sevdiği entry'ler

erkekler neden evlenmek istemez

konu: erkekler neden evlenmek istemez, yada erkekler neden evlilikten kaçıyor da olabilir konu başlığı, neticede her ikisi de aynı kapıya çıkar. konuyu izah eden kadın yazar o kadar güzel özetlemiş ki mevzuyu şapka çıkartıyorum. konunun adeta içinden geçmiş. diline sağlık. evet.

true ve süperego

var olduğunu sanmıyorum.

hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler

Zengin olun.

dışarıda yemek yemek

Hem sağlık hem de para açısından oldukça zor durum. Zira sağlıklı yağ, ürün vs kullanan yer sayısı çok az. Bu az yerlerde yemenin de maaliyeti çok yaş.

kademeli emeklilik sistemi

35 yaş üstü iş yok napsın vatandaş.

evlenme masrafını balayında kullanmak

O da çöp yatırım abazan gibi 1 hafta 10 gün için bütün parayı hasattan sonra pavyonda yiyen dayılar gibi piç edersiniz 15 gün için yıllarca borç ödenmez.

iş vs seks

seks karın doyurmaz.

true'nin libidosu neden yüksek

anladığım kadarıyla ergenlik döneminde değil ya libido kişiden kişiye değişebiliyor ya yazma tarzı öyle.

true'nin acile kaldırılması

Evet ambulans götürüyor şimdi.

true çaycı olsun kampanyası

ya günahtır silik olsa nereye gitcek, burada çaycı olsun bari kavga izleyen yazarlara çay dağıtsın. belki ilerde barista falan olur. overthink yapan yazarlara bloody marry veya Americano yapar.

true'nin üzerine şişme kadın atmak

Şişme kadının patlamasına neden olabilecek hadise.

true yahudi mi

ya bu hamam oğlanı gerçekten Yahudi sever bir goy mu yoksa harbiden yahudi artığı mı , ikilemdeyim.

şaka maka true'nun 60 ında da kaldıracak olması

biz o yaşlarda iktidarsızlık yaşayıp kaldırmak için binbir çare ararken true 60’ında dahi şimdiki hali gibi olacak. tardis’imden gönderildi.

hayatın güzel olması

Su götürmez bir gerçek.

Sabah güzel bir kahvaltı üzerine ağırlık çalıştım. Öğlen merkeze gidip şoförden para aldım. iyi kazanmıştı. Helal olsun kendisine. Güzel bir yemek yedim. Öğlen Beach'e gittim. Yüzdüm, güneşlendim, 2 tane buz gibi Carlsberg içtim. Kızlı erkekli Arkadaşlarla muhabbet ettik. Eve geldim. Duşumu aldım. Arkadaşımla Türk kahvesi ve sigara eşliğinde sohbet ettik. Protein tozumu içtim. Şu anda serinde uzanıp kanal d'de kuralsız sokaklar izliyorum.

Çok güzel bir gündü.

Fransızca çalışmaya, kitap okumaya vakit kalmadı ama bugünlük öyle olsun.

kumar bağımlılığı

2019 yilinda arkadaşım internetten rulet oynarken yanımda tam 10 bin lira kaybetmisti,eli ayağı titredi birsey demeden kalktı eve gitti

Edit: asgari ücret 2 bin liraymis o sene.

çük kalkınca aşık oldum zannetmek

Erkeklerin yıllardır düştüğü vahim durumdur.
Bu yüzden 2-3 ay çatır çutur sevişince, şiddetli geçimsizlik başlar. Akabinde çiftler boşanır.
© copyright 2005 - 2026