bugün
T
twisty10 yıl önce
sultan papağanı
anzak kökenli, sarı tüylü, kafasında garip tüyleri bulunan ve bu tüyleri istediği şekilde kaldırıp,yatırabilen papağan türüdür.konuşacağı garantisiyle almış olmamıza rağmen bir türlü konuşmayan, üstelik iki yıldır evde olup beni her gördüğünde kafası… devamını gör
T
twisty10 yıl önce
rte nin kafasının gerçekten ampule benzemesi
Amk ah birde türkçeyi öğrense ne muhalefetler yapacak ne. Ben (mi), benzemiyor (mu) soru ekleri ayrı yazılı citten bak.
T
twisty10 yıl önce
rte nin kafasının gerçekten ampule benzemesi
Amk ah birde türkçeyi öğrense ne muhalefetler yapacak ne. Ben (mi), benzemiyor (mu) soru ekleri ayrı yazılı citten bak.
T
twisty10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
T
twisty10 yıl önce
lys edebiyat 50 net
Zordur. Ösym ters kose sorular sormaktadir. cogu kitapta olmayan guncel yazarlardan 2 3 soru gelir. cumhuriyet doneminde en adi bilinmedik adamin en bilinmedik eserini bile cikarip onunuze soru diye koyabilirler. hukugun tm-3 e gecmesi edebiyatin … devamını gör
T
twisty10 yıl önce
ygs 2016 cevaplar
Dün yapılmış olan sınavin cevaplarıdır. (img:#1000746)
T
twisty10 yıl önce
komik kürt capsleri
T
twisty10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
T
twisty10 yıl önce
çift anason elma nargile
(bkz:nasıl öldüm)
T
twisty10 yıl önce
yazarların gördüğü şehirler
Yazarların gördüğü, gezdiği, havasını kokladığı şehirlerdir. kars (doğduğum büyüdüğüm şehir) erzurum ığdır ankara (an itibariyle yaşamaktayım) antalya muğla istanbul Yurtdışında; Tahran isfahan tebriz meşhed semerkand şam Venedik işi… devamını gör
T
twisty10 yıl önce
sözlükten bir kız fotosunu atmazsa intihar ederim
Bir tehdit değil kesinlik belirten cümle. Dediklerim 10 dakika içinde yerine getirilmezse inanın bak kendimi doğrarım. Aranızda feda diyecek dekikanlı hanım kızlarımızın olduğunu biliyorum, yuges'cik yaşasın diye bir fotoğrafta sen gönder. haydi gö… devamını gör
T
twisty10 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
© copyright 2005 - 2026