bugün
U
u will find14 yıl önce
ttnet
`Türk Telekom`'un artık tercih edilmeyen internet hattı.`Adsl` ve `kablonet`le birlikte özelliğini yitirdi.(145 ve 146'den bağlanılır.)Oldukça pahalıdır.
U
u will find14 yıl önce
ilk entry
uludağsözlüğe girilen ilk giri, yeni yazarın ilk girisi
U
u will find15 yıl önce
liselilerin sözlükte ne aradığı sorusu
biri artık buna dur demeli mi bilemiyorum; ama hangi entrye el atsam bir "liseli"ye mi ait olur kardeşim! 95'li bir ergenin çocukça ifadelerle buraya olgunlaşmamış düşüncelerini yazıp, ona buna tepki vermesi çok komiğime gidiyor azizim, engel olamıyo… devamını gör
U
u will find15 yıl önce
bwin yazılı türban takan kız
kahkahaya neden olacak kızımızdır.
U
u will find15 yıl önce
atatürk ün imzasını dövme yaptırmak
tanım: bir furyadır, özentiliktir. anlamıyorum, anlayamıyorum. babasına anasına türlü saygısızlıklar yapan bir tipin gidip k.atatürk imzasını orasına burasına dövtürtmesini anlamıyorum. sakın vatanımızı kurtardı o olmazsa biz piçtik muhabbetleri yap… devamını gör
U
u will find15 yıl önce
tüm korumaların siyah gözlük takması
Tüm korumaların siyah gözlükleri var nedendir arkadaş çözmüş değilim. - Gözlüklerim nasıl Selim? - On numara abi hayrola kız mı düşürdün? - Yok be oğlum korumalığa başladık. - hönk. &+?.%^/!%?!&
U
u will find15 yıl önce
googlenin bunu mu demek istediniz diye asagilaması
bir google terbiyesizliği, akıllı ol birader, burası müslüman bir ülke ve biz türküz. google arama satırı ( burası müslüman bir ülke ve biz türküz ) bunu mu demek istediniz ( türkler siker )
U
u will find15 yıl önce
tarkan filmindeki dev ahtapot
`Plastik`ten yapılmasına rağmen suyun altında `tarkan` 'a karşı gayet mücadeleci bir tavır sergileyen 8 kollu, 2 insanın yönettiği `uzay gemisi`dir. (vid:#64828)
U
u will find15 yıl önce
kemal kılıçdaroğlu
eski ssk genel müdürü olan chp istanbul milletvekili. hacettepe üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. son olarak ahmet necdet sezer'e karşı oluşturulan "teröristleri affediyor" karamalarına karşı meclise soru önergesi vermiş ve olay… devamını gör
U
u will find15 yıl önce
beşiktaş ın ibrahimoviç i transfer etmesi
real madrid'den guti'yi, inter'den quaresma'yı alırken ali sami hiç gelmiyordu aklınıza şimdi mi geldi? ben alır kesin demiyorum. ama o imkansız hikayeleri beşiktaş için geride kaldı.
U
u will find15 yıl önce
tarkan
çalışmalarının çıktığı günden beri devam ettiğini söyleyen ama bi türlü yurtdışına açılmamızı sağlayamayan şarkıcı.
U
u will find15 yıl önce
emmanuel adebayor
1984 `togo` doğumlu futbolcu. kariyerine `metz`'de başlamış, daha sonra `monaco`'ya transfer olmuş ve son olarak `arsenal`'de forma giyen forvet.
U
u will find15 yıl önce
en karizmatik çizgi film karakterleri
`andy larkin`--what s with andy `louie anderson`--life with louie `bugs bunny`
U
u will find15 yıl önce
hicbiseyebosunaiclenmeyenadam
hakkımdaki ipne olduğuma dair rivayetlere itibar etmemesini istediğim yazar.
U
u will find15 yıl önce
duygu08
Kendileri an itibariyle yedinci sınıf çaylak olup, çok sevip değer verdiğim bi insandır. inşallah ilerleyen zamanlarda yazar olarak kendisini burada görürüz.Olaylara muhalefeti, birinci sınıf kalitede yapmasından dolayı sözlüğe renk,neşe, can v.s kat… devamını gör
U
u will find15 yıl önce
tekila
ugruna cok sey verilebilecek güzel içki. meksika dır anavatanı
© copyright 2005 - 2026