bugün
- her sabah ceviz muz bal yemek8
- okumalık kitap önerisi8
- said nursi neden evlenmedi9
- geceye bir şarkı bırak8
- 7 aralık 2024 beşiktaş fenerbahçe maçı30
- alexander djiku9
- ben bu yazıyı sana yazdım11
- metro ve toplu taşımada kitap okumak11
- türk milletinin suskunluğunun sebebi29
- sevgili bulamayan erkeklere tavsiyeler24
- günahların takımı galatasaray10
- kadınsızlık8
- sevgili olmadığı herife aşkım diye hitap eden kız9
- arkadaşlar kombinim nasıl18
- 1 senede ne değişebilir12
- acun ılıcalı9
- kadınların kibar ve fedakar erkek sevmeme nedeni14
- yetkililer maaş alıyor mu9
- true'nun yetkili olması22
- sözlüğe yön veren 3 yazar16
- iremga32
- alkol23
- evli barklı erkeklerin sözlükte çapkınlık yapması9
- 6 aralık dünya özür dilerim günü33
- sahte alkolden ölenlerin vebali ahirette sorulur16
- 0070 cabbar baba9
- akp'nin ali koç'u sevmeme nedeni11
- yılbaşı gecesi yapılacaklar18
- karınıza range rover alır mısınız9
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar15
- dursun özbek ibrahim hacıosmanoğlu kavgası58
- yaşım 14 ve hepinizden akıllıyım13
- 2025 asgari ücret tahminleri8
- bir daha kumar oynamayacağım10
- 22 kişinin sahte alkolden hayatını kaybetmesi22
- eve yaşlı dede fotoğrafı asmak9
- esad rejiminin sonu9
- hepimiz küresel hanımın bebekleriyiz10
- kuresel ikinma hanım günaydın neredesiniz yahu11
- karısının bir dediğini iki etmeyen erkek8
- tayt giyen kızlar üşümüyor mu sorunsalı9
- 190 boyunda kaslı yakışıklı zengin erkek cin10
- sözlükte moruq istemiyoz9
- insan olmaya ceyrek kala14
- bir oturuşta 10 bira içemeyip erkeğim demek12
- kısır seven erkek9
- kapadokya8
- ali imran suresi9
- eski tasarıma ne oldu amk9
- son yapılan yemek9
entry'ler (83)
Geekyapar yazı işleri şövalyesi. Küffar yunan topraklarından, pazartesi ve perşembe günleri YouTube'da meram-ı ifham kanalından yayınlanan podcastleri hüsnü beyan içerir. Google it için @acyberexile. ayrıca (bkz: bu bir kafa açma meselesi) (bkz: bugünkü şeklimiz budur)
(bkz: #37366639)
Marx,lenin gibi putları da o çekiçle yıkabiliyor musunuz sevgili devrimci sosyalist dinibütün kardeşlerim?
Peşin edit: e sosyalizmin büyük bir iman gerektirdiğini ve sorgulanamaz kültleri olduğunu tartışmayacağız herhalde?
Peşin edit: e sosyalizmin büyük bir iman gerektirdiğini ve sorgulanamaz kültleri olduğunu tartışmayacağız herhalde?
şahsen 20 sayfayı geçmiyor ama içimde uktedir bir fularlı kişisel gelişim uzmanı olamamak. her şey kendine güvenmekle başlar adlı seri yapamamak. yani kimse de "ulan biz de biliyoruz her şey kendine güvenmekle başlar tıraş tıraş konuşma" demiyor, sanatım sansürlenmiyor benden keyiflisi yok. cihangir'de kahvemi yudumlarken tahsilim bu konu hakkında konuşmaya yetmese bile gazetecilere bir kaç tüyo verir, sosyolojinin s sinden anlamadan türk insanının sorunlarından bahseder aydıncılık oynardım. yapamadık işte.
Abilerin abisi (bkz: sherlock) mark gatiss nasıl da güzel oynuyor şu her daim kazanan kalleş banker rolünü. Gönlümün yedi krallığı kendisinde. Ne yapalım zeki yan rol seviyorum.
Hiç bir zaman bu kategoride olamadım. Kızlar kendi aralarında hangi marka rujun etkisinin daha uzun olduğunu konuşurken, ben ülke kurtaran masadaydım hep. Ne yapalım tabiatımız böyle.
Ülkenin yetiştirdiği en önemli kadın gazeteci. Var olsun.
Yahu obamanın gücüyle banker abilerinin gücü boy ölçüşebilir mi? işler siyasi değil ekonomik ne zaman anlaşılacak? Ayrıca trump abiniz suçu obamaya atarak küresel elitin tepkisinden çekindi sanırım. Geçiniz boş beyanat.
Annen seni hala seviyorsa yanılıyor olamazsın.
Burnumuz mu sorun arkadaşlar? gelin konuşalım, uzlaşalım bi operasyona bakar yani birbirimizi kırdığımıza değmez.
-Di'li geçmişten tek yaramsın sen diyor ya Feridun düzağaç. Öyle işte.
404 not found be yavrum. Gazı aldığın adamlar senin enerjini, jeopolitik konumunu vs. kullandıktan sonra yüzüne bakmayacaklar haberin yok. Yazık.
Merak edilen soru. Aydınlatın bizi lütfen.
Annem sağ olsun bu başlığı açan insan gibi değildi de beni öyle yetiştirmedi. Her zaman kitaba verilen paraya acınmaz derdi. Canım anam. Sığ bakış açınız batsın.
Bu çocuğun fetoyu sevdiği kadar sevseydin yeterdi be.
Baya sığ bu dokuzuncu nesiller. Başka konu yok konuşabilecekleri. Üzülüyorum kendilerine.
Ne zaman duysam içim cız eder. Filmi sevmem aslında ama şarkı alıp götürüyor. Öyle işte.
güzel kız yakışıklı oğlan olmazsa olmazdır. tercihen erkek aşırı zengin olur. Şirketler arabalar vs. Çevresinde bir dolu kız vardır lakin onun kalbini sıradan köyden gelen fakir ama gururlu aynı zamanda türkiye güzeli bir kız fetheder. bir sürü yalan dolan, entrika, yanlış anlaşılma ile başlar ve olaylar gelişir.
Azizallah. Ezan okunuyor.
Sorun terlemek değil roll-on kullanmamak.