bugün
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kadınların zeka seviyesi3
- koca2
- gece yarısı çalan telefon7
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- aquila bicipite8
- reha muhtar25
- geceye bir söz bırak3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- eski dizileri izlemek3
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- ankarada masaj yaptırmak2
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- kel erkek3
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- kemal kılıçdaroğlu35
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- elit olmak için gerekenler13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- bizim delilere bakayım4
- gocu26
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- gençler iş beğenmiyor3
- gecenin şarkısı4
- semum3
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- ses yakışıklılığı2
entry'ler (51)
'' sen mükemmel bir adamsın.tonlarca eksiğin,kusurun,yaptığın bir yığın yanlış olsa da bütün bu söylediklerimi inkar etsen de sen benim için mükemmel bir adamsın .çünkü ben bu zamana kadar herkesten farklı olanları gördüm.herşeyi farkıyla kabullendim.seni de hataların,kusurların ve yanlışlarınla sevdim.şimdi sen gidiyorsun ve ben sadece bu hatanı da izlemekle kalıyorum.karda donmak üzeresin sevgili.uyumak tatlı geliyor ama sen öldüğünün farkında değilsin.'' cümlesini kurabilmeye çalışmaktır.
hak etmeden keyfiyen terk edilmişse kadın, hemde aşıksa;
uzak dur arkadaş! tehlikelidir aşk nefretten bile çok.hezeyandır her adımı bir süre, bir süre boşluktur.acıyla dolan her boşluk onun kiniyle,felakettir ve mutlaktır her daim.
uzak dur arkadaş! tehlikelidir aşk nefretten bile çok.hezeyandır her adımı bir süre, bir süre boşluktur.acıyla dolan her boşluk onun kiniyle,felakettir ve mutlaktır her daim.
sevdiğim, sen yoksun artık! sesini duyduğumda içimin titrediği, adını andığımda yüreğimin acıdığı insan, yoksun artık.. nefret ediyorum sayende aşktan, sevgiden, herkesten, en sevdiğim şarkılardan, melodilerden.. ve biliyor musun artık söyleyemiyorum şarkılarımı eskisi gibi, yazamıyorum şiirler, güzel sözler.. sadece sen vardın güzel olan yüreğim...
bugün de onun amcasının oğluna aşık oldum iyi mi?
ismini duyduğun da aklına gelebilecek rengin yeşil olduğu şehirdir, bursadır.
isimlerini, şehirlerine verilen adı 7 mayıs günü cidden savaş alanına çevirerek hakkını veren holiganlar topluluğunun barındığı şehirdir.biraz sakin beyler, gözünüz doysun cümlesini ağız dolusu söyleme isteği doğuran terimdir.
isimlerini, şehirlerine verilen adı 7 mayıs günü cidden savaş alanına çevirerek hakkını veren holiganlar topluluğunun barındığı şehirdir.biraz sakin beyler, gözünüz doysun cümlesini ağız dolusu söyleme isteği doğuran terimdir.
kiminin masumluğunu görüp, çocukluğu öğrenmek.
kiminin acizliğini görüp, korkaklık nedir bilmek.
kiminin hiç bir şeyi yokken, tek güzel şeyi seni yapabildiğini görüp, sahiplenmeyi öğrenmek.
kiminin aldatışına tanık olup, riyakar ne demek öğrenmek.
kiminin sadece gözlerine bakıp, aşk nedir çözmek.
ve kiminin de gözlerine baktığında aşk denilen o şeyin aslında koca bir yalan olduğunu görüp bir daha yalanla boğuşmamayı idrak edebilmek.
öğretenler saolsun !
kiminin acizliğini görüp, korkaklık nedir bilmek.
kiminin hiç bir şeyi yokken, tek güzel şeyi seni yapabildiğini görüp, sahiplenmeyi öğrenmek.
kiminin aldatışına tanık olup, riyakar ne demek öğrenmek.
kiminin sadece gözlerine bakıp, aşk nedir çözmek.
ve kiminin de gözlerine baktığında aşk denilen o şeyin aslında koca bir yalan olduğunu görüp bir daha yalanla boğuşmamayı idrak edebilmek.
öğretenler saolsun !
yok denecek kadar anlamsız gelme durumudur.
son sözü söylemek mi?
sevdiğine git demek mi zordur?
bir rüzgar eserde ürperirsen, sebebi son nefesim..
sevdiğine git demek mi zordur?
bir rüzgar eserde ürperirsen, sebebi son nefesim..
''aferin ulan hayatında ilk defa faydalı bir şey yaptın''
bu başlığı açma gereği duyan beynin düşünce yapısını merak ettiğim başlık.
#11538224 entrysiyle ağzıma sıçan ruhumu çalkalayan nadir bulunan yazar. adamsın.
bir işi murâd etme
olduysa inâd etme
haktandır o reddetme
mevla görelim neyler
neylerse güzel eyler..
olduysa inâd etme
haktandır o reddetme
mevla görelim neyler
neylerse güzel eyler..
lanet olası bir boşluk.
''seni üzmekten korkmuyorum,canın yanacak diye telaş yapmıyorum'' daha dün sensizken yaptığım hiç bir şeyi hatırlamıyorum, ilk uyandığım da aklıma gelen ilk şey sensin demesi bu saçma sapan dengesiz cümleyi hiç kurmayacağı anlamına gelmezdi tabi fark edemedim, inanmak istemedim.
uyuyabilseydim belki kuracak bir cümleye de sahip olabilirdim.uyuduğum zamanlar da uyandığım da da kurduğum tek cümle şu;offf ne çok uyudum yine ben ya !
uyumadığım gecelerin sabahlarında da yanımda mutlaka reaksiyon vardır ve onun kurduğu cümlelerle saatlerce gülebilirim 'biz uyumadığımz zaman neden gülüyoruz' bilmiyorum arkadaşım inan bende çözemedim.ama senin uyandıktan 3 4 saat sonra hala ben gelmeden önce hiç konuşmamış olduğunu söylemen beni çok üzüyor.çok üzülüyorum ben sana.
uyumadığım gecelerin sabahlarında da yanımda mutlaka reaksiyon vardır ve onun kurduğu cümlelerle saatlerce gülebilirim 'biz uyumadığımz zaman neden gülüyoruz' bilmiyorum arkadaşım inan bende çözemedim.ama senin uyandıktan 3 4 saat sonra hala ben gelmeden önce hiç konuşmamış olduğunu söylemen beni çok üzüyor.çok üzülüyorum ben sana.
soru mu _? o lüksüm olacağını düşünmek bile mantıksız.
-haasssssiktir ! dediğinle hık dedi gitti durumu arasında kem küm olunası bir durumdur.
-haasssssiktir ! dediğinle hık dedi gitti durumu arasında kem küm olunası bir durumdur.
yokluğunda nefesin kesilmesidir.
var oluşununun tek sebebi gibi yanında uzanırken, onun verdiği nefesi oksijen niyetine içine çekmek akciğerlerin patlayana kadar onunla dolmak istersin... nefesinin akustik tınısını hiç bir ninniye değişmezsin.. işte öyle bir şey..
güzel karşılanan şanslı yazar. hoş buldum teşekkür ederim.
basit bir hayal olmamak ister, uzun uzadıya bir listesi yoktur öne sürdüğü. kolunda, dünyasında, her adımında sadece adam gibi adam ister.