bugün
V
valletta7 yıl önce
gecenin gif i
sözlük yazarlarının geceye fırlattıkları gif'lerdir. (img:#826854)
V
valletta7 yıl önce
gecenin film sahnesi
(img:#1161249)
V
valletta7 yıl önce
derdini sikeyim butonu
anlamsız saçma sapan başlık açan trollere döşenecek en güzel bakınız. moderasyona sesleniyorum acilen yapılsın.
V
valletta7 yıl önce
hoşlanılan kızın kafasına poke topu fırlatmak
hoşlanılan kızı elde etmek adına girişilebilecek enteresan bir eylemdir. sonra belki sevimlilik yapıp, "yaa pokemon gibisin, ben de yakalamak istedim" dersiniz. sonuçta garı keçi mon yani.
V
valletta7 yıl önce
pazartesiye bir şey söyle
Sevgili pazartesi bunca yıldır itildin kakıldın nefret edildin sendromunu bile yaptılar ama ben gerçekleri biliyorum bütün dürzülük o pazar olacak günde. Ama bi cuma da değisin onu da deyim de hemen götün kalkmasın.
V
valletta8 yıl önce
26 mayıs 2018 real madrid liverpool maçı
--- `rezervuar` --- S a l a h l a n d ı n ı z. --- `rezervuar` ---
V
valletta8 yıl önce
26 mayıs 2018 real madrid liverpool maçı
--- `rezervuar` --- S a l a h l a n d ı n ı z. --- `rezervuar` ---
V
valletta8 yıl önce
finlandiyada domates 76 tl türkiyede ucuz
(img:#1680329)
V
valletta8 yıl önce
emilia clarke ın gülüşü
Bir kemal sunal gülüşü değildir.
V
valletta8 yıl önce
turkey is not europe
Faşoları triggered eden doğru bir cümledir. Evet
V
valletta8 yıl önce
bursaspor
eskişehirspor ile süperlige yükselmesini "bizans" denen istanbul tayfasını zorlamasını, şampiyonluğa oynamasını dilediğim takımdır. zira 3-4takım arasında geçen ligin tadı yoktur, bu takımlar da zamanında yaptıklarıyla efsane olmuştur.bir tane kaypa… devamını gör
V
valletta8 yıl önce
üstteki yazarın nickinin düşündürdüğü
Gümüşten bir göz. Yine buram buram yaratıcılık..
V
valletta8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
V
valletta8 yıl önce
ezberlenen en saçma şey
kişinin ezberlediği en saçma şeydir. gereksiz ağza takılan pop şarkılarıdır genellikle. kağıt kesiğinden daha çok çok acıtır.
V
valletta8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
V
valletta8 yıl önce
kedi dışında paylaşılacak şirin hayvan veritabanı
kedi fotoğraflarından artık bıkkınlık gelmesi sebebiyle kedisever sözlük üyeleri için düşünülmüş ar-ge projesi. evet, kedi dışında başka bir dünya şirin hayvan var arkadaşlar. biraz da onların fotoğraflarını paylaşın lütfen. örnek; `pomeranian boo… devamını gör
V
valletta8 yıl önce
hangi yazar gözünde nasıl canlanıyor
kalasnikov: Ukrayna sevdalısı, istanbulda yaşayan üniversite öğrencisi. Baby face bir tipi var. Boyu kısa. Sigara kullanıyor. Sevgilisi var ve onu çok seviyor. Ona karşı çok ilgili. Kıymeti bilinesi duygusal bir arkadaş.
V
valletta8 yıl önce
cinsiyetinizi seçiniz
2 gündür sözlüğe giriş yaptıkça karşıma çıkan şey. yeter 10 kere işaretledim, amaç ne? cinsiyetimi değiştirmeyi mi bekliyorsunuz!
V
valletta8 yıl önce
yalnız hissetmemek için yapılacaklar
Televizyonun sesini yükseltmek. Evde sürekli bağrışan insanlar olur. kapattığınızda şükredersiniz.
V
valletta8 yıl önce
yazarların 2018 den beklentileri
gelmiş geçmiş en üstün ırk olan türklerin birleşmesi. büyük türk-islam birliği ülkümüzün gerçekleşmesi.
V
valletta8 yıl önce
fabien barthez
yaptığı ani çıkışlar ve yediği hatalı gollerden sonra hayatında oynadığı en büyük takım olan ~`fransa milli takımında sonra`~ `manchester united`'da barınamamış fransız kaleci.onun yeteneği fransada gündemi hep meşgul etmiştir (bkz:hakan şükür vs fa… devamını gör
V
valletta8 yıl önce
geceleri sol framenin yavaşlaması
Bir yazarı kahreden gerçektir. Neden böyle oluyor, yıllardır çözemedim. Evet.
V
valletta8 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel
(img:#1273008)
V
valletta8 yıl önce
pazartesi sendromu
yurtta kalıp hafta sonu eve giden insanlar için pazar sendromu olarak değiştirilebilir. zira pazar akşamları yurda geri dönmek oldukça zor gelir bünyeye.
© copyright 2005 - 2026