bugün
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı13
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği7
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya6
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- caz dinleyen erkek9
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği3
- nervio23
- judas'ın mezarına toprak atar mısınız5
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- van gogh kulağını neden kesti5
- judas'ın kulakları5
- queen ravenna ile mezar komşusu olmak4
- yazarların akşama dair planları8
- kıvırcık ali nin kıvırcık saçlı olmaması sorunsalı2
- zina yapmayan ateist erkek3
- sapık yaşlı5
- latife hanım'ın çarşaflı olması2
- türkler taşı oyup ona tapmayan tek millettir4
- fiziği güzel sözlük kızları47
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı2
- fatih terim'in tff başkanı olması5
- recep tayyip erdoğan27
- rujlu kadınla öpüşmek2
- arkadaşlar ben geldim2
- sindirella'nın baloda donunu düşürmesi5
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- benzine zam7
- sözlüğün namusunu kim temizleyecek sorunsalı2
- kendinizde en sevdiğiniz şey5
- sözlük yazarlarının gençlikleri4
- istanbul bilgi üniversitesi2
- leonidas8
- bıyık bırakan erkek karizması6
- canın makarna istemesi2
- ormanda cinselliğin doruklarına çıkmak5
- salat namaz değildir3
- yeni uyanmış kadın güzelliği13
- devletin baba şefkati2
- facebook sayfam nasıl3
- dünyanın en kısa fıkralarından biri8
- fon mağduriyetini ancak ak parti çözer4
- andropoz amca3
- sadece yaşça büyük kadınlara yürümeye karar vermek2
- kürtler ateşe taparken türkler tek tanrı cıydı6
- pilavımı kaşıklamak ister misin diyen sözlük kızı4
- ilk konuşmada cinsellik konuşan erkek3
- zamanda yolculukla gençlik zamanına gitmek2
- uzak durulması gereken erkek tipleri3
entry'ler (40)
en önemli özelliği gol geliyorum demiyor filmde..sürprizlerle dolu,şüphe güdünüzü devamlı ayık tutan bir film ki bir filmin izleyiciyi bağlaması adına olmazsa olmazdır bu güdü.. kesinlikle sinemada izlemeye değer bir film.
ezik olduğu içindir muhtemelen.. kesinlikle kaliteli sporcular,doğru yatırımlar,iyi yönetim ve taraftarıyla bütünleşmesiyle alakası yoktur.. hele hele türkiyenin en büyük spor gücü olması ile asla alakalı değildir..
Teknik kapasitesi yüksek,ancak en yetenekli oyuncularla yapılabilecek bir oyun planı ile rakiplerini ezerek şampiyon olmaktır..
(bkz: fc barcelona)
(bkz: fenerbahçe)
(bkz: fc barcelona)
(bkz: fenerbahçe)
türkiyenin en yetenekli hocası şenol güneş ve futbolcuları da trabzonlu futbolcularsa,vay benim ligimin haline dedirten hatta ve hatta çüş artık çıkarın şu at gözlüklerini bırakın fenerbahçe düşmanlığını dedirten açıklamadır..zira fenerbahçe her sene türkiyenin görebileceği en yetenekli futbolcularla şampiyonluğa oynayan bir takımdır dolayısıyla 30 sene beklemesi de gerekmez yeni bir şampiyonluk için..
türkiyenin en çok şampiyon olan takımını tutan "ezik"tir..eğer tabi bu eziklikse..
-niye seviniyorsun kardeşim rahatsız oluyor insanlar..
-niye seviniyorsun kardeşim rahatsız oluyor insanlar..
"Gönlüm isterdi ki F.Bahçe daha net gollerle şampiyon olsun" diyerek gene izlemediği bir maçla ilgili yüzü kızarmadan yorum yapmakla kendini taraftarının gözünde yükseltme hedefinde olduğunu düşündüğüm trabzonspor başkanı..aynı zamanda daha net nasıl olacaktı acaba sorusunu akılara getirmektedir..
(bkz: şampiyon)
Türkiye'nin en iyi ikinci takımında oynayacağım için mutlu ve heyecanlıyım diyerek hain ama en azından dürüst olduğunu kanıtlayan sporcu.. profosyonel bir sporcu olarak duygularıyla ya da kariyer hedefiyle değil çok net bir şekilde 3 kuruş daha fazla kazanayım anlayışıyla aklınca fb'den daha fazla para koparacaktı ama olmadı ters tepti herkes için hayırlısı olsun.. şurası kesin ki değmezmiş bunun için bu kadar uğraş..
Trabzonspor genel sekreteri hasan yener'in izlemediği ancak fenerbahçe lehine penaltıların çalındığını duyduğu 15 mayıs 2011 fenerbahçe mke ankaragücü maçı ndan sonra fenerbahçe teknik direktörü aykut kocaman'a haklı sitemi..zannediyorum verilmemesine alıştığından,hakem fenerbahçe lehine oluşan 3 penaltıyı da bir de aynı maçta bir de arka arkaya verince aykut kocaman'ın bu durumdan utanması gerektiğini düşünmüştür.koskoca fenerbahçe'nin yıllardır tüm şampiyonluklarını hakemlere rağmen kazandığını,en az penaltı çalınan takım olarak kazandığını düşünürsek haklıdır da;tüm fenerbahçeliler şapkasını önüne alıp düşünmeli...
sorsan tüm çocuklar onun evladı gibi olduğundan hiç yalnız değilim der..
(bkz: kan kusup kızılcık şerbeti içtim demek)
(bkz: kan kusup kızılcık şerbeti içtim demek)
(bkz: gaz yapmayan süt)
özgün bir insanın ya da en azından öyle olmaya uğraşan bir insanın en büyük korkusu.. maalesef çoğunluğun hazin sonu..
hem görüntüsü hem de yaptığı işle gerçekten popüler kültür piyonlarından çok farklıdır..inşallah böyle gitsindir, tahtalara vuralımdır..
aynı zamanda uzaktan da olsa akrabamız olur.. (bkz: iyi de bundan bize ne)
aynı zamanda uzaktan da olsa akrabamız olur.. (bkz: iyi de bundan bize ne)
son derece liberaldir..
o büstleri putlaştırmanın bir alemi yok, onların amacı motive etmek,inancı kaybetmemek ve özden kopmamaktır,hatırlamaktır...
kişinin hayatında bir dönemin bitişinin ardında yaşanan boşluk hissinden kaynaklanan karışıklık.. aslında sadece eskiyi kapatamamışsındır çünkü yeniye başlayamamışsındır henüz..