bugün

entry'ler (64)

gülşen

Allah'tan ameliyat oldumda kurtuldum kendisine benzemekten.Sözlükçüler ıslatalım bugünü, ahir ömrümde aynaya bakınca özgüven duyacağım zamanlarıda gördüm.(Bin şükür)))

gece yapılması insana huzur veren şeyler

Kankayla sohbet etmek, gecenin 12'sin de sokağa çıkıp cappucino aramak, bulamamak,sokakta ki itlerden tırsmak,yine de yılmamak,eski sevgilinin sokağına gidip pencerelerde ki ışığa bakmak,hüzünlenmek,eve dönüp 3 ü 1 arada içip,sabahın 4'üne kadar sohbete devam etmek.(Sabah işe geç kalmak)

mevlana nın eşcinsel olduğu iddiası

aman adamdan feyz alıp iki satır düzgün laf etmeyin, illa gidin özel hayatını kurcalayın durumu.işte bu yüzden bu ülkede her kanalda her haber saatinde magazin olaylarını izlemek zorunda kalıyoruz.bize ne kim kiminle ne yapmış???

karizmatik ilçe isimleri

Büyük-çekmece (ne çekiyorlarsa artık)..

türklere özgü davranışlar

gittiği otel-restoran tarzı yerlerden hatıra niyetine bardak, çatal, kaşık, bıçak araklamak.bkz türktür.

birbirine benzeyen ünlüler

bilhassa türk-ünlü-sosyetik bayanlardır bunlar. soylarının devamı da kendilerine çekmiştir. hepsi birbirinin kopyası gibi; aynı şişmiş dudak, yanak, göz altı, aynı renk saç, kıyafet, ayakkabı.türevler gibi yani.

conan o brien

komik ama çirkin adam.cem yılmaz'ı hatırlatıyor bana.

cumartesi başlıyacak olan kar heyecanı

dört gözle beklenen, hüsranla biteceği tahmin edilen haftasonu planı.

türk beyniyle üretilmiş süper cümleler

- boğazlarım ağrıyor..
- kaç tane ki??
bu nedir ya? insan evladı niye böyle bir cümle kurar..

erkekleri itici yapan detaylar

fazlasıyla yılışık, gevşek, her haltı bilirim edaları (ama iki coğrafi yer sorsan bilmez), her kuşu yerim halleri..

çok sıkıcı lan burası diyen yazar

kendisinin de sıkıcı olması muhtemel yazardır.

facebook arkadaşı

birbirlerini ömür boyunca 4 boyutlu olarak görememiş, sanaldan yıkama yağlamacılık yapan tiplerdir.

ayakta işeyemediği halde eşitlikten bahseden kadın

10 cm'lik organına beyniyle hükmedemeyen erkek durumudur, doğruluğu vardır. ayakta işeyemiyoruz, beynimizin tüm loblarını kullanıyoruz.

hiçbir yerde hiç kimse için hiçbir şey olamamak

derin bir ohh çekme durumudur. bazen kendin için bile hiçbir şey olmak istemezsin.

hayata gec kalmak

depresif bir durumdur. otobüse geç kalmakla arada bir fark göremiyorum. illa ki bir diğeri gelecek, siz o otobüse bineceksiniz ve tekrar herşey başa saracaktır. sürekli bu durumu yaşayıpta 'hayata geç kaldım' tribi saçmadır.

tiki isimleri

berksancan da bir alternatif olabilir tiki isimlerine.

meslekleri aşağılayan insan

Benim yanımda yer alamayacak insan kılıflı hayvan olabilir kendileri.

en iyi filmler

Kesinlikle 'Bir Zamanlar Amerika' izlenmeli.

tanrı ya sorulmak istenen sorular

En çok merak ettiğim cevap '' Allah'ım Havva gerçekten Adem'i bir elmayla mı kandırdı?''

ölmeden önce söylenen son sözler

iki kişinin bildiği sır değildir..gümmm
© copyright 2005 - 2026