bugün

sevdiği entry'ler

çük kalkınca aşık oldum zannetmek

Erkeklerin yıllardır düştüğü vahim durumdur.
Bu yüzden 2-3 ay çatır çutur sevişince, şiddetli geçimsizlik başlar. Akabinde çiftler boşanır.

true'nin bakir olması

tüm sözlüğün bildiği realitedir. merak etme sana görücü usülü bir kız bulacaz evlendireceğiz seni de. evet.

babasına bak kızını al anasına bak oğlunu al

kız çocukları babaya erkeklerse anneye çeker.onun için anasına bakıp kızını almak iyi bir fikir değildir efendiler .

bu devirde evlenen enayi erkek

Başlık 2011 senesinde açılmış ve o dönem bisiklet veya scooter alınabilecek parayla bugün ancak zurna dürüm ve ayran alınabiliyor ve ekonomik durum her geçen sene kötüye doğru gidiyor. Şöyle bir baktığın zaman mütevazi bir düğün için 2 milyon TL'ye ama daha büyük düğün için 3 milyon TL'ye ihtiyaç var bu devirde, para harcamakta gerçekten çok zor, harcadıktan sonra tekrar kazanması daha zor. Gel gelelim o dönemki yani 15 sene önceki ilişkiler ile şimdiki ilişkilere; ben o dönemler lise okuyordum ve bizim kuşak gerçekten samimiydi ve konuşmadığı zaman sadece telefonu açmazdı. Şimdikiler sosyal medyadan engeller, sevgiliyken storylerden engeller manyak manyak işler.

35 yaşına gelip evlenmemiş erkeğin asıl amacı

Rahatına bakmak.
Karı dırıltısı yok
Saçma sapan şeyler için borca girme yok.

8 temmuz 2026 migros çiğ kuruyemiş rezaleti

migros'tan aldığım çiğ bademin içinden küflü çıktı, üstelik son kullanma tarihi de geçmişti. şikayet ettiğimde 'bizimle ilgili değil' gibi bir cevap aldım, resmen tüketiciyi salak yerine koyuyorlar. allah'tan fişi atmamışım da iade edebildim.
https://soz.lk/i/2gwp6ard
https://soz.lk/i/h36mugjt

çevrimiçi olanlar arık neden görünmüyor

teknoloji elverdiği halde bundan kaçanların açıklama yapmak borcu vardır.

true online olunca gelen mutluluk hissi

Var böyle bir his amk, niye var bilmiyorum, ewed.

true'nun yine online olması

Yine geldi kendileri.

erkekler neden erken ölür

görsel
Doğru önermeye ne denir ki.*

Edit: sözüm meclisten dışarı.

şafak çak

Ulan bu adamı bir süre takip ettim, çok güzel karısı, çok güzel çocukları vardı, insan palazlandım diye o kadını o güzelim çocukları terkeder mi. Yazique..

kumar borcu olan polisler

sayıları azımsanmayacak kadar çok olan polislerdir. diyelim ki vatandaşın biri çeteyi ihbar etti çeteden bazıları içeri atıldı eğer o karakolda kumar borcu olan bir polis varsa rüşvet ile o ihbar edenin kim olduğunu öğrenebiliyorlar. ayrıca emniyet teşkilatı içindeki en yozlaşmış gruptur bunlar iki kuruş için her şeyi yaparlar.

40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek

evlenebilir dediğim erkektir. ama taş gibi olanları var. niye evlenemesin hem? ama zaten evlenmezler, maddi durumu da iyiyse zaten hayatı tespih yapar fit fit gezer.

çalışma saatleri

günlük 12 saat çalışsan 8 saat uyusan sana kalan 4 saatte yorgunluktan başka bir şeyle ilgilenemezsinki.

true'nin en sevdiği kedi

Ağzı açık kedidir.

görsel

evlilikte muhabbetin bittiği dönem

o gün herkes için gelecek mi?

-faturayı yatırdın mı?
-ha?hı hı..

-akşam ne pişiricen?
-dolma.
-tavuk kalmadı mı?
-çık.

-kumandayı nereye soktun yine?
-orda sehpada...

bu mu? bunun peşinde mi koşuyoruz. varacağımız nokta bu mu? öyleyse skiyim böyle hayatı.

50 tl vs true ile bir gün

Sözlük yazarlarına sorulmuş soru. Ya 50 tl yi alıp gideceksin,yada True ile Birgün boyunca bedava yemek eğlence dondurma vs. Olacak.
Not:sevişme olmıcak o yüzden erkek yazarlar da katılabilir.

sevişip boşalınca zevki alınca boşanıyorlar

Günümüz evliliklerini anlatan vurucu bir sözdür.
ilk 2 ay boyunca çiftler; hunharca sevişip boşalıyorlar.
Evin her tarafı döl oluyor...
Fakat Üçüncü aydan sonra zevkini alınca kimse kimsenin yüzüne bakmıyor!

işte hayat böyle bir şey...
© copyright 2005 - 2026