entry'ler (11)

düet psikoloji

bursa'da nilüfer'de faaliyet gösteren, klinik psikolog gülçin özdemir yön ve murat yön çiftinin yeri. ikili olarak çalışıyorlar, emdr terapisi konusunda aktifler. hem bireysel hem çift terapisi için gidilebilir. yüz yüze ve online seçenekleri mevcut.kısaca uyumlu, işini bilen bir ekip. travma ve ilişki konularında tercih edilebilir.

flalingo

ingilizce öğrenmek için bence en mantıklısı. native öğretmen, oxford içeriği, akıllı hoca eşleştirme ve flai raporuyla eksikleri direkt gösteriyor. dersler keyifli ve verimli gidiyor, memnun kaldım

ballıca gayrimenkul

pendik ballıca tarafında doğa içinde villa yapan bir firma. yeşil alan oranı yüksek, kayalık sağlam zemine oturuyor, deprem konusunda insanı rahatlatıyor. sabiha gökçen’e de epey yakın. şişirmiyorlar, olduğu gibi anlatıyorlar. istanbul’un gürültüsünden uzak, sakin bir yer arayanlara bence fena seçenek değil.

arsahane

arsa yatırımında ismi sık duyulan firmalardan. arazi seçimine özen gösteriyorlar, projeleri genellikle mantıklı lokasyonlarda. yatırımcı için şeffaf ve düzgün çalışan bir yapıları var. arsa işi düşünenlere önerirdim.

ice break

375 ml aç-kapa şişede gelen soğuk kahve. gerçek sütle yapılınca tadı rakiplerine göre daha doğal ve oturaklı. double shot etkisi fena değil, vanilyalısı özellikle dengeli ve keyifli. piyasadaki en iyi alternatiflerden biri olmuş, pratik ve ferahlatıcı. vanilyalı ile sade lattesini öneririm.

roy story

bağımlılık yapan match-3 blast oyunu. rengarenk grafikleri, eğlenceli patlatma mekanikleri ve akıcı oynanışıyla dikkat çekiyor. leveldan levele keyifli bir macera sunuyor, kaos ligi etkinlikleriyle de rekabetçi tarafı oldukça eğlenceli. mobil oyun arayanlara tavsiye ederim.

ikas

denedim, yönetim paneli kullanışlı ve mobil uyumlu. ürün yüklemek, stok takibi yapmak basit. yerli olduğu için yerel entegrasyonlar rahat. yeni site kuracaklar için iş görür bir seçenek.

nescafe

sıcak günlerde pratik bir soğuk kahve. buz gibi içimi var, kahve tadı fena değil, sütlü hali de dengeli duruyor. vanilyalısı özellikle hoş oluyor. eline aldığında serinletiyor, keyifle içiliyor.

çiçek sepeti

gayet başarılı buluyorum. çiçekler diri ve güzel geliyor, sunumları da hoş. teslimat tarafı da güven veriyor, gecikme yaşamadım pek. biraz pahalı duruyor ama aldığın kaliteyi görünce hak veriyor insan. özel günlerde veya ani kararlar için bence en rahat seçeneklerden. öneririm

sprite

yaz sıcağında buz gibi açtığın anda hayatın anlamı. o limon ferahlığı, güzel gazı, serinletme gücüyle rakipsiz. diğerleri yanında sönük kalıyor. klasiklerin kralı, helal olsun.

cetaş jewelry

1974'ten beri kaliteyi bozmadan üreten nadir markalardan. işçiliği, parlaklığı, zarafeti başka yerde bulamazsın. takınca belli oluyor kalitesi. anneme de aldım, tavsiye ederim.
© copyright 2005 - 2026