bugün
T
thisrocksoldier7 yıl önce
ruh halini bir fotoğrafla özetle
(img:#1264048)
T
thisrocksoldier8 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
T
where is my mind
güzel bir [bkz]pixies[/bkz] [bkz]sarkı[/bkz]sı [bkz]fight club[/bkz]ın finalinde çalınmıştır sözleri ise şöyledir; - stop with your feet in the air and your head on the ground try this trick and spin it, yeah your head will collapse but the… devamını gör
T
gecenin gif i
sözlük yazarlarının geceye fırlattıkları gif'lerdir. (img:#826854)
T
gecenin gif i
sözlük yazarlarının geceye fırlattıkları gif'lerdir. (img:#826854)
T
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
T
aşkı bir görselle anlat
(img:#1395568)
T
ben aşık oldum millet
iyi sen kızın egosunu tatmin et ben bi kola içiyim.
T
resim değil o fotoğraf
yıl olmuş 2011, hatta neredeyse o da bitecek, hala bu cümleyi kuran adamlar var. işte o denli gerilerden gelen ve popülaritesini tüm beklentilere rağmen (beklentiye giren bir tek ben olduğumdan olabilir) yitirmeyen bir cümle. ayar cümlesi mi desem ne… devamını gör
T
thisrocksoldier9 yıl önce
yazarlara whatsapp tan gelen son mesaj
Neyaptın.
T
sözlük yazarlarının ilişki durumu
sözlük kullanıcılarının gereksiz bilgilerinden sadece biridir. ankettir. açana girsindir. (bkz:bir an için heyecanlandın itiraf et)
T
gecenin şiiri
genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.
T
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
T
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
T
gecenin duvar yazısı
T
yazarlar kaç yaşında doğdular
704 yaşımda doğdum ve ölümsüzüm.
T
yaran twitter iletileri
twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir. * Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı; * Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör
T
hayatını tek görselle özetle
(img:#1407504)
T
gecenin duvar yazısı
T
beşiktaşlıların sürekli ağlaması
`22 eylül 2013 beşiktaş galatasaray maçı` sonrasında gene vuku bulan durum. adamlar ne zaman yenilseler ağlıyorlar. teşbihte hata olmaz derler; `mütemadiyen ağlak` bir taraftar grubu haline gelmişler. tabi ağlak derken öyle üzülüp yerine otursa sıkın… devamını gör
T
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
T
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
T
gecenin duvar yazısı
T
hoşlanılan kızın sizden hoşlanmaması
insanın basına gelebilecek kötü olaylardan biridir. siz onun kapısına gül dökmeye hazırsınızdır ama o size bakmaz bile...
© copyright 2005 - 2026