bugün
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık12
- beni özleyenler elime mum diksin15
- ılımlı islam5
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı6
- hırvatistan8
- o kaç gram2
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri5
- sümer dili6
- koç üniversitesi2
- anın görüntüsü14
- ortadoğu yerine batı asya demek2
- şanssız bir insan olmak4
- ayak bileğine dövme yaptıran erkek3
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması8
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- diyetteyken kitap okumak3
- aylık 505 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- yunanistan29
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri4
- iq testi4
- ak parti2
- kadir mısıroğlu3
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek5
- bey biraderler beydirler3
- 2026 ağustos ayı nasıl geçecek3
- arkadaşlar naber ya4
- türk ateisti7
- inşaat gürültüsü4
- slip mayo giyen erkek4
- arkadaşlar yeni ağırlıklarım nasıl3
- en köylü özelliğiniz4
- en son aldığınız iltifat14
- almanya11
- yanık akrep dumanı çekmek5
- belçika4
- nervio ile travertenlere gitmek4
- her gördüğünü jandarmaya ihbar eden köylü3
- beynin dopamin salgılamaması3
- la diyen kadın3
- ioçk'nın müziği4
- zorunlu eğitim7
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- volvo v702
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- sevişirken video çekmek10
- sidretü l münteha4
- irmik helvası vs un helvası18
- sözlük çok bozdu3
entry'ler (26)
(#15349937)
farklıdır, her geçen gün yeniden tanımama neden oldu kendileri, ankaraya ve sana selamlar olsun..
farklıdır, her geçen gün yeniden tanımama neden oldu kendileri, ankaraya ve sana selamlar olsun..
dünyadaki en güzel kadına sahip olmuş, en iyi grubu kurmuş, ama ruh bakımından çökmüş bir devdir kendisi.
keşke kişiliğindeki mükemmelliği albümüne de taşısaydı.
http://www.youtube.com/wa...mbedded&v=pAx3nDUA9wM#!
bu şarkısı ile kendisine olan bağımlılığım artmıştır.
bu şarkısı ile kendisine olan bağımlılığım artmıştır.
60 yaşına kadar dolu dolu yaşamış olan insandır, böyle giderse 100e kadar dolu dolu yaşamaya devam eder.
adana ve çevre illerde çeşitli organizasyonlar düzenlemektedir. bir çok konsere imzasını atmıştır.
aynı zamanda söz yazarı ve müzisyendir.
aynı zamanda söz yazarı ve müzisyendir.
kız: gece.
erkek: özgür.
erkek: özgür.
hep uyumak ister o kişi.
sokağı bize sevdiren gruptur. sanatı sokağa taşıyan gruptur. güneşin doğuşunu en iyi bilen gruptur. öyle şarkıları vardır ki sizi sizden alıp sokağa koyar, oradan taşarsınız, sığmazsınız hiçbir yere. iyi ki varlar.
Siya Siyabend - Bilmem Şu Dünyaya
Değişimi seven kadındır kendine yakışanı arar, yakışanı bulduğunda ise sıkılır.
Rivayete göre Jimi Hendrix ile kim daha önce ölecek diye iddiaya girmiş, Hendrix kendisinden önce ölünce de orospu çocuğu benden önce öldü diye isyan etmiş deli hatun
Paul Crouch'un sunduğu bir programda, popüler bir çok rock şarkısının içine şeytana ait mesajların gizlenmiş bir şekilde yer aldığını ileri sürdü. Hatta ispatlamak için şu şarkısını örnek verdi;
Stairway to heaven parçasının ''Is there's a bustele in your hedgerow, don't be Alarmed now'' sözleriyle icra edilen kısım pikapta tersine doğru çalınca ''işte benim küçük Şeytanım'' ve
''I sing because I live with Satan'' ise ''Şarkı söylüyorum çünkü şeytan'la yaşıyorum'' cümleleri duyuluyor.
O dönemde iyi açıklamalar yaparak hayran kitlesini iyice sağlamlaştırmış bir grup, öyle ki en iyi parçaların sahibi bir grup ve öyle ki hep yaşamalı denilecek bir grup..
Stairway to heaven parçasının ''Is there's a bustele in your hedgerow, don't be Alarmed now'' sözleriyle icra edilen kısım pikapta tersine doğru çalınca ''işte benim küçük Şeytanım'' ve
''I sing because I live with Satan'' ise ''Şarkı söylüyorum çünkü şeytan'la yaşıyorum'' cümleleri duyuluyor.
O dönemde iyi açıklamalar yaparak hayran kitlesini iyice sağlamlaştırmış bir grup, öyle ki en iyi parçaların sahibi bir grup ve öyle ki hep yaşamalı denilecek bir grup..
Jimi Hendrix, Yavuz Çetin, Led Zeppelin.
Bir yaşam tarzıdır, gitarın konuştuğu yer geldiğinde ağladığı bir müzik tarzıdır.
Sevilecek tek kadındır. çocuklarının anası olmayı hak eden kadındır.
Hiçbir erkeğin hayır hayır olamam diyemeyeceği hatundur. Sevgilisi olanlar bile ''tüh lan kız yokken gelip bulmaz kız varken kapıma sıralanırlar'' diye böbürleneceği bir noktadır.
kendisi çok güzel bir kadındır. california doğumlu son derece çekicidir. jim morrison'un ilham perisidir, ilhamını ondan alır her erkeğe ilham verebilecek bir kadındır...
Bizde ergenlikte kendimizi daha başka şeyler sanıyorduk ama bunu kanıtlayacak bir facebook yoktu.
yapmadığı çılgınlıkları yapar bir ayını da ibadete harcar.