bugün
- akıl ve ruh sağlığını bozan şeyler13
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek11
- shawarma14
- darwinin ateist olmaması10
- kitap okumak16
- anın görüntüsü14
- sözlükte kız var mı12
- datça11
- lazere giden erkek8
- şort mevsiminin açılması9
- kadınınız mini etek giyebilir mi11
- yazarların özlediği şeyler11
- gecenin şiiri13
- gecenin şarkısı8
- zeki insanların yalnızlığı seçmesi11
- yazın ferahlatan içecekler9
- gerdekte korkudan bayılan türbanlı11
- akp ye oy atmanın sonucu9
- almanya da 199 euro'ya satılan alanya tatili12
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi8
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği24
- ellerim bos gonlum hos9
- ıq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste13
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar20
- en son ne yediniz22
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması9
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı16
- sucuklu yumurta8
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı10
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı14
- taşak traşı olmak14
- her şeye amk diyen tip14
- yaz geliyor heyoo8
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler11
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- yunan halkına düşman değilim9
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam10
- evlenilecek adam modeli8

entry'ler (272)
libidosu omuriliğinin yerini almış entry kasmaya çalışan ergen beyanı.
(bkz: dont feed the troll)
(bkz: dont feed the troll)
volvo s60 , peugeot 3008 * şuan symbol ile devam ediyorum.
yine de kimsenin xkinde olmayacak karar.
anında bankamatiklere üşüşen omurgasız yavşak beyanıdır.
(bkz: dont feed troll)
(bkz: dont feed troll)
hey - yo olabilir ,
(bkz: bugün yine entry kasıyorum amacı taşıyan başlıklar)
(bkz: bugün yine entry kasıyorum amacı taşıyan başlıklar)
izmir cumhuriyet, istanbul kadıköy ve boğaz tarafının büyük ölçüde sahipleridir.
Vaktinde kapaklamış ondan bu yana tüm aile fertleri da..k yayarak yaşayan tiplerdir.
Yok vergisini veriyormuş yok hak yemiyormuş da öyle böyle yapıyormuş. Sor bakayım kaç kirasının vergisini vermiş...
Vaktinde kapaklamış ondan bu yana tüm aile fertleri da..k yayarak yaşayan tiplerdir.
Yok vergisini veriyormuş yok hak yemiyormuş da öyle böyle yapıyormuş. Sor bakayım kaç kirasının vergisini vermiş...
sıfıra yakın ihtimaldir.
bilmem kaç milyon kişi arasından senin çalıştığın şirketin abonesi olacakda , binlerce çağrı arasından sana çağrı düşecekte. ohoooo.
(bkz: cool story bro)
bilmem kaç milyon kişi arasından senin çalıştığın şirketin abonesi olacakda , binlerce çağrı arasından sana çağrı düşecekte. ohoooo.
(bkz: cool story bro)
askere gitmeye yaşı yetmeyen ergendir.
itinayla En az 3 tane atılır, sonra boş tüfek taşınır.
itinayla En az 3 tane atılır, sonra boş tüfek taşınır.
hergün götlü memeli entry açmadan uyuyamayan ergen uktesi.
(bkz: ticari bekleme yapma)
(bkz: ticari bekleme yapma)
Tatlısu solcularının orgazm malzemesi *
Aşağıdaki iç sesin sonucudur:
"bakın kaç okudum sene zor üniversite bölümü ittire kaktıra bitirdim küçük dağlar benim eserim sanıyordum ama aslında hala iki elimle bir mik tutamıyorum"
"bakın kaç okudum sene zor üniversite bölümü ittire kaktıra bitirdim küçük dağlar benim eserim sanıyordum ama aslında hala iki elimle bir mik tutamıyorum"
Vaktinde muta nikahı iftirası atılmıştı nedense.
dipnot: iki çocuk anası kadınsın yakışıyormu öyle bacak omuza dans etmeler *
dipnot: iki çocuk anası kadınsın yakışıyormu öyle bacak omuza dans etmeler *
o.ç. seviyesiyle yangelip yatma olasılığı doğru orantılıdır.
