bugün

entry'ler (33)

mağazada açtığı giysiyi katlayıp geri koyan insan

(bkz: good guy greg)

cotard sendromu

(bkz: kendini unutmak)

minecraft

south park'ın yeni bölümüne konu olmuş oyundur.

ihtiyaç halinde bulunamayan şeyler

(bkz: tırnak makası)

abdullah öcalan ın orospu çocuğu olduğu gerçeği

(bkz: no shit sherlock)

kıl dönmesi ameliyatı

Dün olduğum ameliyattır. Altı ay beklettim ama küçük bìr ceviz kadar parça aldılar. Şu anda oturamıyorum ve yan yatmaktan belim kopacak gibi oluyor.

gece tuvalete giderken koridorda beliren silüet

uyku sersemliğini 0.02 saniyede yok eder.

gece tuvalete giderken koridorda beliren silüet

Gece tuvalete giderken bir metre önünüzde belirip kaybolan silüettir. Altınıza işediğiniz için tuvalete gitmeye gerek kalmaz.

hamile kadınla sevişmek

(bkz: ted beneke)

uyanınca yatağını toplamayan insan

Bu işi kışın yapıyorsa akşama ekstra soğuk bir yatağa girecektir.

9gag com

Artık gif paylaşıp izleyebildiğiniz site. Tasarımı yine değiştirdiler ama insanı siteden soğutmadan bunu bu kadar sık yapmaları takdir edilesi.

sevişmek istiyorum demenin alternatif yolları

Üreme içgüdüm depreşti.

önce entryleri okuyup sonra entry girmek

Yazarların sık sık yaptığı, anlatılmak isteneni başlıktan anlamayınca yapılan şeydir. (bkz: ironi)

orospu çocuğu

Fenerin elenmesine sevinen türklerdir.

age of empires 2

hd yaması en sonunda çıkan oyundur. o güzel günleri tekrardan hatırlatacaktır.

haftada 36 litre domuz kanı içen kadın

Gece gece midemi bulandırmış hastalıklı kadındır. Allah yardım etsin.

far cry 3

neredeyse malum sitelere düştüğü günden beri bilgisayarımda tuttuğum, silmeyi göze almadığım oyun. sadece bu oyunda üşenmeden bütün sidequestleri bitirdim ama collectablelarla uğraşmadım. oyunun birincisini hiç oynamama rağmen çok kötü olmadığını biliyorum. ama ikincisinden kat kat iyidir bu oyun. zaten sonu sayesinde baya düşündürüyor oyunu bitirsek bile.

teknoloji tasarımı dersi saçmalığı

tamamen gereksiz, küçücük çocukların kafalarını bulandırmaya yönelik gösterildiğini düşündüğüm ders. Biz çocuklara "şimdilerde ders çalışırsan büyünce çok rahat edersin, okula konsantre ol oyunu tatilde oynarsın" diye öğütlediğimiz çocuk okulda insan hayatını kolaylaştırabilecek buluşlara kafa yoruyor.

tam boşalırken kapının şak diye açılması

Odaya girenin kim olduğunu görmek için bakıldığında namlu kapıya çevrilmemelidir.

tobuscus

Bayağı iyi şarkı söyler, gitar falan çalar ama şu ana kadar ciddi bir beste yapmamıştır. My head itches adlı şarkısı vardır mesela. Ama yine de sırf şarkıları ve literal trailerları için izlenmeye değer bir youtuberdır.
© copyright 2005 - 2026