bugün
- tanrı yok13
- nervio bugün ne giydi acabası12
- 2026 yılında hala sigara içen kişi7
- canımın waffle çekmesi4
- bana kimse eksi oy atamaz7
- şaka maka ups boobbs'un da yaşlanmış olması12
- arkadaşlar bu çanta nasıl5
- sözlüğün tanrıçası olmak12
- ateistlerin nursuz olması23
- sabah nasıl uyanıyorsunuz12
- sözlüğün en götü güzel kızı8
- seçimde kime oy vereceğiz8
- geceye bir şarkı bırak22
- çırılçıplak sözlüğe entry girmek6
- ota boka devşirme diyen hırto27
- aylık 368 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması13
- geneleve aileyle kız istemeye gitmek3
- atatürk ün ateist olması8
- sözlüğün fingirdekleri10
- hoşlanılan kızın onlyfans hesabı olması4
- iyi geceler sayın yuzırlar2
- türk halkının kerem kınık'a özür borçlu olması13
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği13
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu18
- başkasının ısırdığı yemeği yer misiniz8
- sevilen hatuna kasıklarımın şarkısı demek3
- üniversiteye başlayacak kızlara tavsiyeler2
- düğünde çeyrek altın takan kişi2
- etin üzerine tereyağı dökmek7
- the merich5
- amerikan filmlerindeki heyecanlı genç grubu6
- keith flint2
- sözlüğün yılanı8
- true nickli namussuz yazar15
- uysaljakoben20
- sevgilinin sümüğünü yer misin5
- velvet'in silver'a benzemesi15
- sürekli yeme isteği7
- radiohead dinleyen kızlarla sex yapmak zevk vermez2
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar14
- yenilebilir protez tırnak2
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- rave muzigi2
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- sözlüğün 500 cc memelisi6
- beni gözaltına alsalar ağlar misiniz4
- sözlüğün şamar oğlanı olmak4
- yurtdışında hintli misin diye sorulması11
- bir sarma yapmışım9
entry'ler (12)
31 mart 1909'da istanbul'da bir şeriatçılık ayaklanması olmuştur. bu ayaklanmayı bastırmak için giden orduya önce 'hürriyet ordusu' denildi. mustafa kemal atatürk, bütün ordu hürriyet ordusudur diyerek orduya "hareket ordusu" adını vermiştir.
kaynak
kaynak
25 şubat 1907 tarihinde doğmuş olan türk şair ve yazar. toplumcu gerçekçilik ve realizm gibi edebi akımlardan etkilenmiştir. kuyucaklı yusuf, içimizdeki şeytan ve kürk mantolu madonna romanları en iyi eserleri arasındadır.
birkaç sene burada yaşadım. şimdi ise başka bir ilçedeyim. anladım ki burası istanbul'un en güzel ilçesi. umarım oraya tekrar dönebilirim... moda sahilinde yürümeyi özledim.
erkek, karşısındaki kadının ona değer verdiğini hissederse mutlu olur, dünyası değişir, dertlerini unutur, her şeyi o kadın olur. erkeklere değer vermekten korkmayın sevgili hanımefendiler. değer verip karşılığında kötü şeyler aldığınız erkekler olmuş olabilir. ama sizlerden ricam onlar yüzünden tüm erkekleri genellemeyin. eğer değer veriyorsanız onun değerli olduğunu ona hissettirin.
huzurlu bir yerde olmak isterdim lakin huzur benim mahallemden emekli olalı çok oldu.
deme bana oğuz, kayı, osmanlı. Türk'üm, bu ad her ünvandan üstündür. yoktur özbek, nogay, kırgız, kazanlı. türk milleti bölünmez bir bütündür.
ziya gökalp
ziya gökalp
türkiye cumhuriyeti'nin kurucusu ve ebedi başkomutanı. gençliğe hitabesi türk milleti için gerçek bir rehberdir. rahat uyu ata'm. her zaman senin izinden yürüyeceğiz.
Özet geçmek gerekirse; "Sert bir sevgi ile bu işi çözdük" diyor, Abd başkanı trump. büyük ihtimalle hükümetin yuları abd'ye çoktan kaptırılmış.
Avusturyalı romancı stefan zweig'in 1922 yılında kaleme aldığı modern klasik bir kitap. bence bu eser zweig'in en başarılı eserlerinden bir tanesi. karakterin hissettikleri okuyucuya iyi bir şekilde aktarılmış.
--spoiler--
''ve bir kez kendi içindeki insanı anlamış olan bütün insanları anlar.''
--spoiler--
--spoiler--
''ve bir kez kendi içindeki insanı anlamış olan bütün insanları anlar.''
--spoiler--
Gülümse, çünkü dünyanın tüm problemlerine sahip değilsin. Başkalarının senin hakkında ne düşündüğünü asla önemseme. Şunu da unutma; hiç kimse senin mutluluğundan sorumlu değil, senin dışında. Geçmişinle barışık ol. Böylece geçmiş, bugününü sömürmez.
bunlar böyle yaptı diye tüm lgbt bireyleri zan altında bırakmamak gerekir. istiklal marşımıza bu saygısızlığı yapan hadsizler, saygıdan nasibini almamış boş insanlardır.
''ilk başta herkes iyidir. insanların ilk söylediklerine değil, son yaptıklarına bakacaksın.
(bkz: amin maalouf)
(bkz: amin maalouf)