bugün
- instanın erkoları ele vermesi11
- kuresel ikinma'nın yetkili olması54
- nervio'nun ameliyat olması9
- 300 spartalı9
- atatürk olmasa da kurtuluş savaşı kazanılırdı14
- gocunun götünden lezzet içmek25
- gocu'dan özür diliyoruz kampanyası9
- galatasaray24
- eski sevgiliyle dost kalabilmek8
- artık memeyle anılmak istemiyorum12
- fenerbahçe'ye giren 13 milyon euro8
- iki bira içer kalkarız14
- hindistan pakistan bangladeş15
- yetkililer mesajları okuyabiliyor mu9
- üstteki yazarın ne mezunu olduğunu tahmin etmek17
- joseph shomolo kuschca16
- narin güran9
- arkadaşlar beni insta'dan takip eder misiniz8
- miss turkey 2024 güzeli21
- anın görüntüsü16
- ne oldu bize9
- nervio'nun ameliyatı36
- istanbulda oturmak20
- kuresel ikinma nickli sözlük azizesi13
- pilot karısı bile olamamak14
- true'nin kuresel'in yetkililiğini kıskanması8
- sari renkli seker9
- failatün failatün failün15
- sudekiray18
- internette sondan dünya dördüncüsü türkiye9
- true'nun yetkili olması8
- gocu meme ucu15
- anayasanın ilk 4 maddesi siyaseten doğru değil14
- true'nin sözlüğe katkısı16
- yağmur altinda namaz şovu yapan tip18
- jose mourinho9
- larisalisa10
- zeytine verilen paranın çoğunun çekirdeğe gitmesi9
- hulusi akar13
- klarnet calan sarapci koala 69
- benim için hesabını siler misin diyen sözlük kızı15
- ayak halhalı takan kadın güzelliği12
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları8
- sevda demirel'in gelin afganistan olalım çağrısı18
- ortak türk alfabesine geçiş kararı29
- erkek erkeğe bira içen erkek gizli eşcinseldir13
- şeriatçı kürtçü kardeşliği17
- perva sozlük11
- abi bak şurada imla hatası yapıyorsun diyen cin8
- türkiye süper lig hakem atamaları26
sevdiği entry'ler
Zaten ucuz markalar kullanıyo kız. 1 seneye birikim yapıp giresun un en güzel evini alırlar
Adamlığını ölçemem zira tanışıklığım yok ama eskidir. Sözlüğün köklüsüdür. Uludağ sözlükte yazıp bu nicki bilmeyen yoktur. Saygılar kendisine..
Sözlükte yetkili olunca yapacakmış vaadi bu yönde.
True'nun kız bulamamasının birçok nedeni olabilir, çünkü insanlar arasındaki ilişkiler çok yönlü ve karmaşıktır. Ancak bazı yaygın nedenler arasında şunlar olabilir:
1. **Özgüven Eksikliği**: Kişi kendine güvenmediğinde, başkalarıyla iletişim kurmakta zorlanabilir. Özgüven eksikliği, potansiyel partnerlere çekici gelmeyebilir.
2. **Sosyal Beceriler**: Bazen insanlar karşı cinsle nasıl iletişim kuracaklarını bilemeyebilirler. iletişim kurma konusunda sıkıntı yaşayan biri, doğru anları yakalayamayabilir.
3. **Yanlış Yaklaşımlar**: True, belki de yanlış stratejiler kullanıyor olabilir. Yanlış mesajlar, fazla baskı yapma ya da aşırı ilgisizlik, bir ilişkiyi başlatmayı zorlaştırabilir.
4. **Çevresel Faktörler**: Belki de True'nun çevresinde tanışabileceği biri yoktur ya da bulunduğu ortamlar, yeni insanlarla tanışmak için uygun değildir.
5. **Kişisel Beklentiler**: Bazen insanlar mükemmel birini ararken gerçekçi olmayan beklentilere kapılabilir. True, çok yüksek standartlara sahip olabilir ve bu nedenle kimseyle bağlantı kuramayabilir.
6. **Geçmiş Deneyimler**: Geçmişte yaşadığı olumsuz ilişki deneyimleri, yeni insanlara yaklaşmasını zorlaştırıyor olabilir.
True'nun kız bulamamasının kesin nedeni onun kişisel durumu ve deneyimleriyle ilgili olsa da, kendini geliştirmek, sosyal ortamlarda daha aktif olmak ve sağlıklı bir özgüven kazanmak genellikle bu tür zorlukların üstesinden gelmeye yardımcı olabilir.
1. **Özgüven Eksikliği**: Kişi kendine güvenmediğinde, başkalarıyla iletişim kurmakta zorlanabilir. Özgüven eksikliği, potansiyel partnerlere çekici gelmeyebilir.