dürüst = ota b.ka seni koştururlar
dobra = göze batan ispiyoncu gözüyle bakılır en pis işler verilir
akıllı = sivri zekalı gözüyle bakılır anladığı işlerde burnunu sürterler
dangalak = kendisi gibi olan angutlarla bir araya gelir , alt üst mevzusuyla diğerlerini ezmeye çalışır. he birde çarşı izninde dangalak arkadaşlarıyla birlikte asalakça davranır.
sabırlı = nöbet kitlerler, ses çıkarmadıkça nöbet kitleme oranı artar
yaygaracı = herkes uzak durur , uzak kalıncak işler kitelenir
yalaka = kimsenin gözüne batmayacak işler verilir . koğuş nöbeti , revir refakatcisi gibi
alkolik/keş =nereden buluyorsa yine buluyor içiyor sızıyor. kimse aman bişey olmasın diye sesini çıkarmaz komutanlar s..tret diye umursamaz sabah akşam yatar it gibi.
deli rolü yapan= alkolikle aynı durumda yada bir salakça şeyin sorumluluğu verilir zamanının tamamını onunla geçirir.
aklıma gelenler bunlar sözlük.
dürüst = ota b.ka seni koştururlar
dobra = göze batan ispiyoncu gözüyle bakılır en pis işler verilir
akıllı = sivri zekalı gözüyle bakılır anladığı işlerde burnunu sürterler
dangalak = kendisi gibi olan angutlarla bir araya gelir , alt üst mevzusuyla diğerlerini ezmeye çalışır. he birde çarşı izninde dangalak arkadaşlarıyla birlikte asalakça davranır.
sabırlı = nöbet kitlerler, ses çıkarmadıkça nöbet kitleme oranı artar
yaygaracı = herkes uzak durur , uzak kalıncak işler kitelenir
yalaka = kimsenin gözüne batmayacak işler verilir . koğuş nöbeti , revir refakatcisi gibi
alkolik/keş =nereden buluyorsa yine buluyor içiyor sızıyor. kimse aman bişey olmasın diye sesini çıkarmaz komutanlar s..tret diye umursamaz sabah akşam yatar it gibi.
deli rolü yapan= alkolikle aynı durumda yada bir salakça şeyin sorumluluğu verilir zamanının tamamını onunla geçirir.
aklıma gelenler bunlar sözlük.
2 ay önce araç aldım , bildiğin evde eşimle birlikte sinirlerimiz yıprandı. istanbulun izmitin gezinmediğim oto galerici yada araç sahibi kalmadı arkadaş. Eşim ile birlikte Çıkardığımız (s.ktirib.ktan) jargon anlamları aşağıdaki gibidir.
"dosta gider" : arabanın anasını ağlattık tanıdık bir usta var ona sana kakalayabilecek kadar yaptırdık aldıktan iki hafta sonra aracın heryerinden arıza çıkacak beni ararsan ulaşamazsın bilgin olsun.
"keyfekeder boyandı" : aslında aracın vurmadığımız yeri kalmadı, bizim de bir hayta çocuk var çizdi de çizdi bizde napalım sana kakalayabilmek için boyattık, he ama alt tarafından bakarsan araca ne kadar sürttüğümüz belli.
"makyaj meraklıları aramasın": arkadaşım bu arabayı okadar hızlı elimden çıkarmam gerekiyor ki çürüğünü çarığını bile yaptırmadan. Gel parayı ver bas git. zaten 30 yerinde vuruk var boya filan kalmadı
"garaj aracı": allah seni inandırsın araç garaja hasret, motor artık bakımsızlıktan gribal enfeksiyon gibi pöh pöh ediyor.
"full artı full": abi valla ne anlama geldiğini bilmiyom ama debriyajı var aracın, vitesi var efenim ne söyliyim koltukları var full yani.
"emsalsiz , hatasız": canım abim patlak airbagleri saymazsan arabada birşey yok yani , he bide aracın tavanı sonradan eklenmiş ama orrrjinaallll.
