bugün
T
tiikerien12 yıl önce
43 yıl önce girilen entry
(bkz: teemout) hafiften bir ürküyo insan aslında.
T
tiikerien12 yıl önce
zall koş
"Taktan konularla gelmeyin, gibtirin gidin arkaüne koyim, şampiyonlar annei maçı izleyecem daha!" diye tepki vermesi muhtemeldir.
T
tiikerien12 yıl önce
uludağ sözlük 404 mesajı
uludağ sözlük hata mesajıdır. altta bir yazı kutusu ve git vardır ama yazı kutusu ne işe yarıyor, anlaşılmamıştır. mesajı görebilmek için, ben butonuna sağ tuş, yeni sekmede aç demek yeterlidir.
T
tiikerien12 yıl önce
alakalı başlıklar
sözlüğe üye girişi yapmadan, eski tasarım ile siteye takılırken, bir başlığı yeni sekmede açtığımız zaman sol tarafta listelenen başlıklardır. sözlüğe üye olmadığım zamanlar çok işime yarayan özellikti. fakat üye girişi yapılınca bu özellik kullanıl… devamını gör
T
tiikerien12 yıl önce
uludağ hacklendi
T
tiikerien12 yıl önce
yaran tabelalar
Dükkanlarda, otoparklarda vb. yerlerde yazım hatalarından dolayı insanı güldüren tabelalar. istanbul'da bir otopark; Üye olan 2 YTL Üye olmayan 4 YTl üye olmayan giremez!
T
tiikerien12 yıl önce
tek kelime entry girmek
ilginçtir.
T
tiikerien12 yıl önce
beni ateşlere salan o kapkara siyah gözler
necati tokyay tarafından yazılmış, şehnaz makamında bir parçadır. melihat gülses den, narcicegim 2 adlı albümden dinlenmelidir. sözleri: beni ateşlere salan o kapkara siyah gözler beni çılgın gibi yakan o tatlı sözler güler yüzler hayatımda sana … devamını gör
T
tiikerien12 yıl önce
bir insana kellik bu kadar yakışır
(bkz:yul brynner)
T
tiikerien12 yıl önce
etuuu nun bacısının çamaşırından takke yapması
© copyright 2005 - 2026