bugün
T
torungey7 yıl önce
insanların değerlerine saldırmaktan zevk alan grup
(img:#1775474) Bu şahıs gibi kimselerdir. her türlü değeri küçümser, dalga geçer ve hatta küfretmekten de kaçınmazlar. olay kendilerine yapıldığında eşekler gibi anırmaları da şaşırtıcı bir durumdur.
T
torungey8 yıl önce
mısırdaki saldırıyı hristiyan örgütün üstlenmesi
(img:#1591077) Hristiyandan da terörist olabileceği gerçeğini açığa çıkarmıştır.
T
torungey8 yıl önce
mısırdaki saldırıyı hristiyan örgütün üstlenmesi
(img:#1591077) Hristiyandan da terörist olabileceği gerçeğini açığa çıkarmıştır.
T
torungey9 yıl önce
tayyülhamid
tayyip erdoğan ile sultan abdülhamid karışımıdır. (img:#1415193) görseldeki gibidir.
T
torungey9 yıl önce
ötüken dergisi
Hüseyin Nihal Atsız'ın Ocak 1964- Kasım 1975 tarihleri arasında aylık olarak ve toplam 143 sayı çıkarttığı Ötüken Dergisi'ni kaldığı yerden devam ettireceğiz. (img:#494281) iletişim http://www.otukendergi.com/ http://www.turkcuturancilar.com/ ht… devamını gör
T
torungey9 yıl önce
atv seyredip sabah gazetesi okuyan insan
bi halt öğrenemez.
T
torungey9 yıl önce
sevişirken pıttığa bakarsan çocuğun kör olur
pıttık ne amk sorusunu sormamıza neden olan saçmalıktır.
T
torungey9 yıl önce
yeni özgür ün attığı kahpece manşet
Gördüğümde şok olduğumdur. Etnik süprüntülere kinimi artıran bir haberdir. (img:#1270649)
T
torungey9 yıl önce
atsızın çok karizmatik olması
su götürmez bir gerçektir. (img:#1261896)
T
torungey9 yıl önce
atsızın çok tatlı olması
bu fotoğrafa (img:#1261895) baktıkça tekrar tekrar gördüğüm hakikat.
T
torungey9 yıl önce
ben kürdüm milliyetçiliğe karşıyım
söylediğim sözdür. ben kürdüm ve bir kürd olarak milliyetçiliğe karşıyım. biz kürdlerin 5000 yıllık şanlı bir mazisi var. bir sürü ünlü komutan çıkarttık biz kürdler medeniyeti biz kurduk. ama ben kürdlük geçmişiyle övünmem. ben kürdüm ama kürdçü de… devamını gör
T
torungey9 yıl önce
diyanet işleri başkanlığı
devletin bir birimi olarak dini konularda karar vermesi gereken kurum. fakat türkiye de dini konular denince akla sadece `islam`ın gelmesi sebebiyle sadece `islam` ile ilgili konularda karar veren ve laikliğin gözüne çomak sokan bir kurum. bir benz… devamını gör
T
torungey9 yıl önce
siyasi görüşünüzü tek görselle açıklayın
(img:#1205793) Görselle açıklıyorum...
T
torungey9 yıl önce
azeriler
`azeri` nin çoğulu.
T
torungey9 yıl önce
üstad denilince ilk akla gelen kişi
Hüseyin Nihal ATSIZ gök bilge ulu düşünür Atsız...
T
torungey9 yıl önce
mutluluğun fotoğrafı
zaman zaman bir köpeğin koynunda uyuyan bir yavru kedidir sadece. zaman zaman da onun gülümsemenize gülümsemesiyle karşılık verdiği andır. belki vizeden yüksek not aldığınızı öğrendiğinizde sergilediğiniz görüntüdür. alex' in, elmander' in, quaresma'… devamını gör
T
torungey9 yıl önce
korkunun fotoğrafı
(img:#1238020)
T
torungey9 yıl önce
başkomutanımızın nereli olduğu sorunu
Düşün düşün cevabını bir türlü bulamadığım sorun. Gürcü mü? Kasımpaşalı mı? Rizeli mi? Arap mı? Diplomasında yazar mı acaba?
T
torungey9 yıl önce
siyasi görüşünüzü tek görselle açıklayın
(img:#1205793) Görselle açıklıyorum...
T
torungey9 yıl önce
arap alfabesi dünya imparatorluğu kurdu
(img:#1236221) sabahtan beri açtığı başlıklarla insanları çileden çıkaran arap sevici pislik mahlukatın açtığı bir başlık ve dikkate alınmaması gerekir.
© copyright 2005 - 2026