bugün
- nervio abla22
- sözlükteki arkadaş çevresi5
- erkekte fizik mi giyim mi daha önemli3
- sedat pekmez43
- yo yo ma2
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları10
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- ıslak kek bile yapamayan kız4
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron15
- mustafa çiftçi2
- yuvarlak hatlar3
- vücut geliştirmenin sandığından da zor olması3
- haklı olduğu halde susan insan6
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan6
- yapay zeka sözlük moderatörü4
- bir binanın içinde hayalen dolaşmak3
- başkalarının mutluluklarını izlemekten bıkmak2
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- theron2
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği7
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı5
- tekerleğin icadı ve uludağ sözlük tekerlekleri2
- lütfü savaş2
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- beynin gerçek cinsel organ olması2
- geçmişte fetoyu yalayan tipler2
- her gün içsem bıkmam içecekleri6
- kadınların beğenilme arzusu ve ilgi açlığı4
- müsavat dervişoğlu4
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- sanatçılardan kılıçdaroğluna büyük tokat5
- kılıçdaroğlu'nun chp'yi geri vermeyecek olması3
- felan diyen insan iticiliği2
- sevişirken uyyy sesi çıkaran kız2
- karton toplayan birini itlaf edip kireçle gömmek3
- aşkım diye konuşan kızdan karı olmaz2
- true nickli yazara kız bulmak2
- arkadan yemiş bir kızla evlenen erkek2
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- yargılamak2
- chp'nin hali ne olacak34
- m r e r e c t o21
- türk erkeği azerbaycan kızı evliliği7
- larisalisa öldü mü6
- yuvarlak popolu kadın2
- küfürbaz haydo6
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek6
entry'ler (105)
Telefonu alalı yaklaşık 3 ay oldu hiç bir sorunla karşılaşmadım almadan önce forumlarda fiyat performans canavarı diyolardı inanmıyodum cidden öleymiş çin malı diye hiç terettüt etmedim adamlara parayı verdimmi yapıyo kardeş.Bu fiyata bu özellikte telefon bulamazsınız.
tpao, dünyanın en büyük petrol şirketlerinden shell ile akdeniz açıklarındaki türkiye'nin münhasır ekonomik bölgesi içinde ilk sondajı vurmak için prensipte anlaştı.
Bankasyaya transfer yasağı ile baslayan ve kulubun borç batağında olduğu bir durumda takımın altın gibi değeri olan altyapısını kullanarak bank asyada fırtınalar estirecek bir kadro kurulmuştur.Eğer kadro bozulmassa bu takım üst sıraları zorlar gibime geliyor.
Süper ligte samet aybabanın istafısından sonra başa geçen teknik direktör sezon sonundaki başarısından sonra anlaşma yapılmış bank asyadada yola devam etme kararı alınmıştır. Profesyonel olarak ilk tecrübesidir kendisi bucaspor altyapısından yetişmiş ismi duyulmamış çoğu ismi duyulmuş hocadan daha iyi olduğunu ispat etmiş birisidir.
Bugun eukonun açılması ile beraber baya user kaybetcek gibi görünüyor bu bahane ile akıllanıp koxpu kaldırırlar gibime geliyo.
http://www.nttgame.com/
http://www.nttgame.com/
16 yaşında facebookta 280 bin hayranı olan ergen 12 13 yasındaki kızların facebook profillerinde bol bol görebilirsiniz yerli justinimiz eksikti oda geldi hadi hayırlısı.
500 Gb 2.0 usb hard diskim bozulmustu ve garantiye verdiğimde bana sıfır makina ile değişmesini sağladılar gerçekten ne kadar kaliteli bir firma oldugunu tekrar gösterdiler.Usb 2.0 makinemi verdim usb 3.0 verdiler.
Beğendiğim bir firmadır almış olduğum wd marka harici disk bazı nedenlerden dolayı bozulmustu garanti belgesi ve faturamı kaybetmeme rağmen müşteri hizmetleri tarafından üretici firma ile görüşüleceğini ve ürünüzün yapılması için gerekli işlemleri yapıcaz diyerek beni sevindiren firma.
Turk erkeklerinin nefes alsin yeter dedigi tiptir
yıl olmuş 2011 millet hala iciyo tekel 2001.
vur davulcu davula sevdiğim kalksın sahura kalbi gelmedi aşka bare gelsin imana.
isviçreli bilim adamları; otobüste uyuyakalarak ineceği durağa gelmeden 1 durak önce uyanan türk milletini inceleyin lan...
bir ilüzyon gösterisinde, avrupalı: "aman tanrım çok etkileyici" türk: "vay amına kodumun oğluna bak"
çöldeki tek gül olsan, seni yaşatmak için her gün üstüne işerdim.
bu dünyada kimseye acımam. 95 tl vererek forma alıp arkasına 'emenike' yazdıran adama acıdığım kadar. Yazık Lan.
dedemin 33'lük tesbihinin 2 tane boncuğunu çaldım, dedem günlerdir 31 çekiyor .
şanslı masa programı sayesinde; manitayla mekandayken aniden kalkıp "vereceksen ver ulan artık" diye bagırasım var,bahane hazır.
turkcell 4 çekermiş biz yıllardır 31 çekiyoruz reklam ettik mi kendimizi..
iranın yakaladı her pjak lıyı idam cezası ile yargılaması ve sınır ötesi hareketleri ile tam bir facia ya uğrattığı terör örgütüdür.pkk/pjak mensubu 9 terörist idam edilirken, 18 terörist hakkında verilmiş idam cezası bulunuyor. Türkiyenin yapamadığını adamlar yapıyor yazık.