" xxxxx otomotiv güvencesiyle": abi aslında bi b.k değiliz pirim yapmaya çalışıyoruz. Valla aracı aldıktan sonra seni tanımam ne güvencesi.
"ağır hasar kayıtlı, yürüyeni sorunsuz": abi napalım bizim dayıoğlu düşürdü ihaleden bizde satıyoruz. Okadar şerefsiziz ki b.ku çıkmış airbagi açılmayacak aracı sana kakalamak istiyoruz. indirim de yaptık ama piyasa fiyatının iki bin altı.
"istediğiniz ekspere gösterin": abicim zorluk çıkarma bak köşede benim halaoğlu ekspertiz ona baktırak. hemen kiteleyek sana aracı olmazmı ?
Aylardır sormak istediğim soru şu:
-Sayın arkadaşım ; küflenmiş peyniri 15 kuruş daha fiyata sana küfünü göstermeden satsak, yada ne bileyim bayatlamış mantarlaşmış ekmeği ne dersin ? Hal böyleyken evine götürdüğün o para, çoluğunun çocuğunun rızkı nedir?
Edit: anlam kayması
"dosta gider" : arabanın anasını ağlattık tanıdık bir usta var ona sana kakalayabilecek kadar yaptırdık aldıktan iki hafta sonra aracın heryerinden arıza çıkacak beni ararsan ulaşamazsın bilgin olsun.
"keyfekeder boyandı" : aslında aracın vurmadığımız yeri kalmadı, bizim de bir hayta çocuk var çizdi de çizdi bizde napalım sana kakalayabilmek için boyattık, he ama alt tarafından bakarsan araca ne kadar sürttüğümüz belli.
"makyaj meraklıları aramasın": arkadaşım bu arabayı okadar hızlı elimden çıkarmam gerekiyor ki çürüğünü çarığını bile yaptırmadan. Gel parayı ver bas git. zaten 30 yerinde vuruk var boya filan kalmadı
"garaj aracı": allah seni inandırsın araç garaja hasret, motor artık bakımsızlıktan gribal enfeksiyon gibi pöh pöh ediyor.
"full artı full": abi valla ne anlama geldiğini bilmiyom ama debriyajı var aracın, vitesi var efenim ne söyliyim koltukları var full yani.
"emsalsiz , hatasız": canım abim patlak airbagleri saymazsan arabada birşey yok yani , he bide aracın tavanı sonradan eklenmiş ama orrrjinaallll.
" xxxxx otomotiv güvencesiyle": abi aslında bi b.k değiliz pirim yapmaya çalışıyoruz. Valla aracı aldıktan sonra seni tanımam ne güvencesi.
"ağır hasar kayıtlı, yürüyeni sorunsuz": abi napalım bizim dayıoğlu düşürdü ihaleden bizde satıyoruz. Okadar şerefsiziz ki b.ku çıkmış airbagi açılmayacak aracı sana kakalamak istiyoruz. indirim de yaptık ama piyasa fiyatının iki bin altı.
"istediğiniz ekspere gösterin": abicim zorluk çıkarma bak köşede benim halaoğlu ekspertiz ona baktırak. hemen kiteleyek sana aracı olmazmı ?
Aylardır sormak istediğim soru şu:
-Sayın arkadaşım ; küflenmiş peyniri 15 kuruş daha fiyata sana küfünü göstermeden satsak, yada ne bileyim bayatlamış mantarlaşmış ekmeği ne dersin ? Hal böyleyken evine götürdüğün o para, çoluğunun çocuğunun rızkı nedir?
Edit: anlam kayması
Cloudflare tarafından verilen yeni dns servisi. hayvan gibi şiyapıyor afedersin
Buradan bakınız https://1.1.1.1/
Ayrıca btk tarafından dns arabirimi filtrelemiştir. https://twitter.com/Turke...status/980557620846186496
Buradan bakınız https://1.1.1.1/
Ayrıca btk tarafından dns arabirimi filtrelemiştir. https://twitter.com/Turke...status/980557620846186496
Muhtemel aşk acısı çekip entry abanan yazarımsı beyanıdır.