bugün

entry'ler (30)

uludağ sözlük yazarlarının yüzde 60 ı aptaldır

Herkesin kendini %40 olarak görmesine sebebiyet veren cümledir...

bulgaristan dan gelen cevapsız çağrı

bir kere açmayı başardığım, sessizliği dinledikten sonra kapatan bireye paranın girdiği gerçeğiyle şeytani bir gülümseme takınmama sebebiyet veren olay...

how i met your mother

8 Sezondur beklenen annenin hayal kırıklığı yarattığı harika bir komedi dizisidir...

kadınlara cennette hurivari ödülün verilmemesi

Gücü tükenmeyen erkek vardır. bana hepsi saçma geliyor zaten... cennet daha kutsal bir yer olmalı. sonsuza kadar sevişecek miyiz? onun için mi her gün 5 vakit namaz, bu mudur?

çubuk makarnayla adam dövmek

çok eğlenceli bir şey!

makarnayla birlikte ekmek yiyen görgüsüz ayı

Karnı doysun diye yiyordur. damak tadı yoktur; amaç katık olsun karın doysun...

karşı cinsle el sıkışmayan dindar

Bence çok gereksiz insan türüdür... Yani el sıkışmam günah falan, bu insan ne bilime kafa yorabilir ne sanata bu kadar kasmaya gerek yok yani... Rahattır, karnı toktur, kadın eline deymeyeyimi düşünecek kadar boştur

ateist şarkılar

AC/DC - Let There Be Rock

Let there be sound, and there was sound
Let there be light, and there was light
Let there be drums, there was drums
Let there be guitar, there was guitar, ah
Let there be rock!

Oldukça ateist bir şarkı. Gayette eğlenceli

illuminati

Yeni dünya düzeni ve vatandaşı insan olan tek bir dünya devleti anlayışları ile sevdiğim, Çip uygulamaları ve dünyaya hakim olma planları dolayısıyla garipsediğim bir örgüt..

sıkı vejetaryen

Vegan kelimesinin daha geniş halidir. Hayvansal hiÇbir besin tüketmez. Deri giymez, hayvanları deneylerde kullanan markaların ürünlerini kullanmaz..

inananların tanrı nın varlığını kanıtlama mantığı

Bence gereksiz bir eylem.. inanmayan, seni inancına Çekmeye Çalışmadığı sürece yapılmamalı. boşuna tatsızlık Çıkmasın, onun derdi sizi yormasın...

ezanın yarattığı gürültü kirliliği

Günde 5 kere adamın arapÇa, tanrıyı övmesini dinlemek gerÇekten gürültü kirliliği..

urfa da vejetaryen olmak

aÇ kalır.. Çoğunlukla vejetaryenlik duyulmamış ve hastalık sanılmaktadır.. bir vejetaryen olarak asla gitmem.

obez vejetaryen

Ben.. 1.5 yıldır vejetaryenim hala şişmanım

kız tavlamak için vejetaryen ayağına yatmak

ben vejetaryen bir erkeğim hiÇ bir kız etkilenmedi şu ana kadar boş Çaba..

ben çirkinim diyebilen insan

Bu kişiye annesi asla katılmaz.. Benim annem gibi

şarkılarıyla hatırlanan filmler

Issız adam - Anlamazdın

ermeni değilim türk parası kullanmayacağım

Ders kitaplarında ve resmi makamlara bu işaret kullanılarak, kullanımını yaygınlaştırma amacı içerisinde hükümet. Yeterli protesto eden çıkmazsa, pek başarılı olamaz bu eylem...

çift kişilik yatakta tek başına yatmak

Çok rahattır ve nasıl yatacağını şaşırırsın. Kesinlikle harika bir şey (tabi 35 yaşında ve evli değilseniz)...

zengin olmayıp parası hiç bitmeyen arkadaş

Her zaman mutlu ve hayat doludur. Herkese bir şeyler ısmarlar ve parasız kalmaz. ironik insanlardır.
© copyright 2005 - 2026