bugün
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi10
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız20
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye22
- mokv nerede13
- sırrı süreyya önder26
- iyi geceler10
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem10
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi11
- diyanetten skandal cuma hutbesi17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri30
- akrep burcuyum soruları alayım9
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- anın görüntüsü13
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- garanti bankası12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu10
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler9
- müge anlı mı esra erol mu9
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak15
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması20
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı9
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- 1 mayıs işçi bayramı20
- reis dünya lideridir10

entry'ler (218)
True detective- rust. Bilen bilir.
Seni sevmiyorum.
Karsında her seyden bi' haber olan belki seni sevmekten baska bir şey düşünmeyen insana kendi problemin yüzünden böyle davranırken , zamanında ağlatıp üzdüğün bi' insandan merhamet etmesini beklemen de biraz sacma. Dalga geçmek gibi olmasın da. Biliyorum ki bunu okuyacaksın, onun için yazıyorum.
Su saate uygun olarak "sabahın tam üçündesin, dertlerin en gücündesin." Diyeyim de siz anlayın.
Edit: ya sözlük erkeklerinin yazıyormus, caktırmayın...
Edit: ya sözlük erkeklerinin yazıyormus, caktırmayın...
Aşık olmak isteyip de aşkı bir surete üflemeye calıstığımda mutlu olamayacağımın bugün farkına vardım.
Ellerimle sararım, içsindir.
her şey ne kadar da güzel gidiyor cümlesini iki üç günden fazla söyleyebilmemi engelleyen şey ne acaba? Geçen hafta ben ne yaptım da hayatımda bu kadar güzel şeyler oluyor derken bugün öyle bir hayal kırıklığına uğradım ki..istediğiniz kadar insanları tanıdığınızı düşünün, yapabileceklerini kestiremiyorsunuz.ben bugün kestiremedim. insanlar konusunda hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum.
Kimileri birinden hoşlanır, sevgili olur ve oyle tanımayı seçer. Ben iyice tanıdıktan sonra sevgili olunması taraftarıyım. Tanımaya çalıştığın insan umutlanınca, seninle sevgili olmak isteyince ama sen istemeyince napılır? Sanırım bunu halletmeyi başaramıyorum. Ya bi' insan sevgili olacağı insanı nasıl seçer? Neden o olmalı? Onun için neden sen olmalısın? Yoksa bu iş düşünme işi değil mi? Kafam hiç bu kadar karışmamıştı. Bu işler nasıl yürür bilmiyorum galiba.
Saclarına, gözlerine, ellerine, en önemlisi de yüreğine şiirler, romanlar, şarkılar Yazılan nice kadınlar da vardır. Uğruna bir ömür verilen kadınlar da vardır. Koca bir savaşın nedeni olan, uğruna cana kıyılan kadınlar da vardır. Elleri yumak yumak, gözleri ışıl ışıl, Yüreği sonsuz merhamet ve şefkat dolu analar da vardır. Sen ki bir ananın, bir kadının yüreğine dokunmamışsan bu düşüncene ancak böyle anlam verebilirim.
Ulan bunu da yaptım ya ölsem gam yemem.
Kadın Anlayış,saygı, güven ister. Ilgi bekler. Her insan gibi anlaşılmak ister. Kimden ne istediğini bilmek ister. Hatırlanmak, iz bırakmak ister. Doğası Gereği korunmak, sahiplenilmek ister. Iyi bir gelecek ister. Hayattan cok sey bekler, bir erkekten cok sey ister.
Rakı ve ballı süttür efendim.
Bach- air on the g String.
Gün bugün de aydı.
Bir balık burcu kadını olarak uzak durmam gerekendır. Uyusamıyoruz.
Ilaçlar...
Sizi şöyle epey adım ileri alalım.
Hiçbir zaman bir sevgiliye ihtiyaç duymadım. Insan kendini anlayabilen insanlara ihtiyaç duyar.
Hüzünlü entrylerinizi okuyunca bazen ağlıyorum, dalga Amaçlı yazdıklarınız da midemi bulandırıyor. Kafam çok karışık.