bugün

entry'ler (22)

connected2.me

ilk zamanlar cok girdigim ama artik ayda bir ugradigim site. cok sacma sapan insanlarla doldu zaten.

adını feriha koydum emir in yolu

bitmez artik emirin yolu. gereksiz gereksiz uzatiyorlar ya.

sözlük yazarlarının en son izlediği filmler

vanilla sky.

khaleesi

en sevdigim karakterlerden biri. dizide ilk gordugumde oha melek gibi kiz diye biraz buyuk bir tepki vermeme neden olmustu. daenarys targaryen, baslarda abisinden korkan kucuk kiz gibi gorunse de khal drogoyla evlenince guclu bir kadin haline gelmistir.

huzurla özdeştirlen şeyler

yagmur sonrasi toprak kokusu.

izmir

adini her duydugumda bogazimda yumru olusturan sehir.

ağladın mı sen sorusuna alternatif cevaplar

-yok esnedim ne aglamasi ya da yok ya yanlis yerimden isedim.

yazarların yabancı dizi önerileri

game of thrones.

kısa kollu gömlek giyen erkek

dedem olabilir.

çok konuşan kadın

çok fazla yalan söyler. gerçi bu erkekler için de geçerli. ne demişler çok mal haramsız, çok laf da yalansız olmazmış.

iz bırakan kitap cümleleri

Düşünceler sesle somut bir şekle bürünene kadar hava gibi şekilsizdi ve bir kez vücut bulduğunda insanı yerle bir edebilirdi.

hayatta mutluluk veren küçük şeyler

yağmur yağarken pencerenin kenarında battaniyenin altında kitap okumak. yanında bir de sıcacık kahve olursa çok daha mutluluk verir.

rol gereği öpüşürken hiçbir şey hissetmiyorum

hadi canım dedirtir. üstelik kıvanç tatlıtuğ ile gerçekleşiyorsa nasıl bir şey hissetmez yaa dedirtir. *

kendini korkutan insandan kaçmayan kedi karizması

genelde "napıyor la bu?" bakışı atıyorlar. yavaş yavaş yürüyüp uzaklaşıyorlar da tabi.

keşke görmeseydim denilen şeyler

ilköğretimdeyken iki arkadaşımı sınıfta bir şeyler yaparken yakalamıştım. düşünün ilköğretimde ya psikolojim bozulacaktı.

görmediğin birine aşık olmak

çok tatlı falan filan ama bir süre sonra insan konuştuğu insanın neye benzediğini gerçekten merak ediyor, istediği gerçekleşmeyince hiçbir şeyin önemi kalmıyor ve her şey gibi bu da bitiyor.

gıcık reklamlar

118 80 reklamlarını hiç sevmemişimdir ve kosla tül reklamındaki şarkı söyleyen kadına da çok gıcık olurdum.

en yakındaki kitabın son cümlesi

çiçekler sessizce nehir boyunca akıp gittiler.

sabah ezanı

küçüklüğümden beri beni hep korkutmuştur. gecenin sessizliğini kılıç gibi kesmesinden dolayı belki de.

judith mcnaught

aşk romanı yazmada üstüne tanımayacağım ve en sevdiğim yazar. düşler krallığı kitabını okurken bu kadın neden bu kadar güzel kitap yazıyor diye ağlamıştım. türkçeye çevrilmiş tüm kitaplarını okudum.
© copyright 2005 - 2026