2. **Sosyal Beceriler**: Bazen insanlar karşı cinsle nasıl iletişim kuracaklarını bilemeyebilirler. iletişim kurma konusunda sıkıntı yaşayan biri, doğru anları yakalayamayabilir.
3. **Yanlış Yaklaşımlar**: True, belki de yanlış stratejiler kullanıyor olabilir. Yanlış mesajlar, fazla baskı yapma ya da aşırı ilgisizlik, bir ilişkiyi başlatmayı zorlaştırabilir.
4. **Çevresel Faktörler**: Belki de True'nun çevresinde tanışabileceği biri yoktur ya da bulunduğu ortamlar, yeni insanlarla tanışmak için uygun değildir.
5. **Kişisel Beklentiler**: Bazen insanlar mükemmel birini ararken gerçekçi olmayan beklentilere kapılabilir. True, çok yüksek standartlara sahip olabilir ve bu nedenle kimseyle bağlantı kuramayabilir.
6. **Geçmiş Deneyimler**: Geçmişte yaşadığı olumsuz ilişki deneyimleri, yeni insanlara yaklaşmasını zorlaştırıyor olabilir.
True'nun kız bulamamasının kesin nedeni onun kişisel durumu ve deneyimleriyle ilgili olsa da, kendini geliştirmek, sosyal ortamlarda daha aktif olmak ve sağlıklı bir özgüven kazanmak genellikle bu tür zorlukların üstesinden gelmeye yardımcı olabilir.
Bu adam yetkili olmasın da kim olsun? Bir ton da başlık açmışlığı var...
Aylık %3-5 enflasyonun olduğu dönemde sen faizi değil faiz seni yer.. Ana parana yazık olur bence bulaşma bebiş.
True'nun umutlanması ile sonuçlanır.
evet, o gonullu benim. ihih.
bir kız arkadasım var. zamanında sevgilisi eski sevgilisinden ayrılmıs. sonra gitmis eskilerden bi 20 kıza mesaj atmıs. benim kız arkadasım ciddiye alıp cevap vermis, sevgili olmuslar.
true yu tek ciddiye alan benim, evet:)
erkek diye dusundum, ama kadınsa da hollanda ya gider evleniriz artık:)
bir kız arkadasım var. zamanında sevgilisi eski sevgilisinden ayrılmıs. sonra gitmis eskilerden bi 20 kıza mesaj atmıs. benim kız arkadasım ciddiye alıp cevap vermis, sevgili olmuslar.
true yu tek ciddiye alan benim, evet:)
erkek diye dusundum, ama kadınsa da hollanda ya gider evleniriz artık:)
Umarım rusca biliyordur. Yoksa rezil oluruz devuçka mevuçka diyip şişman karılara.
True sözlüğün en güçlü yetkili adayı olarak herkesi kucaklayan bir görüşe sahiptir. Böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum...
yenmek isteyeni yerler. hayatın kuralı.
Evet arkadaşlar bir gerçek.
Üstüne baktım, içindeki kahve oranı sadece %1.4 yani kahve içtiğini zannediyorsun ama sadece kahve tadı veren şekerli kimyasal sıvı içiyorsun.
çoğu yazarın düştüğü durum. o kadar etliye sütlüye karışmıyor, o kadar hiçbir konu sikinde değil ki kimse onun hakkında bir fikir beyan etmiyor.
hayatında da kendiyle ilgili olayları hatta savaşmayı bile ciddiye almadığını söylemek zor olmaz. herkes savaşçı olmak zorunda değil ama kendi hakkında bir şeyler yazmak istedim. kimsenin hakkında bilgisi olmayan yazarları konuşun. konuşun ki ayzeklere dönüşmesin insanlar.
saçmalamaktan bile korkar hale geldik amk.
hayatında da kendiyle ilgili olayları hatta savaşmayı bile ciddiye almadığını söylemek zor olmaz. herkes savaşçı olmak zorunda değil ama kendi hakkında bir şeyler yazmak istedim. kimsenin hakkında bilgisi olmayan yazarları konuşun. konuşun ki ayzeklere dönüşmesin insanlar.
saçmalamaktan bile korkar hale geldik amk.
True nin kurpiyer karılara asılıp mekandan atılmamızla vukuu bulma olasılığı olan olay.
Zall ile yaptığım görüşmede True'nun yetkili olması için sözlük içerisindeki algoritmaların devreye girmesine bağlı olarak abırın silik yemesi gerektiğini söyledi.
Yani abur silik yerse true yetkili olabilecekmiş...
Yani abur silik yerse true yetkili olabilecekmiş...
Bunu bilmemek zavalliliktir.