bugün
Y
yesar10 yıl önce
yazarların şu sıra okuduğu kitaplar
Y
yesar10 yıl önce
ben ölmeyeceğim
Yazar beyanıdır. Biraz önce içime doğdu. Ben ölümsüzmüşüm arkadaşlar. Yani hepiniz öleceksiniz ama ben ölümsüz olarak kalacam dünyada. Torununuzun torununun torununu falan göreceğim yani düşünün ne kadar yaşayacağım. Anlaşmayı imzaladık, hayırlıs… devamını gör
Y
yesar10 yıl önce
geceye bir kitap bırak
(bkz: ölüm bir varmış bir yokmuş )
Y
yesar10 yıl önce
şu an intihar etmemek için bir neden
Y
yesar10 yıl önce
yazarların telefon ana ekran ss leri
Y
yesar10 yıl önce
ekşi sözlük yazar maaşları
Beş haneli felan değildir. Asgari ücret veriyorlar. Edit: sadece adam akıllı trolleyene 5 haneli maaş veriyorlardı.
Y
yesar10 yıl önce
nurculuk dini
nurcular itikadı sağlam insanlardır sıkıntı gülen ve onun cemaatinin üst tabakası.
Y
yesar10 yıl önce
sozluk kizlarinin beyin capsleri
olamayacaktır. ~swh~
Y
yesar10 yıl önce
uludağ sözlük mobil
zall'ın gelişmeler'de bize duyurduğu yeni gelişmedir. sözlüğe cepten girersiniz falan. reklamında hido dans etmeden inanmayız o ayrı mesele. şaka bir yana linke tıklayıp bilgisayardan da girebiliyorsunuz. basit sözlük gibi oluyor. http://m.uludagsoz… devamını gör
Y
yesar10 yıl önce
ne olacak bu sözlüğün hali diye düşünen yazar
kusura bakmasın ama maldır. sana ne be ne olursa olsun. evet.
Y
yesar11 yıl önce
kuran cahili müslümanlar
ateistlerden bile daha zararlı olan tiplerdir. etrafta çokça bulunur.
Y
yesar11 yıl önce
kadınlara değer veren erkek
hayattaki en büyük mutluluğu tadacak kişidir.
Y
yesar11 yıl önce
keşke ülkeyi onlar yönetse dediğimiz isimler
toplamda 17 isim ve nerelerde hakkıyla görev yapacağı tahminleri verilmiş ama benim şahsi görüşüm olarak `muharrem ince`, `oktay vural,` `meral akşener` ve `emine ülker tarhan`' da olmalı bu isimler arasında. Türkiye siyasi hayatı hepimizin başına b… devamını gör
Y
yesar11 yıl önce
türklerin ingilizce öğrenememe sebebi
En büyük sorun ingilizcenin grammer iLe ögretilmeye çalısılmasıdır. Evet neredeyse hepimiz 4.siniftan beri ingilizce görüyoruz ama tam anlamıyla kimse konusamiyor. Cunku dil grammer ile ogrenilemez asla. Gerci 12 yil turkce dersi goruyoruz ama uni … devamını gör
Y
yesar11 yıl önce
merdivenden inen kızın elinin elinize çarpması
(bkz: başlıkları alt alta okumak) (img:#777719)
Y
yesar11 yıl önce
yollu kızların tercih ettiği markalar
(bkz: iphone ) (bkz: samsung )
Y
yesar11 yıl önce
hdp li milletvekili adaylarının gerçek yüzü
Adları yüzleri bile tutmayan sahte belgedir.
Y
yesar11 yıl önce
kızları meme ve popodan ibaret görmeyen erkek
adam gibi adamdır. bu devirde böylelere zor rastlanıyor ne yazık ki. (bkz:sadece meme ve popodan oluşan kadın)
Y
yesar11 yıl önce
sevgilim olsa denilen ünlüler
Yazarların sevgilim olsa dediği ünlülerdir. Benim için kesinlikle yasemin allen'dir.
Y
yesar11 yıl önce
nokia n79
nokia nın n serisi telefonu.
Y
yesar11 yıl önce
görünmeyen başlık
uzun çalışmalar sonucunda başardığım durumdur. başlık görünmüyor değil mi?
Y
yesar11 yıl önce
başlıkları alt alta okumak
sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör
Y
yesar11 yıl önce
vermek isteyen kıza vermeyen erkek
Kendisini aşık olduğu kıza saklayan erkektir.
Y
yesar11 yıl önce
korunmasız sevişilen kızın adetinin gecikmesi
evyah ki ne eyvah durumudur. korunmasız şekilde cinsel ilişkiye girilen kızın, adet olamama durumudur. olayı yaşayan tüm erkeklere soğuk soğuk ter döktürür.
© copyright 2005 - 2026