bugün

sevdiği entry'ler

true sudekiray ı alsın kampanyası

Zaten ucuz markalar kullanıyo kız. 1 seneye birikim yapıp giresun un en güzel evini alırlar

true nin adam gibi adam olması

Adamlığını ölçemem zira tanışıklığım yok ama eskidir. Sözlüğün köklüsüdür. Uludağ sözlükte yazıp bu nicki bilmeyen yoktur. Saygılar kendisine..

true nun sileceği yazarı banyoda yıkaması

Sözlükte yetkili olunca yapacakmış vaadi bu yönde.

true neden kız bulamıyor sorunsalı

True'nun kız bulamamasının birçok nedeni olabilir, çünkü insanlar arasındaki ilişkiler çok yönlü ve karmaşıktır. Ancak bazı yaygın nedenler arasında şunlar olabilir:

1. **Özgüven Eksikliği**: Kişi kendine güvenmediğinde, başkalarıyla iletişim kurmakta zorlanabilir. Özgüven eksikliği, potansiyel partnerlere çekici gelmeyebilir.

2. **Sosyal Beceriler**: Bazen insanlar karşı cinsle nasıl iletişim kuracaklarını bilemeyebilirler. iletişim kurma konusunda sıkıntı yaşayan biri, doğru anları yakalayamayabilir.

3. **Yanlış Yaklaşımlar**: True, belki de yanlış stratejiler kullanıyor olabilir. Yanlış mesajlar, fazla baskı yapma ya da aşırı ilgisizlik, bir ilişkiyi başlatmayı zorlaştırabilir.

4. **Çevresel Faktörler**: Belki de True'nun çevresinde tanışabileceği biri yoktur ya da bulunduğu ortamlar, yeni insanlarla tanışmak için uygun değildir.

5. **Kişisel Beklentiler**: Bazen insanlar mükemmel birini ararken gerçekçi olmayan beklentilere kapılabilir. True, çok yüksek standartlara sahip olabilir ve bu nedenle kimseyle bağlantı kuramayabilir.

6. **Geçmiş Deneyimler**: Geçmişte yaşadığı olumsuz ilişki deneyimleri, yeni insanlara yaklaşmasını zorlaştırıyor olabilir.

True'nun kız bulamamasının kesin nedeni onun kişisel durumu ve deneyimleriyle ilgili olsa da, kendini geliştirmek, sosyal ortamlarda daha aktif olmak ve sağlıklı bir özgüven kazanmak genellikle bu tür zorlukların üstesinden gelmeye yardımcı olabilir.

truenun 87170 entry girmesi

Bu adam yetkili olmasın da kim olsun? Bir ton da başlık açmışlığı var...

faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz

Aylık %3-5 enflasyonun olduğu dönemde sen faizi değil faiz seni yer.. Ana parana yazık olur bence bulaşma bebiş.

true yu görünce dudağını ısıran seksi kadın

true nun evi, arabayı üstüne yapmak isteyebileceği kadar güzel bir afettir.
görsel
görsel

true ya giresun a gelicem beni gezdir diyen kız

True'nun umutlanması ile sonuçlanır.

true yla evlenip bütün sözlüğü düğüne çağırmak

evet, o gonullu benim. ihih.

bir kız arkadasım var. zamanında sevgilisi eski sevgilisinden ayrılmıs. sonra gitmis eskilerden bi 20 kıza mesaj atmıs. benim kız arkadasım ciddiye alıp cevap vermis, sevgili olmuslar.

true yu tek ciddiye alan benim, evet:)

erkek diye dusundum, ama kadınsa da hollanda ya gider evleniriz artık:)

truyla rusa gitmek

Umarım rusca biliyordur. Yoksa rezil oluruz devuçka mevuçka diyip şişman karılara.

true nun beni çaylak yaptırmaya çalışması

True sözlüğün en güçlü yetkili adayı olarak herkesi kucaklayan bir görüşe sahiptir. Böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum...

mini etek giyen kız

yenmek isteyeni yerler. hayatın kuralı.

true nun bile öğretmenle evlenmemesi

Evet arkadaşlar bir gerçek.

nescafe xpresste kahve olmaması

Üstüne baktım, içindeki kahve oranı sadece %1.4 yani kahve içtiğini zannediyorsun ama sadece kahve tadı veren şekerli kimyasal sıvı içiyorsun.

sözlükte herkesi bilip true isimli yazarı bilmemek

çoğu yazarın düştüğü durum. o kadar etliye sütlüye karışmıyor, o kadar hiçbir konu sikinde değil ki kimse onun hakkında bir fikir beyan etmiyor.

hayatında da kendiyle ilgili olayları hatta savaşmayı bile ciddiye almadığını söylemek zor olmaz. herkes savaşçı olmak zorunda değil ama kendi hakkında bir şeyler yazmak istedim. kimsenin hakkında bilgisi olmayan yazarları konuşun. konuşun ki ayzeklere dönüşmesin insanlar.

saçmalamaktan bile korkar hale geldik amk.

true ile beraber kıbrısa rulet oynamaya gitmek

True nin kurpiyer karılara asılıp mekandan atılmamızla vukuu bulma olasılığı olan olay.

truenun yetkili olması abıra bağlı

Zall ile yaptığım görüşmede True'nun yetkili olması için sözlük içerisindeki algoritmaların devreye girmesine bağlı olarak abırın silik yemesi gerektiğini söyledi.

Yani abur silik yerse true yetkili olabilecekmiş...

kötülük düşünenin hep kendi başına gelmesi

Bunu bilmemek zavalliliktir.