bugün
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması18
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek5
- yeşil gözlü bir kıza aşık olmak5
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük16
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız9
- chp tabanında kılıçdaroğlu'na destek yüzde 794
- seküler kız muhafazakar erkek birlikteliği7
- kısa şort giyen şişman kız2
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron7
- macbook edinme sebepleri2
- teslimiyet3
- selahattin demirtaş vs recep tayyip erdoğan3
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders2
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak5
- ellerim bos gonlum hos5
- türk erkeği azerbaycan kızı evliliği2
- gül gibi uyuyan yılanı uyandırdın2
- altının düşüşü6
- yalnızlık7
- byd nin türkiye ye yapacagi yatirimdan vazgeçmesi6
- eğitimsiz cahillerin okul okumayı aşağılaması5
- hindistan ordusu2
- chp'nin hali ne olacak34
- türk kızlarının sekste başarısız olması5
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini17
- suavi3
- edirneli kız isimleri4
- duşa giriyorum diyen erkeğin asıl amacı2
- türkiye de protestonun lafta kalması4
- erkek regline isim önerileri2
- iran'ın bahreyn'deki abd donanmasını vurması4
- fakir ve cahilken doğurmak4
- ilgi manyağı olmak6
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey6
- yeni tanışılan birine nerelisin diye sormak4
- bop tıkır tıkır işliyor2
- kalp kırıklığı3
- başarılı sigara bırakma teknikleri11
- eşime sormam lazım kadınları5
- annesizlik5
- türk dizileri3
- anadolu cumhuriyeti2
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği3
- gram altın8
- satrançtaki en güçsüz taş5
- ulusözlük dili ve edebiyatı2
- vedat muriqi2
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- diego garcia üssü alarm veriyor2
entry'ler (12)
sezen cumhur önal'ın müzik programında sunarken kendini yerin dibine soktuğu insan: "evet sayın izleyiciler, şimdi gary moore söylüyor, still got the blues, hala bluzunu saklıyorum" *
x: bunun 38 i var mı? sıktı biraz. yada açılır herhalde değil mi biraz?
y: hmm evet yanlardan açılır ama bu ayakkabı boydan açılmaz.
y: hmm evet yanlardan açılır ama bu ayakkabı boydan açılmaz.
nasıl ki kağıt mendile selpak , margarine sana , deterjana omo diyorsak vodkanında adı absolut tur.
deli gibi çalışan klimadan rahatsız olup " çok soğuk oldu lütfen biraz klimanın derecesini arttırabilir misiniz?" dendiğinde "tabi efendim" demesine rağmen hiç birşey yapmadığı yetmiyormuş gibi bir daha çağırılıp " beyefendi bir değişiklik olmadı neden tamam deyip yapmadınız, hasta olucaz" dendiğindeyse " hasta olursan ben sana bakarım" diyen terbiyesiz ve enteresan insan.
yaşından beklenmeyecek performansta, içe işleyen şarkılar yapan insan. *
şarkılarını severek dinlediğim gruptu.dağıldıktan sonra darren hayes solo albüm yaptı ki o albümde insatiable adlı doyumsuz bir sarkısı vardır.
adamın biri omoyla yıkanmış maymun olmuş neden?
çünkü omoyla yıkanan herşey ilk günkü gibi.
çünkü omoyla yıkanan herşey ilk günkü gibi.
yıllaaaar yıllar önce geçiyor diye trafik akışı uğruna durdurulan insandır. bu durum ben ve bir yerlere yetişmeye çalışan tüm insanlar tarafından sinirle karşılanırken o da yetmiyormuş gibi bir arabanın tepesinde göründüğünde 100 m den seçilen, ağzının ve dudaklarının tamamını kaplamış salyaları midemi ağzıma getiren, kendisinden bir kez daha tiksinmeme sebep olan ve yanımdakine dönüp " acaba burdan ateş etsem benim vurduğum anlaşılır mı??" dediğim ve o hiç tanımadığım insanla arkadaş olmamı sağlamış ağzıtükürük okkası insan.
"dünyaya bir dahi geldiğinde onu şu işaretten anlarsınız; tüm ahmaklar ona karşı birleşmişlerdir" sözünün sahibi çok haklı kişidir.
coca cola nın kutup ayısı verdiği dönemlerde...
-ben kutup ayısı aldım gördün mü?
* görmedim bakayım
olaya şayit olan anneanne: neeee kutup ayısı mı??!! ben bu yastan sonra kutup ayısına falan bakamam!! nerden aldıysan çabuk geri götür onu !!*
-ben kutup ayısı aldım gördün mü?
* görmedim bakayım
olaya şayit olan anneanne: neeee kutup ayısı mı??!! ben bu yastan sonra kutup ayısına falan bakamam!! nerden aldıysan çabuk geri götür onu !!*
üye olan herkesin tüm gün boyunca sevgilisiyle konuşması sonucu devasa kavgalara sebebiyet veren, sevenlerin arasına giren, ara bozucu, zırt pırt bağlantısı kopan telsim kampanyası.
çıkarken mecburen önünüzdekinin poposunu seyretmek zorunda kaldığımız yükseltiler.önünüzdekini seyrederken ise aklınızdan geçen tek şey vardır " arkamdaki de bana bakıyor şu anda ya offf" bu zincir böyleee devam eder. ve bir süre sonra hayatınızda belkide yüzünü bile hiç görmediğiniz halde poposunu gördüğünüz o insanla yaptığınız kader ortaklığı sona erer ve herkes yoluna gider.