bugün
- ölüm7
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı40
- dansöz izleme keyfi12
- enayimiknatisii36
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması8
- aziz yıldırım12
- yarın kpssye girecek yazarlar9
- öylesine bir şeyler yaz3
- ölümün delilinin olmadığı gerçeği2
- uzak durulası insan modelleri5
- insan olmaya ceyrek kala26
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- ismail kartal9
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- serhat kılıç13
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- online listesinden manita beğenmek7
- hangi renksiniz17
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- kerem aktürkoğlu8
- fusya semsiyeli yabanci8
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- geceye bir söz bırak8
- flat white4
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- evde dondurma yapmak5
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı8
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- anın görüntüsü24
- sözlükteki şer çetesi12
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- gocu50
- şu an dinlediğiniz şarkı2
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- limonlu dondurma4
- s'i l v'e r m'i s t29
- sözlükte herkesin avcı olması12
- milan skriniar5
- sözlükteki zorbalar12
- ragnarın memeleri5
- tai lung42
- fenerbahçe nin liverpool ile karşılaşacak olması4
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru5
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği4
- beşiktaş8
- seri eksici6
entry'ler (9)
Beni garip düşüncelere sokan sözlüktür. Kendisi ile yolum ilk 2019'da kesişti, o zaman bile çok fazla kullanıcısı yoktu. Bunu girdiğim bir ulu sözlük whatsapp grubunda gördüm, o ara sözlükte birbirini ifşalayanlar filan çıkmıştı.
Bildiğin 30-40 yazarın oyun alanıydı, ama beni asıl düşüncelere sokan tarafı bu değil, mesela bir başlık aratıyorum, yazarlara bakıyorum ve en son entry girdiği yılların 2015, 2012, 2019 filan görüyorum.
Arkadaşlar profil resmini filanda doldurmuş sadece burayı terketmişler, bildiğin ıssız kasaba gibi hissettiriyor.
Mesela bu dediğim ekşi sözlük içinde geçerli ama bir fark var, orda hala yazmaya devam eden insanları görüyorsun.
Mesela adamın 2005 te girdiği entryden profiline girmişim, bakıyorum 1 ay önce girmiş son entrysini, doğal olarak bir yaşam imaresi var.
Gece gece üzdün sözlük. iyi geceler.
Bildiğin 30-40 yazarın oyun alanıydı, ama beni asıl düşüncelere sokan tarafı bu değil, mesela bir başlık aratıyorum, yazarlara bakıyorum ve en son entry girdiği yılların 2015, 2012, 2019 filan görüyorum.
Arkadaşlar profil resmini filanda doldurmuş sadece burayı terketmişler, bildiğin ıssız kasaba gibi hissettiriyor.
Mesela bu dediğim ekşi sözlük içinde geçerli ama bir fark var, orda hala yazmaya devam eden insanları görüyorsun.
Mesela adamın 2005 te girdiği entryden profiline girmişim, bakıyorum 1 ay önce girmiş son entrysini, doğal olarak bir yaşam imaresi var.
Gece gece üzdün sözlük. iyi geceler.
Tekirdağ'da görece sonradan gelişen, üniversitenin hemen yanında olduğundan mütevellit onlarca kafenin bulunduğu bölgedir. Eğer denize doğru ilerlerseniz, alkaya sahile bağlanan bir kumsaldan geçersiniz. Güzel yerdir.
Terminale yazdığınızda, bulunduğunuz path'i veren terminal komutudur.
Arayüz tasarımları için olmazsa olmaz bir component kütüphane yazılımıdır. Alternatiflerinden özellikle web tarayıcı üzerinden çalışarak, bir çok developerı karın ağrısından kurtarır. (bkz: linux)
Dünya'da en çok kullanılan programlama dilidir. Back-end programming için zamanında büyük atılımlar sağlamıştır. CakePhp, symfony, laravel gibi bir çok framework barındırır. aynı zamanda ilk göz ağrımdır.
Türkçesi düzenli ifadeler olan, belirli karakter setlerini tanımlamak için kullanılan ve özellikle metin editörleri gibi çeşitli yazılımlarda sıkça ihtiyaç duyulan bir standarttır.
Örneğin [0-9] -> 0 ila 9 arasında ki karakterleri ifade etmektedir.
Örneğin [0-9] -> 0 ila 9 arasında ki karakterleri ifade etmektedir.
Ocr servisleri ile yapılmaktadır, ironiktir bir mobil uygulamasını yazmışlığım vardır. Okunan karakterleri ise (bkz: regular expression) yani düzenli ifadeler ile filtreleyerek, plakaya ulaşılır.
Trakya için en yaşanılası 3 şehirden biridir. Havası gerçek anlamda kirlidir, çerkezköy ve çorlu olarak aşırı göç almaktadır ama aynı zamanda yaşadığım şehirdir.