bugün
- galatasaray neden transfer yapamıyor9
- günlük tutan erkek8
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek6
- devalüasyon yakın mı6
- sözlük yazarlarını evlendirmek5
- yavrum diye hitap eden erkek6
- velvet hanım çay içelim mi5
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek8
- artı oy veren kişinin erkek yazar olması3
- efesle tuborgu karıştırıp içmek8
- kotor3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması13
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim5
- eğitiyorum ayağına işkence eden sensei2
- sevgilim popomun arasından kredi kartı çekti3
- burunla blok flüt çalabilmek6
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- dar kot pantolon ile uyumak3
- kale3112 entry ni beğendi3
- kadın yazar çekme başlıkları6
- geldimgittim5
- sırbistan3
- kemalettin tuğcu eserleri ile büyümüş nesil2
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor10
- türkiye de iş hayatı4
- sözlüğü anı defteri gibi kullanmak6
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron5
- tai lung12
- mekke anlaşması2
- mine tugay3
- sineklik olmasına rağmen giren sinek3
- yeni tanıştığı kadına tatlım diyen adam2
- b tipi likit fon2
- kısa aralıklarla kaka yapmak3
- kiraz vs vişne4
- mustafa kemal2
- trafikte hanımının yanında artistlik yapsalar6
- şenay gürler3
- çerçeve yasanın adalet komisyonu ndan geçmesi2
- kafaya kuş sıçması5
- sinek sokması3
- üniversitede kızlara para yedirmek6
- dünyada her saniye iki kişinin ölmesi3
- nasıl zengin olunur2
- nazi sineması2
- çaylaktan dönüp geri çaylak olmak2
- gammazlığı alınan yazarın ilk söylemleri2
- lex luthor'un babası2
- hegelci giremez2
entry'ler (57)
Buna sahip çıkmaya çalışan insanların 'silniyor' kullanmasından belki de buralara geldik.
Nerede olduğunu hatırlamıyorum ama geçenlerde bi yerde güzel bir kızın sıçma sahnesini gördüm. Gayet güzeldi, öyle sıçarkenki kendi yüz halinizi adriana lima'ya yerleştirmeyin. Siz (ben de dahil tabiki) zaten mendebur suratlı olduğunuz için sıçma durumundaki haliniz öyle kötü oluyor. Yoksa güzel kız her daim güzeldir, adriana lima sıçarken bile seksidir.
Tamamen Turk insaninin az sevişmesinden oturu. Bolca sevişse kafa rahatlayacak bilime, felsefeye yoğunlacak da bir rahatlatamiyor ki.
Kible ne tarafta?
Tabiki de fillerdir. 200 tane fili sal haritaya, taş üstünde taş bırakmasın. Tabi 200 fil'i yapmak her yiğitin harcı değildir. O yüzden favorim longbowman (ya da öyle bir şey yazılışını tam hatırlayamadım)
Hala daha islamcıların üstüne yıkmaya çalışıldığından gerçek suçluların ortaya çıkmadığı bir olaydır. Nerde okusam, dinlesem 'Cumadan çıkan cemaatin de kalabalığa katılması ile' geçiyor. Artık cumaya gitmeyenler nasıl islamcı oluyorlarsa..
insan gibi sevişin, ne diye bağırıyorsunuz durup dururken.
Döşemişler iyi özellikleri, tabiki de hepsi tam olarak sizi anlatıyor olur.
Nasıl bu kadar ünlü oldu tam anlamı ile anlayamıyorum. Tahminimce menajeri çok başarılı bir insan, onun sayesinde buralara geldi.
Rüyanın da düşünce gücü olduğunu hesaba katarsak gençler arasında gayet yaygın bir şeydir.
(bkz: kamyonu devirmek)
(bkz: kamyonu devirmek)
'Kışın da ice tea mi içmek lazım o zaman' sorusunu akla getiren deyiş.
Kızın sevgilisini şapşal benzeri sıfatlar kullanması sonucunda, tombulun da şirin olacağını düşünüp kullanan varlıktır. Ama ne yazık ki gerçekler öyle değildir. Yersin tekmeyi.
Zamanında ilk mesai kavramını oluşturan insanlar bu güne çok kötü davrandığından şimdi bize böyle yapıyor. Yoksa ilk zamanlarında gayet eğlenceli neşeli bir gün imiş.
geriye kalan 14 miyon 485 bin insanın düşüncesini sormamak demektir.
Bence de sözlüğün bu konuda fetva vermesinin vakti gelmiştir. Özellikle 'bence' ile başlayan yorumlar güvenilir fetva sayılabilir.
Eskisinin daha iyi sevişmesi ile alakası yoktur. Aklına bir anlığına gelir, sonra onu düşünmenin saçma olduğunu fark eder ve boş verirsin. Düşüncelerinizi kontrol edemiyorsanız tavsiyem yoga yapın.
Çok üzülüyorum esmer kızların durumuna. iyiliksever kimliğim dolayısıyla esmer kızlarla çıkmak ilk tercihimdir. Sırf iyilik olsun diye onları seçiyorum yoksa esmer sevdiğimden değil yani.
yıllardır düşünmeme rağmen anlam getiremediğim insanlardır. yine de beyaz don ile yüzmediklerine şükretmek gerekir.
Sevgilisi onu aldatsa; aldatıldığını öğrenmek yerine, aldatıldığını bilmemeyi tercih edip sevmeye devam edecek kişidir.
Bir gün bir ingiliz bir fransız uçakta gidiyorlarmış,
hostes gelmiş,
arkadaşınız yok mu?
demiş
hostes gelmiş,
arkadaşınız yok mu?
demiş