bugün
- aç yatıyorum8
- birader yazar başlıkları5
- tai lung32
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi27
- babanın 60 yaşından sonra spora başlaması11
- erkekler pipilerini birbirlerine gösteriyor mu13
- cankan ismail yk boys anıların grup kurması2
- nathan ake5
- fransızların üstün ırk olması3
- kağıt toplayan çocuklar3
- kadınların çok açık giyinmesinden rahatsız olmak3
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği6
- vurduranlar klübü7
- sidny lopes cabral2
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz2
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke17
- geceye bir kadın yalanı bırak3
- sevişilen en ilginç yer7
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması2
- günün şiiri14
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği26
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı4
- sözlük ibnelerine çok mühim bir soru3
- öyle bi huzursuzluk ki sadece müzik dindirebiliyor2
- yaz yemeği2
- deniz göktaş27
- memurların yarısının kovulması gerekliliği2
- öğrenciye diplomasını vermeyen akademisyen2
- cehennem korkusu12
- hz davud3
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam15
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- ömründe hiç büyük musibetle imtihan edilmemiş tip3
- sevişmek istediğiniz yazarlar7
- 9 budist rahibi arabayla biçen 11 yaşındaki sürücü2
- sözlükte flörtleşmek22
- evli hatunu kocası evdeyken hoplatmak9
- izmirin ve eskişehirin çok yanlış yollara sapması3
- pandela44
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek18
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu11
- bayramdan bayrama namaz kılan dangalak2
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz12
- ölü balık eli7
- biraderikos6
- yazarlara verilmiş lakaplar13
- hayat hiç kolaylaşmayacak mı beyler6
- ezan sesinden rahatsız olmak6
- bik bik abla vs vurduranlar4
- kardeş7
entry'ler (16)
madison ivy'nin dilidir. şaka bir yana, rusça ve fransızca'dır.
aldığı paranın çeyreğine, o direkten,
bu direğe uçabilecek adamlar tanıyorum.
bu direğe uçabilecek adamlar tanıyorum.
acaba gerçekten var mıdır? sorusunu aklıma getiren başlık.
aslına bakılırsa radyo demek doğru olmaz. site sahibi efsane şarkıları, içeriklerine göre playlist oluşturmak suretiyle grooveshark.com üzerinden bizlere sunmuş. biz de javalanmış bir arayüze sahip olan siteden 88, 103 gibi kafamıza yatacak olan kanalı seçip dinlemeye başlıyoruz. zaman zaman güncellenen maymuncuk ile eğlenip, masa üstünde bulunan bira ile efkarlandığımız şarkılara "şerefe!" nağralarıyla eşlik edebiliyoruz. iyi ki varsın bira.fm !
http://galeri.uludagsozluk.com/r/bira-fm-334666/
http://galeri.uludagsozluk.com/r/bira-fm-334666/
kızımızın, "fuckbuddy ne ki süleyman?" şeklinde cevap vermesi durumunda; süleyman hiç şüphesiz, "bir şey yok damla,sonra konuşalım. az işim var" der ve bir daha ne görüşürler,ne konuşurlar. bizzat tanık oldum efendim.
fenerbahçe teknik direktörü aykut kocaman'ın hiç şüphesiz en sevdiği futbolcudur. ısrarla her maç as kadroda oynatılır. aşırı bir özgüvene sahiptir. kritik müdahaleleri vardır ancak gereksiz top kayıpları yüzünden fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisini çekmektedir. "yeter artık selçuk" "selçuk bsg. artık" gibi .
bilgiasar alacak olan bütün hısımların beni evden alıp bilgisayarcıya götürmesi durumudur. sıkıldım, gerçekten çok sıkıldım. bilgisayarla alakası olmayan durumlarda bile çağırılıyorum. --spoiler-- sen bilgisayardan anlarsın, gel bi ütü almaya gidelim.. --spoiler--
(bkz: bir kızın beğen duvarındayım yazması) hayır gerçekten anlayamıyorum,çok çocuksu. beğenilmeyen insanların sanalda ilgi görme çabaları.
bir erkek olarak ben de bu durumdan muzdaribim. saçlarım sarıya yakın tondayken kaşlarım kalın ve siyah. hayretle izliyorum kendimi..
rahmetli babamın bana tnt tv zamanında aşıladığı dizi. şimdilerde izlemiyorum. en son sam cinlere, şetanlara karışmıştı. kan emmeye başlamalar, bilumum sapkınlıklar falan. winchester kardeşler sizi..
Ayakkabıları çıkartalım lütfen. burası bir ev son tahlilde!
ne şarkıcı abimizi, ne de şarkı sözlerini doğru telaffuz edemediğim gerçeğini bana hatırlattı. duuu du haşnizkkk duuuu dudu dudu dilleri..
ın, mutlaka bira kokusuyla kendini dağıtan kankileri vardır. olmak zorundadır.
bir senelik trial versiyon olduğundan kimsenin haberi yok ne yazık ki. --spoiler-- trial süre dolunca kullanmak için 0.99$ karşılığında bir sene daha kullanabiliyoruz.--spoiler-- for ever viber aga..
kapak toplayan insanların istismar edildiğini düşünüyorum. kim 200 liralık sandalye için 250kilo kapak toplar ki? devlet zaten engeli olan insanlara 600-700liralık gerekirse akülü sandalyeyi sunmuyor mu? bana kalırsa bu kapaklar yıkanıp tekrar bize sunuluyor. tabi bu benim fikrim. bir delilim ya da kanıtım yok. insanlara pil gibi kimyasal atıklar toplatılsa keşke. bağcılar da çarşamba günleri, belediye arabaları gelip plastik atıkları topluyorlar. insanlarımızı bilinçlendirsek ve pil gibi doğaya zararlı kimyasal atıkların çöp konteynerlerine atılmasını engellesek keşke. ah duracell ayısı ah!.. çok masumsun ama sadece televizyon reklamlarında..
bu dakikadan sonra başa gelen çekilecektir ki zaten çekilmiştir de. Osman, bütün hüznünü bardaktan boşalan yağmur gibi içine akıta akıta sekse devam eder. erkeğimiz, boşalma sonucu yakılan orgazm sigarasının ardından o soruyu sorar: "-Bengisu, ilişkimiz nereye gidiyor?"... arkadaşlar, seks sanattır! sanat özgündür! ancak dikkat edilmelidir; erkeğiniz, yani biz sanattan anlıyor olalım ve "ohh yess faking may darlingg oh oh" tarzı iniltilerle sertleşme sorunu yaşamayalım ki sanatımızı en işlek sokaklardan, en izbe yerlere kadar her yerde icra edebilelim. seks sanattır, Türkçe sevişelim!