bugün
- kılıçdaroğlu istifa eder mi19
- bir baltaya sap olamadim22
- radikal kemalist teorisyen10
- şerefsiz listesi10
- sözlüğün en güzel üçüncü kızı13
- sütyen13
- kadın meyve midir sebze midir18
- üstteki yazar nereli10
- uludağ sözlük ü şikayetvar a şikayet etmek9
- kız sevgiliyle tartışırken aniden ağzına vermek8
- gecenin şarkısı14
- galatasaray17
- queen ravenna'nın bana büyü yapacağı gerçeği8
- togg yerli arabaysa neden fiyatı avrupa13
- batıda kimsenin siyasetle ilgilenmeme sebebi16
- gelecek partisinin chp'ye attığı kazık13
- sözlük erkoları kapatılsın27
- evliliğin en güzel yanı12
- grip olmak8
- anın görüntüsü36
- oflu kafakoparanus13
- petibör pasta yapıp ben hamaratım demek9
- bir kuruyemiş olsanız ne olurdunuz18
- kemal kılıçdaroğlu57
- atatürk mü selahattin demirtaş mı17
- üsteki yazara güzel bir şey söyle24
- üstteki yazarla ne yapmak isterdin12
- karınızı 20 milyona satar mısınız14
- evli kişiyle gizli gizli birlikte zaman geçirmek14
- chp17
- kılıçdaroğlu'nun hataları19
- klarnet calan sarapci koala 613
- döviz bozdururken zevkten dört köşe olan gurbetçi10
- bebek karga sahiplenmek12
- medyumun seçimi tahmin etmesi10
- 31 mayıs 2023 malatya daki ekmek kuyruğu23
- akıl hastanesinde bağlı uyansan nasıl çıkarsın12
- kitap alıntıları9
- selahattin demirtaş15
- en müslüman özelliğinizi yazın19
- türk bayrağını indirip filistin bayrağı asmak21
- 0 0 727
- karınızın poposuna kalkan olur musunuz9
- inan hic fark etmez17
- islam'da kadının yeri19
- kavurmalı tost9
- düşün ki o bunu okuyor9
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri93
- al pacino8
- true'nun lgbt çıkması8

entry'ler (318)
Gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü.
Twiterdakiler de aptal. instagramdakiler de öyle. Tiktok zaten saymıyoruz. Geriye ne kaldı bilmiyorum.
Aklımdan geçen tek şey bu çizmeye vereceğin para ile mesela hasta bir çocuğun iyileşme ihtimali.
Eminim yardım yapıyordur ama parasını haketmiyor, bu parayla ne insanların yüzü gülerdi.
Eminim yardım yapıyordur ama parasını haketmiyor, bu parayla ne insanların yüzü gülerdi.
Çok vahim bir durum. Uzun zamandır hiç bir şeye hevesim yok. Gezmeye, uyanmaya, uyumaya, şöyle bir çıkıp hava almaya bile hevesim yok. Bu zamanları sevemedim, kendime uyduramadım her şey saçma geliyor. 90larda kalmalıydım galiba. Ozamanlar her şey çok güzeldi. Daha basit ama mutlu yaşamlarımız vardı.
Bazıları niye tam tersi peki?? Mesela influencerlar nasıl bu kadar adapte oldu yeni düzene? Bambaşka bir dünyaları var. sanırsın analarının karnından trendyol kaydırmalı linkle çıkmışlar.
Bazıları niye tam tersi peki?? Mesela influencerlar nasıl bu kadar adapte oldu yeni düzene? Bambaşka bir dünyaları var. sanırsın analarının karnından trendyol kaydırmalı linkle çıkmışlar.
Kime göre neye göre ot gibi acaba. Kimine göre çalışmak ot gibi yaşamakken kimisi için çalışamamak ot gibi yaşamaya girer.
Günümüzü anlatan cümle. Şarkı sözü müdür şiir midir bilmiyorum ama bugünün gençliği 60 yaşında bir ruha sahiptir.
Teşekkürler türkiye. Yaşattığın tüm kaygı ve kederler için.
Teşekkürler türkiye. Yaşattığın tüm kaygı ve kederler için.
Misafirden nefret ediyorum. Kötü bir insan mıyım arkadaşlar yoksa siz de nefret ediyor musunuz?
Gösterdiği egzersizlerin etkili olduğu söylenen youtuber. Zayıfım şekillenmek için başladım bu challangea.
Bugün 2.gün. pes etmeyi düşünmüyorum. Umarım etkili olur da bu entryi editlerim.
Bugün 2.gün. pes etmeyi düşünmüyorum. Umarım etkili olur da bu entryi editlerim.
Cilt sorununa göre verilmesi gereken önerilerdir. Kuru ciltlere kesinlikle misshanın madecosside serisinin cica balmını öneriyorum. Onun haricinde missha kalamansi olabilir.
Bir yigenim var 2 yaşında, teyze ben çok büyüdüm artık bez kullanmıyorum çünkü ben büyüğüm diyip dolanıyor evde. Hayatın sırrını çözmüş gibi davrananları ben buna benzetiyorum.
Büyüdük sanıyoruz, her şeyi gördük sanıyoruz yanılıyoruz. Son nefese kadar büyümüyoruz hep öğreniyoruz be kardeş.
Büyüdük sanıyoruz, her şeyi gördük sanıyoruz yanılıyoruz. Son nefese kadar büyümüyoruz hep öğreniyoruz be kardeş.
Gerçekse üzdü. Allah taksiratını affetsin. Ve orada bilinmeyen âlemde 2 aşığı kavuştursun.
Gerçekten saçma bir şey.
Mantığıma yatmıyor. Ama evlilikte önemli sanırım. Ve evlilikte ilişkiler güzel olsun güzel kalsın diye yapılmalı.
Ama kesinlikle mantık 0. Çok komik bir şey.
Mantığıma yatmıyor. Ama evlilikte önemli sanırım. Ve evlilikte ilişkiler güzel olsun güzel kalsın diye yapılmalı.
Ama kesinlikle mantık 0. Çok komik bir şey.
Olmak istenen meslek: biyolog, fizyoterapist.
Olunan meslek : biyolog, fizyoterapist.
Olunan meslek : biyolog, fizyoterapist.
English home akdeniz oda kokusu.
Bebek kokusu.
Bebek kokusu.
Bir erkeklerin kadınları anlamaması değildir.
Deprem sebebiyle evi büyük hasar alan ve taşınan abime yardıma gitmeyi düşünüyorum bu hafta. Ama bir yandan da malum corona var.
Sayın izmirliler corona zamanı yapılır mı bu? Iyilik etmek isterken kötülük etmeyelim.
Sayın izmirliler corona zamanı yapılır mı bu? Iyilik etmek isterken kötülük etmeyelim.
Aşksızlık. Birinden bittiyse artık geçmiş olsun.
Ama aşk varsa bitmez.
Ama aşk varsa bitmez.
Hızlı yaşayan erken ölür.
Bir çeşit Saç aksesuarı.
Kızlar kızlar nerde yaptırıyoruz bunları bilen var mı, ya da corona zamanı zaten gidemem evde kendim yapabilir miyim.
Kızlar kızlar nerde yaptırıyoruz bunları bilen var mı, ya da corona zamanı zaten gidemem evde kendim yapabilir miyim.
Allahını seven bu nasıl yapılır en basit şekliyle anlatsın. Ve ne kadar sürede.