bugün
- travesti uzaylılar var mı4
- özlale'nin fon krizinde gönüllü iade eleştirisi6
- fatma betül sayan kaya12
- 21 ekim 2026 lille galatasaray maçı19
- tantuni3
- sözlük erkeklerinin bicepsleri34
- kısa boylu olup uzun palto giyen erkek2
- kokoreç7
- arap kahvesi2
- kanada başbakanı'nın türkiye ziyareti2
- ilişkide kıskançlık ve mülkiyet2
- victor osimhen8
- 20 ekim 2026 fenerbahçe slavia prag maçı22
- sözlük yazarlarının tatlıları17
- memeleri ile gündeme oturan yazar15
- kale'nin sözlük erkeklerine kötü örnek olması15
- uludağ sözlük ün insana hiçbir şey kazandırmaması12
- fon vurgunu43
- from gold'un bicepsleri10
- fiziğiyle gündeme gelmek istemeyen yazar14
- kolye140
- cedidacer6
- uludağ sözlüğe ilk üyelik yılı7
- kayyım yönetimindeki esenyurtta rüşvet iddiası34
- uludağ sözlükte tek hesapla yazarlık yapmak20
- sözlük erkeklerinin adonisleri11
- sergen yalçın'ın milli takım antrenörü olması12
- antipanik'in sözlüğe vedası18
- sözlük erkeklerinin gluteus maximusları6
- hayatın anlamsızlığını bir cümleyle anlat7
- kolpa insanlar6
- çiçeklerle nervionun evinin önünde beklemek10
- bir kadının 5 dakika boyunca konuşmaması12
- özelden gelen saçma mesajlar12
- anın görüntüsü21
- sergen yalçın10
- beni geçmişimle yargılama diyen erkek6
- 19 ekim 2026 trabzonspor beşiktaş maçı22
- bir gün öleceksek niye yaşıyoruz sorunsalı5
- birbirini tanıdıkça sevmemek10
- clemence baptista13
- arkadaşlar bu nedir sizce11
- kası olmasığı halde aşkı arayan erkek6
- kale'nin bicepleri altında güvende hissetmek6
- sözlükte edebiyat istiyorum felsefe istiyorum5
- bir erkeğin yapabileceği en büyük hata18
- ismail kartal14
- bicepsleriyle gündem olmak isteyen erkek yazar6
- kim bu erzincanlı9
- fiziği kötüyse yüreği güzeldir5
entry'ler (162)
çevirisi "cesaretin var mı aşka?" olmayıp, "çocuk oyunu" olan filmdir.
ayrıca,
cap ou pas cap repliğinden sonra;
-Büyüyünce ne olacaksın?
+Ben diktatör olacağım ya sen?
-Ben de turta olacağım. Bir pastanenin vitrininde, kayısılı.
repliğiyle beni benden alan film. marion cotillard güzelliği ve oyunculuğunun yanında, fransız sinemasına ilgi duymanızın başlıca sebebi olabilecek kadar iyidir.
ayrıca,
cap ou pas cap repliğinden sonra;
-Büyüyünce ne olacaksın?
+Ben diktatör olacağım ya sen?
-Ben de turta olacağım. Bir pastanenin vitrininde, kayısılı.
repliğiyle beni benden alan film. marion cotillard güzelliği ve oyunculuğunun yanında, fransız sinemasına ilgi duymanızın başlıca sebebi olabilecek kadar iyidir.
#10068046
anlatmak isteyip de sinir-üzüntü karışımı garip ruh hâlinden bir araya getiremediğim cümleleri dillendiren yazar.
anlatmak isteyip de sinir-üzüntü karışımı garip ruh hâlinden bir araya getiremediğim cümleleri dillendiren yazar.
geceleyin, falling slowly şarkısından uzak durmanız gereken grup zira hiç iyi gelmiyor.
Filmin anlatmak istediği asıl amacından uzaklaşıp, anlatma biçimine takılan kişiler şimdi o filmi yavaşça yere bırakıp sinema dünyasından uzaklaşsın. zira, cinsellik sadece ve sadece "araç" olarak kullanılmıştır tıpkı film karelerinden alıntılar yapmanın da araç olması gibi. bertolucci edith piaf severleri unutmayıp, filmin sonuna non je ne regrette rien eklemiş bir de.*
kafayı camdan yana çevirip, siz yer vermediğiniz sürece yükselecek "cık cık cık.. yeni nesil.." sözlerini kulak ardı etmektir.
Servet Çetin'in dahil olduğu Galatasaray kadrosunu gördükten sonra (ilk 11 -> Ufuk Ceylan, Ali Turan, Lucas Neill, Servet Çetin, Hakan Balta, Barış Özbek, Sabri Sarıoğlu, Ayhan Akman, Elano, Kewell, Pino) umudumu son zerresine kadar kaybettiren ancak Hagi 'nin "biz Galatasarayız." sözünün inancıyla izleyeceğim maç.
kadroda kalan galatasaray ruhundan mahrum servet'e, ayhan'a karşılık kendisi kadro dışı bırakılmıştır. hangi sebepten bu kararın uygun görüldüğü tartışılır da, takımın şu an kötüye giden durumunun sadece bir başlangıç olduğunun kanıtıdır bu.
ali sami yen'i, eski açığı evi gibi benimsemiş galatasaray taraftarının ali sami yen'in yıkılacak olması üzerine dillendirdiği tezahürattır. zamanı gelince, ağlatabilir.
ali sami yen stadı, hayatımın tam ortası.
