bugün
- velvet vs nervio18
- sözlük kızlarının kombinleri15
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması11
- 1 saatte 10 bira içmek7
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- slavko vincic15
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı59
- 6 aydan uzun üyelerin çaylak olmaması5
- true hanın gazabı9
- bugün sözlük b k gibi3
- bilgi içerikli entry girmeyen siktirsin gitsin3
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
- true vs tuvalet terliği3
- silinmesi gereken yazar varsa buyurun4
- hayran olunan yazarin entrylerini takip etmek2
- tarla bellemek2
- sözlükte flörtleşmek3
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması7
- tememda kenka nalaka10
- sapık yazarı silmeyen moderasyon3
- suya verilen en çok para4
- lazerle kedi oynatmak2
- dune6
- mazda2
- çingeneyle sevişmek6
- üç cisim problemi4
- 2026 dünya kupası24
- nervio10
- ekşi sözlük6
- istiklal caddesinde yürümek2
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması3
- istanbul un çok pahalı olması7
- bir yıldız duruyordu aniden hareket edip gitti5
- kadınlar şaire aşık olur müteahitle evlenir4
- atv turu2
- çift taraflı testis kanseri teşhisi8
- trt'nin devre arası konserini göstermemesi4
- yan sanayi telefon pili2
- iranın bir türlü barış anlaşmasına yanaşmaması10
- begonvil2
- allah başımızdan erdoğan'ı eksik etmesin7
- sözlük kızlarının ayakkabıları2
- zamanbaba mokv dir6
- oğuzhan uğur13
- okuduğunu anlamaktan aciz insan2
- truenun yetkili olması7
- gammazlık8
- küçük prensin yılanı ve özgürlük2
entry'ler (21)
kuşun yuvadan uçmakla kalmayıp başka bir ağaç dalına tünediği vakittir. artık yavrularına kendi gücüyle bakmalı onlar için yaşamalıdır. hayat müşterektir. yok bu olmadı
söyleyenin sen ne dersen ben bunu yapmam a...
demek istediği çok anlamlı bir bağlaç. seviyoruz kullanıyoruz.
demek istediği çok anlamlı bir bağlaç. seviyoruz kullanıyoruz.
vakit geçsin diye yakılmıştır belli bir amacı yoktur, muhtemelen uyumadan önceki son sigaradır. sigaradan başka sarılacak dal bulamayanlar için münasiptir.
yaptığın kişiye bağlı sözünü kanıtlayan durum .
çok soru soran detaycı insan. Böyle bir arkadaşınız varsa hayattan bezdirebilir.
üniversiteli öğrencinin büyük bir hevesle başvurduğu ancak siz numaranızı bırakın biz sizi ararız cevabıyla babayı aldığı, alamadığı para yardımıdır.
hemde o tiplerin en önde gidenlerinden dir kendisi. Tıkıldığı delikten bile mehmetçiğin canını alabilen hain düşmanın başı. Önce başı ezmek gerekir kuyruk kendiliğinden ölür.
az miktarda bulunması hayallerde ki hayata ulaşmaya yardımcı olur ancak herseyde olduğu gibi fazlası zarardır.
Komunizm Türkler' in yaşam biçimine uymayan bir yönetim şeklidir. Paylaşımcı ama fakir komunistler parayı bulunca evrim geçirerek kapitalistliğe adım atarlar genelde. Çoğunluğu materyalisttir ancak insanın içinde ne olduğu bilinmez, kimsenin dinine laf etmemek gerekir. ne demiş üstad neyzen tevfik :
i̇kimizde çıksak kıldan köprüye
ben dürüstsem sarhoşkende geçeri
i̇kimizde çıksak kıldan köprüye
ben dürüstsem sarhoşkende geçeri
ince bıyık , gömlek ve kumaş pantolon takılan , zaman gazetesi abonesi ve sürekli samanyolu izleyenlerin bulunduğu garip bir ev. Genelde insanın uykusunu getiren karşı tarafın anlayamadığı garip sohbetler edilir. Bol bol makbule yenilir.
sürekli bir göt korkusu halinde yaşayan ufacık tefecik sevimli hayvancık.
en yakın arkadaşımın başına gelen bir durum. Vahimdir. O kadar para harcayıp amacına ulaşamamanın verdiği pişmanlık ile 1 hafta ayıra ayıra gezersiniz.
ardından hayata isyan derecesinde bir ümitsizlik ya da azimle işeyen taşı deler şeklinde bir azim getiren çoğunlukla kaçınılması gereken bir eylem.
aile baskısından bıkmış ergen gencin, üniversite sınavından sonra ailesine en uzak yeri tercih ederek özgürlüğe doğru attığı ilk adım.
gideri olan ancak bazı olumsuz yanları da olan erkek tipi. Mesela gök gözü körden saymak ..
adam olmak nedir sorusunu tekrar tekrar sorduran cümle. adam kimdir neye denir...
çağdaşlık ve modernliğin açılıp dökülmek, orasını burasını göstermek olduğu zanneden cahil kesim.
Hiç karşılaşmadığım bir durum olmasına rağmen o anda verilecek tepki has....tr den başka bir şey olamaz herhalde.
yaşamayan bilmez lafının hayata geçtiği durumdur. Nankörlükten başka bir şey değildir. insanlık ölmüş ruhuna fatiha.
Kuran'ın emrettiğine mantıksız demek olmaz. Ancak tercih meselesidir isteyen giyer istemeyen giymez. Şimdilerde giyen de de giymeyende de ne insanlar var biliyoruz! tartışılması gereksiz.