bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz34
- islamda namaz yoktur9
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri26
- kızlar bakar mısınız4
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması8
- kombinlerin efendisi5
- portakallı revani5
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
- bik bik'in mutfağına konuk olmak8
- 0 0 719
- benkimki9
- anın fotoğrafı8
- motorin4
- araplar israil de aşağılanmışlığı görüyor2
- enayimiknatisii22
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- gocu29
- 150 200 bin liralık kombinle gezmek3
- covid 192
- sinirlenince yaptığınız şeyler8
- royall stars2
- sözlüğün en yakışıklı erkek listesi6
- yaşar dinleyen erkek8
- türkiye8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- kırmızı tuborg2
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- hamas2
- seküler değerlerden ölesiye korkan seyyid kutub3
- psikolojik danışmanlık ve rehberlik3
- avm gezme kültürü7
- gocu kaç yaşında7
- humus3
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- ilerde geçmişe yolculuk yapabileceğimiz2
- seyyid kutub4
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- tuğralı doblo3
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak5
- kahvaltı9
- kendin gibi biriyle olmak4
- bir dönem popüler olan bölümler2
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- boyumun 2 cm kısalması22
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- günün en güzel kızı3
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar4
- apo ak partiden aday olsa ne olur2
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
entry'ler (21)
oyun ve tiyatro akademisi derneği. başkanlığını Kadir Çevik yapar. oyundu, dramaydı, tiyatro sporuydu gibi kavramlara akademik yaklaşmak suretiyle türlü çalışmalar yapar bu insanlar. http://www.oytad.com/
ankarada sahne alan doğaçlama tiyatro topluluğu. dinamik arkadaşlar. pek de eğlenceliler. (bkz: gül gül ölmek) oytad çatısı altındalarmış.
"püskevit demesini de biliriz büskövüt demesini de biliriz" ifadesini barındıran ve devlet beyin bisküvi demeyi bilmediğini anlatmaya çalıştığı beyanat.
trt'nin yeni günlük dizisi. bugün itibarı ile yayına girecek.
öcü dininin safsatalrından mesnetsiz önerme.
seyit çavuşlardan nene hatunlardan başlayıp, hamileleyken pekmez yiyip yüzünü kaşıyan kadının çocuğunda doğum lekesi olacağı inancına kadar gidebilecek bereketli alandır. ayrıca (bkz: şehir efsaneleri)
uludağ sözlüğün am göt muhabbetine saran abaza yazarlarla, kasten ya da sehven ırkçılık, cisiyetçilik, vb. psikolojik rahatsızlıkların yarattığı boşluğu sözlük vasıtasıyla doldurmaya çalışan ergenlerle, okuduğundan fazla yazmanın ölümcül olduğunu idrak edememiş sözümona siyasi konuşan güdük beyinlilerle dolduğu gün söylenecek sözdür. ha o gün bugün müdür? öyle gibidir. böyle giderse bi arkadaşa bakılıp çıkılmalıdır.
adamlar nasıl bir pislik içindeydi de doktrinin yarısı temizliğe adandı dedirten hadise.
hamile olduğundan şüphelenilen sevgili söylediğinde gerçekleşebilecek olaydır.
si bemol.
(bkz: seksist)
yunan klarnet üstadı. kendine has tınısı ve uslubuyla klarnetin milli saz haline geldiği şu günlerde memleketimizde de gönülleri feth eylemeye başlamıştır. dinlenesidir.
özgönderimsel kavramını örnekleyen ifade.
ilk ezberlenen telefon numarasını barındıran küme. deneyiniz.
"sen öğretmen misin çoban mı?" diye karşılık verilebilecek ilkel öğretmen sorusu.
"vicdan! ağızların iğrenç sakızı." Reis Bey.
türkiyede bölüm kadar uzun olabilen, öyle olduğu için saçmalaşan olay. bölüm özetinde, bölümde bile anlamsız olan uzun bakışların, geçiş resimlerinin falan ne işi var ki. oluyor işte. o da insan.
orhan çeker: şer'en hak etmişti. suçu büyük. memesi var mesela götü var falan. bunlar büyük suç. ben olsam o arkadaşların yerinde ben de şeyederdim. hatta keşke ben de olsaydım ya la.
"güzeli severler bağ arasında" derken kastettiği şeyle kendi duygusallığını gölgeleyen türküdür. ya da benim kalbimin kötülüğünden öyle..
kültürlü kızı taş gibi değil diye terk eden erkekten iyicedir.