T
troy kusanagi9 yıl önce
röpteşambır
`ropdöşambır`ın yanlış yazılışı.
T
troy kusanagi9 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
T
troy kusanagi9 yıl önce
sözlük yakışıklılarının fotoğrafları
Neco'ya yer açın. Pileyboyunuz geldi. (img:#909088)
T
troy kusanagi9 yıl önce
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
T
troy kusanagi9 yıl önce
şisko kedilerin daha sevimli olması
olmayan sevimliliktir.yavru ufacık tefecik masum bakışlı kedilerin tatlılığı dururken itici,kediden başka her şeye benzeyen iri bir kediye daha sevimli demek... ne demek?
T
troy kusanagi9 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
T
troy kusanagi9 yıl önce
len mq
şu aralar bir çok gönderinin ve capsin sonunda len mq şeysini görmemle beraber bu gönderilerde süngerbobun böyle orangutanımsı bir hali insanların yüzüne yapıştırılmaktadır. Bu da neyin nesi oluyor birisi açıklasın len mq.
T
troy kusanagi9 yıl önce
kim jong un
kuzey kore'nin nasıl bir komünizm anlayışına sahip olduğunu gözler önüne sermektedir. kuzey kore kurulduğundan beri babadan oğula geçiyor lan devlet başkanlığı. yuh.
T
troy kusanagi9 yıl önce
günün gif i
ben böyle ailenin, kültürün, soyun, geçmişin, buna gülenin amk.
T
troy kusanagi9 yıl önce
feminist
her dönemde göz ardı edilen kadın haklarının savunulması görevini üstlenen kadınların açtığı bir fikir akımıdır. günümüzde anlam yitirip,sevgilisi tarafından aldatılan her kadının üye olduğunu iddia ettiği gruptur. -ay ben feminist olacağım.nerden … devamını gör
T
troy kusanagi9 yıl önce
dab
ingilizce: dokunma, hafif vuruş; uzman, usta.
T
troy kusanagi9 yıl önce
king of fighters
eski `atari salonları` doneminde `street fighter` gibi unlu olan ve bircok dogus karakterini bir arada toplamıs gayet guzel bir dogus oyunudur. `neogeo` firmasinin yapımıdır.
T
troy kusanagi9 yıl önce
abi deniz anası taklidi yapayım mı sana
(img:#1213301)
T
troy kusanagi9 yıl önce
pahalı saat takan erkek
Daha bi çekicidir. ~swh~
T
troy kusanagi10 yıl önce
gavatar
avatardan zerre haz alamayan insanın kullanacağı kelime.
T
troy kusanagi10 yıl önce
yazar ne yazar ne yazmaz
(bkz:sozlukteki yazar ne yer ne icer ne dinler)
T
troy kusanagi10 yıl önce
sözlük erkeklerinin elleri
Kilsiz ince uzun parmaklı kısa tırnaklı olmasını hayal ettiğimiz ellerdir.
T
troy kusanagi10 yıl önce
matkap davud
Donuz butonu bana bu sene bozduracaklar. bunun gibi moron herifler olduğu sürece, daha çok kullanacağım.
T
troy kusanagi10 yıl önce
unutulmaz film replikleri
hafızalara kazınmış repliklerdir. `last samurai` - sana ayda 300 dolar versem japonları öldürür müsün? - ayda 300 dolara herkesi öldürürüm. `jakie brown` ordell: benim 500.000 dolarımı sen mi aldın? max: evet ordell: paramı niye aldın? max: s… devamını gör
T
troy kusanagi10 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
T
troy kusanagi10 yıl önce
kadınların kaslı erkeklere bakış açısı
(img:#1123309) Böyledir.
T
troy kusanagi10 yıl önce
sözlük yazarlarının desen kilit şifreleri
sol anahtarı!
T
troy kusanagi10 yıl önce
iz bırakan kitap cümleleri
`kumral ada - mavi tuna / buket uzuner` "baba özlemi "tütün" kokar. bu özlem , deve tüyü rengindedir...
T
troy kusanagi10 yıl önce
sözlük erkeklerinin sözlük kızlarına bakışı
şahsen bilgin kız olduklarını düşünüyorum, buralarda takılıyorlar; face de mace de pek işleri olmayan iyi kızlardır yani... ~genelde tabi ki~
© copyright 2005 - 2026