bugün
- recep tayyip erdoğan21
- avon ultra colour indulgence ruj3
- sözlük kızlarının kombinleri17
- ne kadar yaşlısın19
- tai lung51
- şarapçı koala niye kuzey kore'ye gitmiyor8
- sarapci koala40
- ankete gelin beyler27
- doğu perinçek6
- şarapcı koala ile beyaz toros küba turu yapmak2
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek21
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- blok3ün gece napıyorsun mesela diye mesaj atması2
- uludağ sözlük iç huzur ve aydınlanma derneği9
- kızarmış ekmek10
- 210 olduğunu iddia eden sözlük beyinin 158 çıkması2
- bir otel odasında yalnızken duyulan hüzün4
- kendine yabancılaşmak10
- ben gökten inen ekmeğim5
- geceye bir şarkı bırak4
- mazlum abdi den sdg'nin feshi açıklaması2
- terörsüz türkiye5
- akepelilerdeki imamoğlu korkusunun asıl nedeni3
- sözlüğe küsmek2
- sevmediğiniz yazarlar14
- gece gece bir sözlük kızıyla nutella kaşıklamak3
- isa kendini tanrı'nın oğlu olarak görüyordu5
- velvet39
- sözlükte yaratım sancısı çekmek5
- rica ediyorum beni eksilemeyiniz6
- sözlük sosyalistlerinin fotoğrafları5
- duşta dinlenebilecek şarkı önerileri2
- canım kardeşim2
- sdg ypg'nin kendini fesh etmesi3
- koala aniden 180 derece neden döndü sorunsalı6
- bir orduya karşı tek kişi olup doğruları savunmak8
- sözlük bacıları2
- aktrolleri çıldırtacak bir şey bırak9
- yalnızlık rahatlıktır15
- pkk'nın silah bırakmasını takip edecek kurul31
- bir soru sor7
- dem'in lenin che guevara ve deniz gezmişle alakası3
- ben de reise oy vericem12
- iskoçya4
- azerbaycan2
- yeni parti emekçilerin hakkını verecek mi3
- ilk buluşmada hesabı kim öder2
- persac ile tantuni yiyip sinema konuşmak6
- 25 ağustos 2026 madencilerin gözaltına alınması3
- temu'dan giyinmek4
entry'ler (59)
Toplu taşımada mutlu olan biri mi var? Tanıdığım türban takan arkadaşlarım da var ve bazısı güleryüzlü bazısı somurtkan olabilir bunun kadını erkeği yoktur. Türbanlı olan herkes mutsuz değil. Belki bir sıkıntısı vardır belki depresyonu vardır bunu bilemezsin. insanları ayırmayı bırakın. Ayrıca Türkiye de mutlu kadın bulmak zor, haberlere biraz göz at anlarsın.
Genellikle sokak hayvanları için söylenir. O yüzden mi hayvanlar açlıktan, susuzluktan ölüyorlar diye düşünür insan. Kusura bakmayın Allah varsa da bi bok vermiyor.
Uçabilen Terlik.
Sözlük.
Çoğu dinde yazan, ve bana göre mantıksız ve adaletli olmayan bir durum. Ayrıca iyiliğin evren boyutundaki tanımı
Canlılara zarar vermemek
insanları kandırmamak
Çalmamak
Ve muhtaç olanlara yardım etmektir.
Sırf göremediğin, gerçek olup olmadığını bilmediğin birine inanmadığın için cehenneme atılıyorsun. Ama elin herifi her boku yiyor ceza çektikten sonra cennette sefa sürecekmiş ama sen kötülük yapmadığın halde inanmadıgın için sonsuza dek acı çekeceksin. Bunun hiçbir yerinde adalet göremiyorum.
Canlılara zarar vermemek
insanları kandırmamak
Çalmamak
Ve muhtaç olanlara yardım etmektir.
Sırf göremediğin, gerçek olup olmadığını bilmediğin birine inanmadığın için cehenneme atılıyorsun. Ama elin herifi her boku yiyor ceza çektikten sonra cennette sefa sürecekmiş ama sen kötülük yapmadığın halde inanmadıgın için sonsuza dek acı çekeceksin. Bunun hiçbir yerinde adalet göremiyorum.
Hem kadinlar, erkekler ve diğer herhangi bir cinsiyetlere ayrımcılık yapilan bir dünyada yaşıyor olmak.
Ayrıca salak salak şeyler yazanlar için diyorum. Feminizm cinsiyet eşitliğidir. Kadın erkekten üstün veya erkekler trans erkeklerden daha üstün demek değildir. Troll olucam diye bokunu çıkarmayın.
Ayrıca salak salak şeyler yazanlar için diyorum. Feminizm cinsiyet eşitliğidir. Kadın erkekten üstün veya erkekler trans erkeklerden daha üstün demek değildir. Troll olucam diye bokunu çıkarmayın.
Kitap okuyan ve seyahat etmeyi seven birisi ama parası da olsun.
Allah varsa ona söylecek bir çift lafım var. Neden insanların psikolojisiyle imtihan adı altında oynuyorsun Eğer allah varsa bizlerle çocuk gibi oynuyor. Ki bu da merhamete sığan bir davranış değil benim gözümde. Güya kanıt yazanların bazılarına söylüyorum bir şeyin olmak zorunda olması, olduğu anlamına gelmiyor. Doğa mükemmel diyorsunuz çünkü o yaratmış ama hic bilen var mi o tatlı görünen su samurlarının yavru samurlara tecavüz ettigini. O yüzden bilip bilmeden her şeye mükemmel, o yarattı bilmemne demeyin sonra teziniz çürüyüp gider.
Bu hayatımda duyduğum en ırkçı şeydi sanırım. Troll ün bokunu çıkarmayın.
Hayatımda hiç görmediğim şeydir. Kesin herkesten gizli ağlıyorlardır babalar.
Eğer böyle bir şey gördüyseniz sorgulamadan yavaşça yatağınıza geri dönün. Lsd kullandığınızın göstergesidir.
Aq kusturma şimdi beni.
Şeftali tonu.
Terlige dönüşüp koltuktan zıplayıp yere mi düşmemi istiyorsunuz? Benim gibi tatlı bir terliği lütfen çocuklarınıza vurarak incitmeyin.
Otobüs kartını kaybetmek. Benim başıma gelmişti lanet bir durum.
Seni özledim, Hem de çok. Sen gittiğinden beri yolumu kaybettim. En iyi arkadaşım, sırdaşımdın sen benim. Geri gel diyemem çünkü biliyorum bu imkansız. iyiki seni tanımışım çünkü gülümsemeni düşünmek bile beni mutlu ediyor.
Virginia woolf'un derslerine katılabileceğim bir dönemde, 1890 yıllarında doğsam yeter bana.
Bazıları kitap okumak için çok yorgunum der ama telefonla, televizyonla saatlerini harcar.
Hem bedensel olarak hem de ruhsal olarak insanı rahatlatan bir eylemdir. Hatırliyorum da sabah 06.00 da kalkıp günümü o şekilde başlatirdim.
Hiçbir ırk birbirinden üstün değildir ama bu bazı ülkelerin yaşam standartlarının daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.