bugün
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor8
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- curaçao fildişi sahili maçı saat 23 te trt spor da4
- kazım koyuncu2
- kemalistler5
- şu an ihtiyacım var dediğin şey5
- dikkatli izlersen anlarsın haklı megatron2
- 2030 larda robotların aktif rol oynayacak olması3
- panter emel2
- abd'nin kaan'a motor satışına izin vermesi3
- kadınların yüzlerine sürekli bir şeyler sürmesi6
- demet evgar6
- kes lan mal2
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı3
- dinleri masonlar kontrol ediyor2
- hızlı para kazanmanın yolları12
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler9
- yazarların imza parfümleri14
- türkiye abd maçını izleyecek misiniz8
- evde kaş bıyık alımı3
- am okşama4
- türk kızı egosu6
- berhan şimşek'in chp seçmenine sövmesi3
- kadir mısıroğlu'nun soyu2
- venezuela3
- mehdi hayatta ama herkes tanımıyor7
- daveigh chase3
- vajinizm3
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- türk erkeği egosu4
- imdat arkadaşlar4
- türkiye abd maçı saat 5 te trt 1 de2
- erkekler neden az yaşar10
- m uludagsozluk com da görsel yüklenmeme sorunu4
- anın fotoğrafı3
- alan greenspan2
- bir insanı sevmek12
- güzel huylu kezo4
- backrooms2
- 2026 dünya kupası22
- futbol fanatiklerinin birer aptal olması4
- tramer kaydı olan kız4
- mutluluğun fark edilmemesi9
- omuzda teyp ile dolaşılan karanlık yıllar2
- akla gelen her başlığı açamamak2
- dünya11
- zaman baba zaman anne zaman çocuk3
- 24 haziran 2026 venezuela depremi7
- pkk nasıl biter5
entry'ler (15)
Orta alanda top çevirmeyi sevmeyen ve boş vakti olmayandır.
tamamen "turizm" amaçlı olarak bir otobüs dolu türk turistin yola çıkması.
Başta zaten pek takmıyorlar deyip geçiştirilen ancak daha sonra kardeşinizin doğum gününün kutlandığını görünce "lan!?!?!?!" deyip adamı bunalıma sürükleyen durumdur.
"yahu bir tane de reklam kanalı olsa!!!" diye serzenişte bulunabilecek insan tipidir.
Türkiyenin 3. sınıf gelişmemiş bir ülke olduğunun ilanıdır malesefki..
Çok avrupai bir tipim var diye gerinerek gezen tipin rus kızlarına karşı sınıfta kalması durumudur, zira insan farklı tatlar, farklı lezzetler istiyor demekki.
Beşiktaşın oynamaya çalıştığı ancak kalite yetersizliğinden beceremediği diziliştir. yeni transferlerle biraz daha oturacağını umuyoruz.
Fikirlerine katıldığım ancak yazıları beş para etmez köşe yazarlığını ayağa düşürdüğünü düşündüğüm yazardır. Tamam yazdığın doğruda kardeşim yazarlık doğruyu yazmakla bitmiyorki. irc yıllarından edindiğini düşündüğüm entera basma hastalığı ise beni deli etmektedir.
1 ocaktaki yazısı beni benden almıştır.
1 ocaktaki yazısı beni benden almıştır.
Kadınların "aa niyeki? bir sorununmu var?" gibi sorularına hazırlıklı olması gereken erkek tipidir
"Ulan bende aynı parayı verdim bu adam oturuyor ben niye ayaktayım" diye adamı sövdüren ama hergün işe gitmek için maruz kalınan durumdur. Eee arabayla gitsende geç kalmak var en iyisi ses etmemek... "Kaptan orta kapı!!!!"
Fanatik bir Beşiktaşlı olmama rağmen Arda'ya haksızlık edildiğini düşündüğüm çok sık gündeme gelen konudur.
Çok kolay ikna olan insan tipidir, bugün o yola girer öbürgün başka...
Daha önce bir kere bilmeden (erkek arkadaşı olduğunu bilmiyordum kızın) yaptığım sonrasında 3-5 saniye kadar kafama takıp "zaten olacağı varmış diye" geçiştirdiğim olaydır. Ama iyi giden bir ilişkide bile; eğer diğer adamndan çok daha iyi bir seçenekseniz fazla zorlanmayacağınız aşikardır...
Kadın karşısındakini sevmek için bir sebep arar durur bir bakar adama, akıl desen başka yere çalışıyo, tip desene ı ıh, para desen cepler delik, karizma desen yerlerde sürünüyor... Eldekiyle yetinmesi gerektiğini iyi bilen bu cins son kalan dala tutunur avutur kendini yapacak birşey yoktur.
Sadece bizim insanımıza özgü bir hareket olduğunu düşünmediğim, ama hayatın her alanında karşılaştığım muameledir. Askere en son gelen en pis işleri yapar, işe yeni girene bütün angaryalar yüklenir, sözlüğün son nesline ise saldırılması anormal gelmemekle birlikte; bu duruma fazla maruz kalmamayı umduğum olaydır.