bugün

entry'ler (1)

bekunis

Allah belasını versin dediğim ilaçtır kendisi.
Dün öğlen çıktım okuldan eve geldim, bu haptan içtim tuvalete çıkamıyorum diye. Hapta hemen etki eden bir hap değilmiş. Bende diyorum ne kıytırık ilaç falan. Gece oldu, karnımda adeta canavar varmış gibi ötmeye başladı. Aha dedim birazdan çıkarım falan derken ben uyuya kaldım. O gece hiç uyanmadım tuvalete falan gitmedim. Sabah oldu gözümü açtığım gibi yolum tuvalet oldu. Aha dedim macera başlıyor, 1 saat sonrada okulum var. Haydaaaaaa..... Affınıza sığınıyorum, o sıra bi posta yaptım oh mis. Okula gidiyorum arabadayım henüz,tekrar geldi. Bende hesap yapıyorum devamsızlığımda oldu beş gün olurda eve gitmem gerekirse nasıl eve giderim annemler izin verir mi falan. Okula gittim içimde adeta savaş var. Neyse derse girdik ilk ders matematik karnım kaynıyor anasını satayım ölücem hocadanda izin alamıyorum zil çaldığı gibi fırladım tuvalete koşarken altıma sıçtım amk. Allah belasını versin attığım her adımda kaçırdım. Tuvalete girdim tuvalet ağzına kadar dolu. Annemi aradım anne altıma sıçtım diyorum şaka sanıyor. Anne allah belamı versin altıma sıçtım diyorum kadın krize giriyor. Dedi git külot al değiştir kokma kokarca gibi. Buda böyle saçma bi gündü.

Sakın okul yada başka bir planınız varsa içmeyin haftasonunu bekleyin.

(bkz: Şuan tuvaletten yazıyorum)
© copyright 2005 - 2026