bugün
- tai lung vs gocu22
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği39
- kadınların reddedemediği teklifler6
- habire1228
- true nickli yazar19
- tuvaletin evin dışında olması5
- analı avratlı sözlük kavgaları7
- bir erkek ile yanlışlıkla göz göze gelmek5
- varlık sebebimiz3
- ecevit döneminin kepazeliği5
- kürtler asimile edilmelidir11
- sözlüğün embesillerle dolu olması7
- gocusuz bir sözlük3
- yanlışlıkla plaj şemsiyesine diklemesine oturmak6
- yağız kaan erdoğmuş2
- uludağ sözlük adalet sistemi5
- erkek kavgasının çok sıkıcı olması5
- apocalypse tank3
- seviyenin bugün yükselmesi için ne yaptın5
- 1 gocu'ya 4 kişi dalması5
- bottega3
- meksika açmazı macerası5
- binbir gece2
- sözlüktekiler kaç yaşında8
- et döner dürüm9
- patso3
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor21
- asrın soygunu2
- sevgili ile deneme kabinine girmek2
- lale belkıs3
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum8
- kavga bitti hadi yatağa3
- mod gelince civciv sürüsü gibi dağılmak3
- nicki 4 harfli olanların tehlikeli olması3
- epoxis4
- gammazlık3
- miiletin annesi namus değil mi3
- kanal avrupa2
- tinder algoritması2
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- blendax mavisi2
- kadir inanır'ın kendi ailesine miras birakmaması6
- sarı poşet kudurtması13
- manisada okul saldırısı17
- evliliği ayakta tutan güçler13
- karton bardakta kola cips2
- introsuyla bizi bizden alan şarkılar5
- diego dur allah ını seversen zaten ortalık karışık2
- sözlüğü sallayacak itiraf4
- ikizler burcu kadını olmak7
entry'ler (57)
Buna sahip çıkmaya çalışan insanların 'silniyor' kullanmasından belki de buralara geldik.
Nerede olduğunu hatırlamıyorum ama geçenlerde bi yerde güzel bir kızın sıçma sahnesini gördüm. Gayet güzeldi, öyle sıçarkenki kendi yüz halinizi adriana lima'ya yerleştirmeyin. Siz (ben de dahil tabiki) zaten mendebur suratlı olduğunuz için sıçma durumundaki haliniz öyle kötü oluyor. Yoksa güzel kız her daim güzeldir, adriana lima sıçarken bile seksidir.
Tamamen Turk insaninin az sevişmesinden oturu. Bolca sevişse kafa rahatlayacak bilime, felsefeye yoğunlacak da bir rahatlatamiyor ki.
Kible ne tarafta?
Tabiki de fillerdir. 200 tane fili sal haritaya, taş üstünde taş bırakmasın. Tabi 200 fil'i yapmak her yiğitin harcı değildir. O yüzden favorim longbowman (ya da öyle bir şey yazılışını tam hatırlayamadım)
Hala daha islamcıların üstüne yıkmaya çalışıldığından gerçek suçluların ortaya çıkmadığı bir olaydır. Nerde okusam, dinlesem 'Cumadan çıkan cemaatin de kalabalığa katılması ile' geçiyor. Artık cumaya gitmeyenler nasıl islamcı oluyorlarsa..
insan gibi sevişin, ne diye bağırıyorsunuz durup dururken.
Döşemişler iyi özellikleri, tabiki de hepsi tam olarak sizi anlatıyor olur.
Nasıl bu kadar ünlü oldu tam anlamı ile anlayamıyorum. Tahminimce menajeri çok başarılı bir insan, onun sayesinde buralara geldi.
Rüyanın da düşünce gücü olduğunu hesaba katarsak gençler arasında gayet yaygın bir şeydir.
(bkz: kamyonu devirmek)
(bkz: kamyonu devirmek)
'Kışın da ice tea mi içmek lazım o zaman' sorusunu akla getiren deyiş.
Kızın sevgilisini şapşal benzeri sıfatlar kullanması sonucunda, tombulun da şirin olacağını düşünüp kullanan varlıktır. Ama ne yazık ki gerçekler öyle değildir. Yersin tekmeyi.
Zamanında ilk mesai kavramını oluşturan insanlar bu güne çok kötü davrandığından şimdi bize böyle yapıyor. Yoksa ilk zamanlarında gayet eğlenceli neşeli bir gün imiş.
geriye kalan 14 miyon 485 bin insanın düşüncesini sormamak demektir.
Bence de sözlüğün bu konuda fetva vermesinin vakti gelmiştir. Özellikle 'bence' ile başlayan yorumlar güvenilir fetva sayılabilir.
Eskisinin daha iyi sevişmesi ile alakası yoktur. Aklına bir anlığına gelir, sonra onu düşünmenin saçma olduğunu fark eder ve boş verirsin. Düşüncelerinizi kontrol edemiyorsanız tavsiyem yoga yapın.
Çok üzülüyorum esmer kızların durumuna. iyiliksever kimliğim dolayısıyla esmer kızlarla çıkmak ilk tercihimdir. Sırf iyilik olsun diye onları seçiyorum yoksa esmer sevdiğimden değil yani.
yıllardır düşünmeme rağmen anlam getiremediğim insanlardır. yine de beyaz don ile yüzmediklerine şükretmek gerekir.
Sevgilisi onu aldatsa; aldatıldığını öğrenmek yerine, aldatıldığını bilmemeyi tercih edip sevmeye devam edecek kişidir.
Bir gün bir ingiliz bir fransız uçakta gidiyorlarmış,
hostes gelmiş,
arkadaşınız yok mu?
demiş
hostes gelmiş,
arkadaşınız yok mu?
demiş