bugün
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek8
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- sözlük whatsapp grupları12
- mükemmeliyete inanıyor musunuz6
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- özbek kadınlar11
- friedrich hegel la bi cay icek10
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı5
- deccal internetten çıkacak9
- internetle yapay zeka kabala büyüsüyle yaratıldı4
- asgari ücretle geçinebilmek7
- ellerim bos gonlum hos29
- uludağ itiraf8
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik5
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- şarapçının mal varlığı8
- sarapci koala53
- dayatılmış güzellik algısı7
- kıyamet için tarih ver4
- burçlara inanan erkek4
- slender the arrival de kurt adam olmak3
- kpss 20265
- gocu52
- deniz gül7
- ismet gürbüz7
- civcivler osurur mu5
- başka türlü bir şey2
- birader bey baydır4
- 0 0 7 ağabey3
- yeni bir din kurmak5
- ağaç sulamak2
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması7
- rus kadınla evlenir misiniz4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay7
- anın görüntüsü24
- sıcak havaların sona ermesi5
- dün gece ne oldu17
- sözlük kavgası2
- dünyaya orman denir2
- kaçak saray2
- terörsüz türkiye sürecine karşı çıkanlar3
- ruhi çenet videolarına dokunmayan yahudi lobisi5
- ruhi çenet8
- yazarların otopsileri4
- enayimiknatisii36
- kendi halinde efendi insan2
- yarın kpssye girecek yazarlar13
- togg t6x6
- cennetin de bu hayatta olması3
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
entry'ler (727)
üniversite de 2 yıldır siyaset yapan biri olarak söylüyorum ilginçtir ama solcuların olmadığı yerlerdir genellikle, çünkü nerde bir sol varsa orada o sola karşı tahammülsüzlük vardır (bu arada tgbyi soldan saymıyoruz gençler). Memleketimin sola tahammülü yok.
20 milyonluk şehir de gezecek bir kafa dengi arkadaşı bulamamak harbiden çok yalnızım lan.
herkesin mutlu olduğu sosyal paylaşım sitesi.
eğer Tanrı varsa bile inanasım gelmiyor. şahsen kendileri bu dünyada olsa delirirdi.
yayın hakları alınarak Türkiye de oynaması planlanıyormuş. bir kere görsel bir sanat olan film dizi olarak yayınlanacak yani alkolik bir babayı nasıl gösterebileceksiniz? Türkiyeden bahsediyoruz. sanatın en cinsiyetsiz ve islamik olarak sunulmaya çalışılan ülke. şu yapımları alınca bok ediyorsunuz anlamıyor musunuz? arkadaş basit bir örnek var önünüzde mutsuz ev kadınları hem yavan oluyor. hem tutmuyor. bırakın bu işleri. o kadar fikri olan insanlar var. kötü de olsa onları çekin.
yok oğlum öyle bir şey dediğim önerme. seni niye sen olsun diye sevsinler ki ?
ben ki bir kadın kahkahasında kayboluyorum bunlar ne diyor lan ? Yıllardır dile gelen Akp'nin kadın politikasının bir göstergesi aslında Türkiye de büyük şehirler hariç hatta bazı büyük şehirler dahil Bursa,Kayseri vs gibi kadının sokakta rahat rahat gezememesinden şikayetçi olmayan tayfa gülmesinden oluyor. enteresan ülkeyiz vesselam.
bir röportajı vardı onu okudum. Değişik bir adam postmarksist düşüncelerini tartışmak lazım.
yalnız olmak evet evet adam akıllı yalnız olabilmek becerememek biriyle bir şeyler yaşamayı. her şeyi eline yüzüne bulaştırmak. dünyanın en kalabalık yerinde yalnız hissetmek. bunları topla kötü hissedersin zaten.
türkiyenin legal itleri.
sözde devrimci geçinip yasaklı meydan deyip heykelden kaçan stadyuma yönelenlerdir. istanbul için herkes Taksim derken,Ankara Kızılay derken Bursa da Heykel demeliydi. Ama birkaç örgüt hariç diğerleri bunu söyleyemedi.
bizim acısını paylaştığımız baba. ama dün yuhalatanlar bugün medyatik olmakla eleştiriyorlar ya ne diyeyim. seninleyiz Sami baba.
şimdi foxda olan yüreği acıyla dolan baba. açıp izlemenizi öneririm.
Ay da dünya manzarasıyla rakı içtiler .
ilk başta nazlanıp ya şimdi zamanımı bunun derseniz yandınız genellikle uygun zamanımızda verilmez o çöp çünkü. annenizin ben mi atayım? şunu bunu yapıyorum ile devam eder.
@egecanturkmen .
bu bayram senin bayramın kardeşim rahat uyu.
fever ray - if i had a heart.
hacı sen bana at twitter adresini takipleşek dediğim sayfa.