bugün
Y
yapmadedimdimi10 yıl önce
araba süren kadın kaşardır
Bilim adamları tarafından kanıtlanmış tespittir. Arabaya çok çarptıkarından ötürü delikli kaşar sıfatı konmuştur. Evet.
Y
yapmadedimdimi13 yıl önce
fehmi mert günok
2007-2008 sezonunun başlamasıyla birlikte idmanlara a takımla çıkmaktadır. hatta kaleci konusunda yaşanan sıkıntı sebebiyle birçok maçta da kadroya dahil edilmektedir.
Y
yapmadedimdimi13 yıl önce
mastürbasyon yaparken ev hayvanına yakalanmak
evde yalnız olduğunuzu düşünüp kapıyı açık bıraktığınız zaman mümkün olabilecek kaza. kediniz, kuşunuz pek umursamayabilir ancak retriever, terrier gibi duygusal köpek cinsleri ufak bir travma geçirebilir. dikatli olunmasında fayda var.
Y
yapmadedimdimi14 yıl önce
eskilerin modasında hatırladıklarımız
eski zamanlarda bayıla bayıla giyilen ve takılan ama şimdilerde popülerliğini ve görsel güzelliklerini yitirmiş moda anlayışlarımızdır. Bu modaların bazılarını şimdi düşündüğümüz de yüzümüzü ekşitir. örnek verecek olursak kadınların bluzlarının omuz… devamını gör
Y
eskilerin modasın da hatırladıklarımız
Y
üzerinde allah yazan yumurta
yakın zamanda kendi kendni düşürüp kıracağı belli olan yumurtadır. (bkz:sabri yıldız) (bkz:allaaaahhh)
Y
yapmadedimdimi15 yıl önce
keenan cahill
videoları youtube'da 1 milyon tıkın üstünde reyting toplayan 15 yaşındaki,chicagolu genç arkadaşımız.olayı şarkılara eşlik ediyormuş gibi görünüp dans etmektir.50 cent taşşagını yemiştir. http://www.youtube.com/watch?v=dwimc4cvumq&feature=share
Y
demet akalın ın makyajsız hali
makyajlı halinden kat kat çirkin bir haldir. hatta üstüne para verilse bile demet akalın'la sırf o hali yüzünden manita olmam denilebilir. gerçi zaten zenginliğimden dolayı ben para veririm, allah aşkına başka tarafa bak diye. yeter ki bana bakma. o… devamını gör
Y
kızların dikkatini çekecek arabalar
dokunmak bile nasib olmasada ben ferrari ve lamborghiniden yana kullanmak istiyorum hakkımı.
Y
dokunmak bile nasib olmasada ben ferrari ve lamborghiniden yana kullanmak istiyorum hakkımı.
Y
Y
bu adamı hiç rüyanızda gördünüz mü
binlerce insanın rüyasında gördüğünü iddia ettiği adamın gizemini çözmek üzere kullandıkları soru cümlesi... ~bizim emmioğlunun bacaaaana lan bu~ `http://haber.mynet.com/detay/dunya/bu-adami-hic-ruyanizda-gordunuz-mu/475633`
Y
yaban domuzu
çiftliklerde damızlanmayıp, ormanlarda sürüler halinde yaşayan uzaktan bakılınca manda sanılabilen iğrenç görünümlü hayvanlardır. duruma göre saldırgan olabilirler. ama saldırmaları için size kıllanmaları gerekir. (bkz:kıl olmak)
Y
makyajlı erkek
makyaj yapıp bakımlı görünen ve metroseksüel olarak nitelendirilen `parlak oğlan`dır.
Y
yazarlar ağaç olsa açacağı çiçekler
kimi yazarlar vardır, deve dikenidir. gereksiz gerekli başlıklar açar. kimi kardelendir, zoru başarır bütün yaratıcılığını kullanır. kimi osuruk çiçeğidir. "üff.." dyip geçersin. kimi papatyadır. kır papatyası. kendi halinde açar başlıkları, başkala… devamını gör
© copyright 2005 - 2026