bugün
- hangi manifest kızısın10
- kabataş olayı görüntüleri27
- mehdiyete dair hayalleriniz7
- arkadaşlar ne oldu size böyle7
- istanbul un çok pahalı olması27
- meyveli lahmacun4
- en sevilmeyen ev işleri15
- sanayi tipi kavurmalı tost3
- mehdi 29 yaşında mı başa geçmeli 40 mı5
- ciddiye alınmamak3
- mel mel bakan gibson ve 0 0 710
- kara sevdaya tutulan kalmaması7
- gocu25
- volkswagen beetle3
- vaatlerinin tam tersi olduğu halde iktidarda olmak4
- gönül almaya çalışan erkek11
- erdogan ve trump'ın yakın ilişkisi4
- edip yüksel2
- saddam bandı2
- en son ne aldınız5
- kavgada ele sıçıp yumruklar atmak7
- ispanya'nın amerika'ya kafa tutması2
- gece yolda yürürken arabada görülen çığlık maskesi2
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri10
- temas2
- mehdi bir ihtiyaçtır2
- bilgi içerikli entry girmeyen yazarın cnsl yönelmi2
- haluk levent son açıklaması6
- ben lafa değil göte bakarım4
- helicobacter pylori2
- dünya kaç renklidir3
- the odyssey2
- yazarların bugün cılkını çıkardığı şarkı7
- karı kıza para yedirir misiniz4
- şimdi herkes su içsin3
- ne yesem3
- küsünce sevgiliye komik video atmak3
- toplu taşımada milletin ekranına bakan tipler4
- kız dediğin biraz saf olur3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- ömer hayyam5
- lansor4
- 21 temmuz 2026 fenerbahçe gornik zabrze maçı4
- bütün mal varlığı üstünde sokakta yaşayan insan4
- düşene gülmek2
- mücteba hamaney2
- 1 saatte 10 bira içmek19
- molla rejimi2
- sözlük kızlarının kombinleri20
- herkes yatsın iyi geceler9
entry'ler (11)
bursa'da nilüfer'de faaliyet gösteren, klinik psikolog gülçin özdemir yön ve murat yön çiftinin yeri. ikili olarak çalışıyorlar, emdr terapisi konusunda aktifler. hem bireysel hem çift terapisi için gidilebilir. yüz yüze ve online seçenekleri mevcut.kısaca uyumlu, işini bilen bir ekip. travma ve ilişki konularında tercih edilebilir.
ingilizce öğrenmek için bence en mantıklısı. native öğretmen, oxford içeriği, akıllı hoca eşleştirme ve flai raporuyla eksikleri direkt gösteriyor. dersler keyifli ve verimli gidiyor, memnun kaldım
pendik ballıca tarafında doğa içinde villa yapan bir firma. yeşil alan oranı yüksek, kayalık sağlam zemine oturuyor, deprem konusunda insanı rahatlatıyor. sabiha gökçen’e de epey yakın. şişirmiyorlar, olduğu gibi anlatıyorlar. istanbul’un gürültüsünden uzak, sakin bir yer arayanlara bence fena seçenek değil.
arsa yatırımında ismi sık duyulan firmalardan. arazi seçimine özen gösteriyorlar, projeleri genellikle mantıklı lokasyonlarda. yatırımcı için şeffaf ve düzgün çalışan bir yapıları var. arsa işi düşünenlere önerirdim.
375 ml aç-kapa şişede gelen soğuk kahve. gerçek sütle yapılınca tadı rakiplerine göre daha doğal ve oturaklı. double shot etkisi fena değil, vanilyalısı özellikle dengeli ve keyifli. piyasadaki en iyi alternatiflerden biri olmuş, pratik ve ferahlatıcı. vanilyalı ile sade lattesini öneririm.
bağımlılık yapan match-3 blast oyunu. rengarenk grafikleri, eğlenceli patlatma mekanikleri ve akıcı oynanışıyla dikkat çekiyor. leveldan levele keyifli bir macera sunuyor, kaos ligi etkinlikleriyle de rekabetçi tarafı oldukça eğlenceli. mobil oyun arayanlara tavsiye ederim.
denedim, yönetim paneli kullanışlı ve mobil uyumlu. ürün yüklemek, stok takibi yapmak basit. yerli olduğu için yerel entegrasyonlar rahat. yeni site kuracaklar için iş görür bir seçenek.
sıcak günlerde pratik bir soğuk kahve. buz gibi içimi var, kahve tadı fena değil, sütlü hali de dengeli duruyor. vanilyalısı özellikle hoş oluyor. eline aldığında serinletiyor, keyifle içiliyor.
gayet başarılı buluyorum. çiçekler diri ve güzel geliyor, sunumları da hoş. teslimat tarafı da güven veriyor, gecikme yaşamadım pek. biraz pahalı duruyor ama aldığın kaliteyi görünce hak veriyor insan. özel günlerde veya ani kararlar için bence en rahat seçeneklerden. öneririm
yaz sıcağında buz gibi açtığın anda hayatın anlamı. o limon ferahlığı, güzel gazı, serinletme gücüyle rakipsiz. diğerleri yanında sönük kalıyor. klasiklerin kralı, helal olsun.
1974'ten beri kaliteyi bozmadan üreten nadir markalardan. işçiliği, parlaklığı, zarafeti başka yerde bulamazsın. takınca belli oluyor kalitesi. anneme de aldım, tavsiye ederim.