bugün

entry'ler (12)

best fm

sürekli kan kaybeden önceden severek dinlediğim şimdi ise aklıma bile gelmeyen yandaş bir radyo.

fatih dağıstanlı

boogy event şirketinin sahibi aşırı yakışıklı bi o kadarda başarılı bi abi.

patavat

yeni nesil dijital reklam ajansı http://www.patavat.com.tr

heytem dağıstanlı

Best fm in kurucusu ve genel yayın yönetmeni Heytem Dağıstanlı (Reis) radyodan gitti best fm bitti. (çöktü)

bir erkeğin susma sebebi

kadınla mücadele edemeyecek duruma gelmiştir.

adet kanamasına verilen alternatif isimler

Aybaşı yada muayyen gün demek pek bi yaygındır halk dilinde bu atarlı günümüze.

sözlük yazarlarını şu an mutlu eden şeyler

çaylaklıktan kurtulduğum an mutlu olacağım kesin şu an bi hissim yok çaylak yazar olarak.

evde kadinin yeri

Evin kraliçesiyiz o konuda bi anlaşalım lütfen? Durum böyle olunca evin her bölümünde hakimiyetimizin olduğunu ama beylerin en çok yatak odası bölümünde bizden hizmet beklediğini de unutmayalım!

aşk acısından kurtulma yolları

ülkeyi terk etsen bile o an geçmez. Zamanla geçer ama geçmesi için uğraşma zaten yine aynı şiddette gelecek.

düğünler yasaklanmalıdır

Bence kesinlikle düğünler kaldırılmalı yasak falan çıkmalı. Valla hiç bir düğüne giderken mutlu gitmiyorum. Birde arkasından o kadar masraf yapanların dedikodusunu yapıyorum. Yemekler iğrençti, salam bozuktu, damadın annesi pek bi uyuzdu, görümcede tam görümce diye. O yüzden düğünler olmasın beeee….

eşcinsel bireylerin memurluktan atılması

kendilerini tutamayıp asıldılarsa sağa sola mesai içinde eee o zaman çok normal bu ülkede .

vay küçük orospu

küçük yaşta kafası fettanlığa çalışanlara söylenen milli bir türk deyişidir benim için...
© copyright 2005 - 2026