bugün
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- aziz yıldırım11
- enayimiknatisii36
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- online listesinden manita beğenmek5
- insan olmaya ceyrek kala26
- evde dondurma yapmak5
- kerem aktürkoğlu8
- fusya semsiyeli yabanci8
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- geceye bir söz bırak7
- ismail kartal8
- limonlu dondurma4
- serhat kılıç12
- yarın kpssye girecek yazarlar5
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması4
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- fenerbahçe nin liverpool ile karşılaşacak olması4
- hangi renksiniz17
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği4
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- geceye hayattan öğrendiğin bir tavsiye bırak2
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- milan skriniar5
- konuşursam yer yerinden oynar2
- ragnarın memeleri5
- seri eksici6
- yapay gerizekalılık3
- ioçk'nın mavi boncuğu toptan alması4
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru5
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- beşiktaş8
- herkese mavi boncuk dağıtan kız4
- evde ölü bulunmak4
- mutlu ama tekerlek olsun4
- s'i l v'e r m'i s t29
- fenerdeki utanmazlık2
- gecenin şarkısı14
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- sözlükteki şer çetesi12
- romelu lukaku3
- seni kimler aldı kimler öpüyor gıdığından2
- kulağa kulaklık başlığı kaçması3
- sözlükteki futbol başlıkları3
- ederson santana de moraes2
entry'ler (30)
istanbul üzerine yazılmış sayısız Kitaptan biridir, nefis betimlemeler içerir, istanbulu sevmeyene sevdirir , sevene aşık ettirir. iskender Palanın henüz geçen ay basılan taze kitabıdır.
Ilkokuldan liseye kadar olan yaş grubuna hitap eden oyunculuğa sahip oyuncu.
Bitter çikolatalısını çerez niyetine tabağa döküp yediğim atıştırmalıktır. Bunun bir öğün olarak yenilmesini anlayamadığım ve asla öğünlük doyumu bana sağlayamayacak yiyecek.
Beklenilen ilginin olmaması durumunda, monotonluktan ve sevgi yetersizliğinden dolayı ortaya çıkabilecek durum.
Kadına elbise etek mutlaka daha çok yakışır ama soğuk havalarda da kadındaki de can olduğundan elbette ki pantolon giyecektir. ( burada bahsettiğim kadın : tam kalçasında mini giyip altına ten çorap bile giymeden sabaha kadar o bar senin bu bar benim dolaşan ve üşüdüğünü kendine bile belli atmayın ablalarımız değil. )
Omuzlara kadar dökülen şaçları eski moda bir toka ile tutturarak ensede topuz yapmak suretiyle toplayıp kullandıkları model.
Benim için katedilen ve sırf bu yüzden havalara uçtuğum , aşka inandığım mesafedir.
Bir çeşit çevre kirliliği.
Düşünerek kullanılması gereken güzel laf. Hayatımda 2 adama söyleyebildiğim ve bunun için mutluluk duyduğum laf da diyebilirim.
Yurtdışında içtiğimde pek hoşuma gitmeyen, Türkiye'de mönülerde gördüğümde çayla arasındaki 5-6 tl lik fiyat farkına anlam veremediğim içecek.
"O ne tatlı adamdır " dediğim kişi. Bir erkeğin renkli giyinebileceğini ve bu renklerin de ne kadar hoş olabileceğini etrafa gösteren kişi.
Eskiden komşuya arkadaşa , kantine Cafe'ye en çok sorduğum şarj aleti . Elimiz ayağımız gibiydi haylaz.
Ege'nin soğuk denizinde değil ama akdenizin ılık denizlerinde , mevsim yazken keyifle yapılacak durumdur. Hazzı başkadır.
Kızın karşısındakine ; uzatma ve gereksiz konuşma deme şeklidir.
Ilgilenilmek arzusu ile bunu yapmaktadır.
Bir kadın olsa sıkıntı yok da kadınlar olunca işte orada durup düşünmek lazım - fazla iyi niyetli - görünüyor olma olasılığın yüksek.
Hotel Rwanda , esaretin bedeli, my name is khan, forrest gump, karanlıkta dans, karşı pencere .
Üniversite hayatını tuttuğu evde tek başına yaşayarak tamamlamayı tercih eden biri olarak, öğrenci evi kavramının bende özel özel bir yeri yok ki bu yüzden şanslı olduğumu düşünüyorum. Birisiyle anlaşmaya çalışmak , aynı evde yaşamak çok zor bir olay.
Hiçbir adamla bir işin erbabı olduğundan dolayı evlenmek istemem lakin aşık olduğum adamın pasta veya yemek şefi olması beni ekstra mutlu eder.