W
whatoz13 yıl önce
drogba galatasaray a gelsin soyunacağım
(img:#385409)
W
whatoz13 yıl önce
90 larda çocuk olmak
büyüklerin hep 80lerden bahsetmesi yüzünden tadı çıkarılamayan 2000lerde çocuk olmaktan daha iyi olduğunu düşündüğüm hadise. ne kadar 80 lerin gölgesinde kalsa da kıymeti bilinirse güzeldir 90larda çocuk olmak. o gün 80lere özenen kekistanlihobbit bu… devamını gör
W
whatoz13 yıl önce
abdullah avcı
u17 milli takımımıza 2005'te dünya dördüncülüğünü kazandıran, şu anda çalıştırdığı istanbul büyükşehir belediyeyi 2.lig a'da zirveye çıkartan teknik direktör.
W
whatoz13 yıl önce
manuel fernandez vs düz vites fernandez
manuel fernandez daha pahalıdır ve daha az sorunludur.
W
whatoz14 yıl önce
tomaya kafa atan doktor
12 mayıs kadıköy olaylarının bugünkü mahkemesinde polisin ifadesi sırasında kullandığı cümle. polis: fenerbahçeli taraftar tomaya kafa atıyordu toma zarar görmesin diye gözaltına aldık. Bugün TOMA'ya kafa atan, yarın uçağa yumruk atar, ertesi gün … devamını gör
W
whatoz14 yıl önce
işler güçler
çalgı çengi gibi bi iş çıkarsa ortaya keyiften gebereceğiz demektir. merakla bekliyoruz bu projeyi. evet.
W
whatoz14 yıl önce
alex de souza nın türk kızı ile imtihanı
türk erkeklerinin arasına hoş geldin kaptan. işte alex'in bütün türk erkekleri için attığı o enfes gol: (img:#302066)
W
whatoz14 yıl önce
galatasaray
renkleri sarı-kırmızı olan takım.
W
whatoz14 yıl önce
şakird sporcular
en başta akla gelenleri : `hakan şükür` `arif erdem` `emre belözoğlu` `okan buruk` `hakan ünsal` `ömer erdoğan` `uğur boral` `kenan sofuoğlu` gibi hepsi çok değerli , başarılı ve centilmen sporcularımızdır.
W
whatoz14 yıl önce
milos krasic
1984 `kosova` doğumlu ~1,82 cm 74 kg ~ sırp orta saha oyuncusu. `vojvodina ` takımından 2004 yılında `cska moskova` takımına transfer olmuş, 7 kez milli formayı giymiştir. `fc porto` lu `milan stepanov` un en yakın arkadaşıdır. edit: ilk entry s… devamını gör
W
whatoz14 yıl önce
nejat işler in recep tayyip erdoğan olduğu gerçeği
kaç yaşında adamım böyle illuminati görmedim. (img:#299518) (img:#299521) bunların hangisi tayyip hangisi nejat? allahını seven cevap versin. nejat işler'in oynadığı `barda` filmi, recep tayyip erdoğan'ın 3 çocuk politikasını desteklemiyor mu! de… devamını gör
W
whatoz14 yıl önce
nejat işler in recep tayyip erdoğan olduğu gerçeği
kaç yaşında adamım böyle illuminati görmedim. (img:#299518) (img:#299521) bunların hangisi tayyip hangisi nejat? allahını seven cevap versin. nejat işler'in oynadığı `barda` filmi, recep tayyip erdoğan'ın 3 çocuk politikasını desteklemiyor mu! de… devamını gör
W
whatoz14 yıl önce
şişme kadın
erkeklerin seks amacıyla edindikleri, `balon` kadın.~tanım formatı~ teşbihte hata olmaz; evlendikten sonra hepsi şişiyor zaten.~yorum formatı~
W
whatoz14 yıl önce
zaytung
RAFA BENITEZ IN HARIKA BIR DEMECINI VERMIS... ISTE CAGDAS FUTBOL BU, PIREMIYER LIG BU... http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=240
W
whatoz14 yıl önce
türkiye cumhuriyeti
üzerinde yaşadığımız coğrafyanın yönetim biçimini belirtir ifade. (bkz:türkiye)
W
whatoz14 yıl önce
türkiye cumhuriyeti
W
whatoz14 yıl önce
türkiye cumhuriyeti
W
whatoz14 yıl önce
türkiye cumhuriyeti
W
whatoz14 yıl önce
türkiye cumhuriyeti
W
whatoz14 yıl önce
türkiye cumhuriyeti
W
whatoz14 yıl önce
erdoğan bayraktar
toplu konut idaresi başkanıdır.
W
whatoz14 yıl önce
türk kızı
erkeklerin pek rağbet etmediği kız kişiler sanırım.
© copyright 2005 - 2026