şuradan dinlenebilir; http://on.fb.me/d1d2ju
ali sami yen stadı, hayatımın tam ortası.
şuradan dinlenebilir; http://on.fb.me/d1d2ju
taraftarını, sözlük platformlarında kendini "herkesin yazdığına kimse karışamaz" özgürlüğünden yararlanarak aklına eseni yazan rakip takımın taraftarlarıyla başbaşa bırakan takımdır. futbolcuların 90 dakikalık maç sonunda çektiği "bedenen" yorgunluğa karşılık, onlarca kat fazlasını çektiğimiz kafa yorgunluğuna rağmen ağzımdan çıkan tek söz; ulan galatasaray..
-bu cümleleri genelleme değilmiş varsayın- başı açık insanlar, sadece başı açık olduğu için başkalarıyla birlikte olduğunda başörtülü kişiler onları alabildiğine eleştirip ahlaksız kabul ediyorsa, başörtülü insanın da başındakiyle çelişmemesi gerekir. erkekle el sıkışmaktan çekinen başörtülü kadınların yolda, sokakta erkekle el ele dizdize olması mantıklı gelmiyor. tıpkı dünki 7 kasım 2010 trabzonspor galatasaray maçında başörtülü kadınların tribünde bulunmasının mantıklı gelmediği gibi. kadınların tavırlarına bakılmadan, sadece başındaki örtü sayesinde ahlaklı kabul edildiği bir toplumda yaşıyoruz gerçi. kimseye derdini anlatamazsın.
futbol sevincini; galatasaray'ın mağlubiyetleri üzerine kuran bir fenerbahçeli kadar vahim vaka değildir. yok canım.
çok yerinde bir saplantıdır zira gerekçeleri için; http://www.bayandegilkadin.com/
yeri gelir, bir galatasaraylıya saç baş yoldurur; yeri gelir taraftarın sahadaki gülen yüzüdür. en ufak bir futbol bilgisi olmayan insan dahi sabri'nin kötü ortaları üzerine konuşabilir. tıpkı guiza'nın "yine mi gol değil" repliğinden bağımsız düşünülemeyen pozisyon kaçırışları ve bilica'nın kazı merakından konuşabileceği gibi. sabri elbette bir guiza, bir bilica değildir; olamaz. aslan parçasıdır o. bazen kötü ortasıyla, bazen golüyle, iyisiyle kötüsüyle galatasaray'ın sadığıdır. benim anlamadığım, galatasaray ya da futbolcuları üzerinde en ufak bir hakkı olmayan kişilerin sabri'yi kötüleme çabası. "bugün de sabri'nin ortalarıyla dalga geçtim ehehe". sabri, futbolun peygamberi olacak konuma da gelse bu kişilere yaranamaz artık. önemi de yoktur.
güldük, eğlendik, bitti. tamam? daha sağlam şeylerle gelin.
güldük, eğlendik, bitti. tamam? daha sağlam şeylerle gelin.
internette eski sevgilinin profilini ziyaret etmekle ya da en alakasız filmleri izlemekle geçirdiğiniz vakitlerde bir gram uykunuz yokken, vizeler için kitabın kapağını kaldırmanızla birlikte esnemeye başlamanız. oluyor bu.
facebookta dürtene kızların teklif etmediğini bilmesi gereken insan.
repliklerinizi ezberleyin gelin; http://img577.imageshack....img577/2055/154534000.jpg
düşmanlıktan çok, hafife alma söz konusudur. kendimden biliyorum, iki-üç yıl sonra öğretmen olacağımı söylediğimde insanlar "hı.. öğretmenliği mi kazandın? bu mudur yani?" der gibi bakıyor. başka toplumların gözünde öğretmenler "gelecek nesli yetiştirecek yüce kişiler" iken, bizim ülkemizde "maaşı iyi. tatili çok. garanti iş." olarak görülüyor. elbette aralarında iyi öğretmenleri ayırt etmemizi sağlayan kötüler de var. fakat öğretmenlik gibi bir mesleğin "ıyy öğretmenlik mi?" şeklinde yorumlanıp, össde yeterli puan alamayınca son çare olarak okunması, içler acısı.
toplu taşıma araçlarında, sınıfta, kafelerde vs. siz telefonunuzla ilgiliyken, telefonunuzu gözüyle taciz eden insandır. bir diğer örneğini, siz gazete/dergi okurken sizle birlikte okumaya çalışıp siz baktığınızda ilgilenmiyormuş gibi yapan insanlar oluşturur.
tanım; gözü çıkasıca insan.
tanım; gözü çıkasıca insan.