bugün
- habire1233
- velvet23
- sözlük yazarlarının benzetildikleri ünlüler7
- uludağ sözlüğe sürekli kondom reklamı verilmesi7
- kemalistlerle solcuların ayrılması gerekliliği13
- dem parti'nin ana muhalefet partisi olması4
- bot beğeni6
- 5 takipçim olması4
- özgür özel'in chp de veda konuşması10
- berhan şimşek'in kadına şiddet faili olması3
- 22 yaş5
- sözlük yazarlarının oy vereceği partiler3
- şaka maka true'nun 60 ında da kaldıracak olması6
- 6 oku görünce dayanamadım4
- yeni parti7
- küfür etkisi yaratan ama küfür olamayan cümleler3
- kadınların çok gamsız ve dertsiz olması meselesi3
- kartlı işlem yapmayan esnaf8
- dem parti2
- cumhurbaşkanı erdoğan'ın rinkevics le görüşmesi2
- 30 kasım 2007 ısparta uçak kazası4
- galatasaray ne zaman transfer yapacak11
- okumak yerine erken yaşta çalışmanın faydası10
- kabataş olayı görüntüleri27
- türkiye islamcı kemalist kavgasıyla vakit kaybetti7
- ikinci haluk levent vakası geliyor2
- bildirim panelim çalışmıyor2
- istanbul un çok pahalı olması27
- citroen c4 robot2
- hangi manifest kızısın12
- broadway vs doğan slx2
- incelikli erkek4
- her şeyin üst üste gelmesi8
- lahmacun yiyecek kadar düşmek8
- en sevilmeyen ev işleri14
- trivago reklamındaki adam2
- nargilenin hint icadı olması3
- ispanya'nın amerika'ya kafa tutması7
- safran7
- kürtler5
- gönül almaya çalışan erkek11
- mel mel bakan gibson ve 0 0 710
- meyveli lahmacun7
- bebeği gibi sevip düşmanı gibi siken erkek2
- kürde kürt demenin ırkçılık olduğu ülke3
- mehdiyete dair hayalleriniz7
- başını alıp gitmek isteyen insan5
- arkadaşlar ne oldu size böyle7
- gocu23
- vaatlerinin tam tersi olduğu halde iktidarda olmak6
entry'ler (218)
True detective- rust. Bilen bilir.
Seni sevmiyorum.
Karsında her seyden bi' haber olan belki seni sevmekten baska bir şey düşünmeyen insana kendi problemin yüzünden böyle davranırken , zamanında ağlatıp üzdüğün bi' insandan merhamet etmesini beklemen de biraz sacma. Dalga geçmek gibi olmasın da. Biliyorum ki bunu okuyacaksın, onun için yazıyorum.
Su saate uygun olarak "sabahın tam üçündesin, dertlerin en gücündesin." Diyeyim de siz anlayın.
Edit: ya sözlük erkeklerinin yazıyormus, caktırmayın...
Edit: ya sözlük erkeklerinin yazıyormus, caktırmayın...
Aşık olmak isteyip de aşkı bir surete üflemeye calıstığımda mutlu olamayacağımın bugün farkına vardım.
Ellerimle sararım, içsindir.
her şey ne kadar da güzel gidiyor cümlesini iki üç günden fazla söyleyebilmemi engelleyen şey ne acaba? Geçen hafta ben ne yaptım da hayatımda bu kadar güzel şeyler oluyor derken bugün öyle bir hayal kırıklığına uğradım ki..istediğiniz kadar insanları tanıdığınızı düşünün, yapabileceklerini kestiremiyorsunuz.ben bugün kestiremedim. insanlar konusunda hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum.
Kimileri birinden hoşlanır, sevgili olur ve oyle tanımayı seçer. Ben iyice tanıdıktan sonra sevgili olunması taraftarıyım. Tanımaya çalıştığın insan umutlanınca, seninle sevgili olmak isteyince ama sen istemeyince napılır? Sanırım bunu halletmeyi başaramıyorum. Ya bi' insan sevgili olacağı insanı nasıl seçer? Neden o olmalı? Onun için neden sen olmalısın? Yoksa bu iş düşünme işi değil mi? Kafam hiç bu kadar karışmamıştı. Bu işler nasıl yürür bilmiyorum galiba.
Saclarına, gözlerine, ellerine, en önemlisi de yüreğine şiirler, romanlar, şarkılar Yazılan nice kadınlar da vardır. Uğruna bir ömür verilen kadınlar da vardır. Koca bir savaşın nedeni olan, uğruna cana kıyılan kadınlar da vardır. Elleri yumak yumak, gözleri ışıl ışıl, Yüreği sonsuz merhamet ve şefkat dolu analar da vardır. Sen ki bir ananın, bir kadının yüreğine dokunmamışsan bu düşüncene ancak böyle anlam verebilirim.
Ulan bunu da yaptım ya ölsem gam yemem.
Kadın Anlayış,saygı, güven ister. Ilgi bekler. Her insan gibi anlaşılmak ister. Kimden ne istediğini bilmek ister. Hatırlanmak, iz bırakmak ister. Doğası Gereği korunmak, sahiplenilmek ister. Iyi bir gelecek ister. Hayattan cok sey bekler, bir erkekten cok sey ister.
Rakı ve ballı süttür efendim.
Bach- air on the g String.
Gün bugün de aydı.
Bir balık burcu kadını olarak uzak durmam gerekendır. Uyusamıyoruz.
Ilaçlar...
Sizi şöyle epey adım ileri alalım.
Hiçbir zaman bir sevgiliye ihtiyaç duymadım. Insan kendini anlayabilen insanlara ihtiyaç duyar.
Hüzünlü entrylerinizi okuyunca bazen ağlıyorum, dalga Amaçlı yazdıklarınız da midemi bulandırıyor. Kafam çok karışık.