada profesyonel Amerikan güreşçisi ve film oyuncusudur.
Y
yordam12 yıl önce
rick steiner
amerikan güreşi aleminin en dombililerinden biri.avusturya asıllıdır.boynunda tasmayla çıkar ringe. [link]http://www.obsessedwithwrestling.com/profiles/r/rick-steiner.html[/link]
Y
yordam12 yıl önce
sid vicious
ustası `lemmy kilmister`'ın eleman hakkındaki yorumu: "Sid bana gelip ona bass dersi vermemi istediğinde 'eyvallah' dedim; bir iki denemeden sonra da -Sid sen bass çalamazsın, çünkü dünyanın en yeteneksiz adamısın- diye ekledim... 'Göreceksin' -ben … devamını gör
Y
yordam12 yıl önce
scott hall
profesyonel amerikan güreşcisi. flash tv'nin söz konusu yayınlarında yalnız kurt scott hall olarak nam salmıştı. sinsi ve oldukça puşt bir hale bürünürdü. ama iyi adamdı.
Y
yordam12 yıl önce
scott hall
profesyonel amerikan güreşcisi. flash tv'nin söz konusu yayınlarında yalnız kurt scott hall olarak nam salmıştı. sinsi ve oldukça puşt bir hale bürünürdü. ama iyi adamdı.
Y
yordam12 yıl önce
arn anderson
Y
yordam12 yıl önce
barry windham
seksenlerde ve doksanlarda maçlara çıkmış olan amerikan güreşçisi . 1 dünya şampiyonluğu bulunan bu güreşçi sonradan texas takımına katılmıştır . altın dönemi 1990 öncesidir . (bkz: ricky steamboat), (bkz:ric flair) gibilerin gölgesinde kalmıştır .
Y
yordam12 yıl önce
scott steiner
"Peder" lakaplı eski amerikan güreşçisi, yeni aktör.
Y
yordam12 yıl önce
diamond dallas page
kendisini bir zamanlar flash tv de ki (bkz:wcw nitro) tanıdığımız eski amerikan güreşçisi. giriş müziği yüzünden severdim keratayı. (bkz:nirvana) dan (bkz:smells like teen spirit) şarkısıyla ringe girerdi.
Y
yordam12 yıl önce
diamond dallas page
kendisini bir zamanlar flash tv de ki (bkz:wcw nitro) tanıdığımız eski amerikan güreşçisi. giriş müziği yüzünden severdim keratayı. (bkz:nirvana) dan (bkz:smells like teen spirit) şarkısıyla ringe girerdi.
Y
yordam12 yıl önce
booker t
kendi giriş müziğini seslendiren ender güreşçilerdendir. epeydir smackdown'da yorumcu olarak görünüyordu şimdi gm oldu, yerine kimin geleceği merak konusu. bir dönem tna'de de güreşmiş ardından wwe'ye geri dönmüştür. ayrıca kendine ait bir güreş oku… devamını gör
Y
yordam12 yıl önce
big van vader
Y
yordam12 yıl önce
lex luger
(bkz:four horsemen )
Y
yordam12 yıl önce
jack the snake roberts
Y
yordam12 yıl önce
ultimate warrior
eski adiyla wwf (`world wrestling federation`) yeni adiyla wwe (world wrestling entertainment)olan amerikan guresi olarak bildigimiz gosterinin en kidemli ve basarili gurescilerinden biridir.
Y
yordam12 yıl önce
ultimate warrior
eski adiyla wwf (`world wrestling federation`) yeni adiyla wwe (world wrestling entertainment)olan amerikan guresi olarak bildigimiz gosterinin en kidemli ve basarili gurescilerinden biridir.
© copyright 2005 - 2026