bugün
- ucan tekme atan hipopotam28
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- bir kadını keko gösteren detaylar16
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- bacılar çabuk bakın15
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- babuş diyen kız10
- nervio'nun erkek olması31
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- iltica41
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- netanyahu7
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- beraber kavgaya gidilecek yazarlar7
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
- kızlar bi bakın bişe göstercem9
- queen feristah10
- arkadaşlar güldük eğlendik7
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- çığlık filmindeki çığlık ın kovaladığı kızın adı2
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- her gün blazer ceket giyen kadın7
- from gold from dust29
- bacılar koşun yanıyorum6
- sözlükte kim kimle aşk yaşıyor veritabanı4
- sözlük kızlarının kekleri5
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin6
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum6
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- dişil enerji yağı4
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- kavaklıdere5
- fatma betül sayan kaya36
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması7
- çok uykum geldi4
- aslında en iyi joker heath ledger değildir5
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- izmir'in akp'ye geçmesi23
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- yahudi kızları3
- heyt bea10
- adnan oktar'ın kedicikleri4
- yazarların severek okuduğu yazarlar9
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük6
- dişil enerji3
- beyler acilen koşun3
- neden yahudi intihar bombacısı yok5
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı14
- artık hayatta olmayan birine özlem duymak5
entry'ler (40)
türk kızlarının çok havalı olmasının nedenidir. zira bu toplumda tavuğa, koyuna,keçiye, eşşeğe hatta damacanaya bile abanan erkekler varken, en çirkin kıza bile 100 lerce talip çıkar hayatında. kezbanların, kendini dünyanın en çekici kızları sanmalarının altında türk erkeğinin abazanlığının payı büyüktür
Eskiden konuşurdum o kızlarla siyaset ama şimdi konuşmuyorum. Kızlarla zıt görüşlerde oluyorum genelde. Ondan sonra kızların tepkisi ile karşılaşıyorum.
Bir kızın sürekli siyaset konuşması da sıkar tabi.
Bir kızın sürekli siyaset konuşması da sıkar tabi.
Bırakınız geçsinler.
Bizim işyerinde mini etekliler çok ama ben türbanlılardan hoşlanıyorum. türbanlılar daha seksi, daha çekici geliyor bana. pandoranın kutusu mübarekler
Arap sevdacısı olan AKPlilerin götlerinden uydurduğu ifadelerdir. AKPlilerin dedeleri mandalığı kabul ederken, Atatürk ve arkadaşları bağımsızlık savaşı vermiştir. Teslim olacak bir milleti diriltmişlerdir. Bugün savaş çıksa, ilk kaçacak olanın da islamcılar olduğu malumdur. Kemalistlerin tepkisi, kendini padişah zanneden birisi yüzünden savaşa girmeyi istememektir. (Atatürkçü değilim, HDPliyim. Ama doğruya doğru demek lazım)
Tüm MHPlilerin temizlenmesi demektir. Zira biri bile sağ dönemez. Ruslar, Dünyanın en kavgacı, en manyak milleti. Ama bir savaş olursa, hepimiz ülkemizi savunacağız o ayrı mesele. Allah o duruma düşürmesin, zaten yoksul bir ülkeyiz.Bir de savaş çıkarsa sittin sene toparlanamayız. Sırtımızı okşayan ABD, bizi ilk satan ülke olur.
Molde gibi basit takımdan bile kendi evlerinde 3 tane yiyenlerin anlayamayacağı durumdur.
Türkiyeyi işgal etmek o kadar kolay değil. Hem, topraklarımız çok verimli değil, yer altı kaynaklarımız çok az, petrolümüz yok. Türkiyeyi işgal çok gereksiz bir şey olur. Ama ilk kaçacak olanlar bakara makara sülalesi.
Kendi ülkesindeki insanların, sırf farklı düşünüyor diye ölümüne sevinen milliyetçilerden ve sağcılardan hiçbir farkı yoktur.
Putinden çekindiği için Obamaya ve NATOya sığınıp onların açıklama yapıp buzları eritmesini bekleyen RTEnin karizmayı bir kez daha çizmesidir. Hoş bir karizması da yoktu ya.
Allah topunuzun belasını versin diyorsun.
Allah topunuzun belasını versin diyorsun.
Seviştikten sonra kız bana demişti. Hayır öyle kan ter içinde de kalmadım.
Dağdaki 2-3 bin PKK lı ile baş edemeyen devletin, asla yapmaması gereken bir şeydir Rusyaya kafa tutmak.
AKP den de RTE den nefret ederim ama ingilizce bilip bilmemenin adamlıkla zerre kadar alakası yok. RTEnin yeterince zayıf karnı varken ingilizcesinden bana ne.
eğer bu kurt dişi ise, tadından yenmez. biliyoruz da konuşuyoruz.
Genelde kız tavlamak için mühendislik okunur. Ama artık 3 kişiden 2 si mühendis. tıp cazibesini koruyor.
Fener için olmayacak şey değildir. Feneri Kadıköyde yenmek ise Anadolu takımları için doğal, Galatasaray için şimdilik hayal ötesidir.
doktorluk her zaman gözde kalacaktır, bunun göstergesidir. Mühendislik iyi iken bile, tıp halk nazarında gözde idi. 1995-2000 yılları arası Boğaziçi Elektrik-Elektronik mühendisliğinde okudum. Akrabalarımın bir kısmının bana tepkisi şuydu. Biraz daha çalışsaydın da, tıp fakültesini kazansaydın. Oha be.
Ki o zaman, mühendislik gözde idi. Şimdi her köşe başına mühendislik açıldı. 3-4 matematik neti yapan mühendisliği kazanır oldu.
Aklı olan TIP okusun.
Ki o zaman, mühendislik gözde idi. Şimdi her köşe başına mühendislik açıldı. 3-4 matematik neti yapan mühendisliği kazanır oldu.
Aklı olan TIP okusun.
Allahın kimi zaman Almanyayı, kimi zaman Brezilyayı tutma durumudur.