bugün
T
tekinsiz6 yıl önce
ekşi sözlüğün binali yıldırım reklamı alması
ekşi sözlüğün insanların özgür iradesine dahi müdahale eden, özgürlükleri kısıtlamaya çalışan, baskıcı bir partinin mensubunun reklamını almasıdır. iki yüzlülük ve samimiyetsizliktir. edit: google reklamı dediğiniz sözlüğün temasını değiştirmez. sö… devamını gör
T
tekinsiz7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
T
tekinsiz7 yıl önce
spider man noir
spidermanin noir evreninde geçen çizgi romanıdır. sin citye benzer karanlık bir evrende geçer. (img:#1752513)
T
tekinsiz7 yıl önce
filth
yepyeni bir sekizinci nesil yazar daha. hoşgelmiştir. saygılar buyur sözlük emrinde. ~gülücük~
T
tekinsiz7 yıl önce
şu an yaptığınız şeyler
şu an yazarlarımızın yaptığı işlerdir. ben entry giriyorum.
T
tekinsiz10 yıl önce
yazarların telefonlarındaki kilit ekranları
(img:#908313) şöyle bir şey.
T
tekinsiz10 yıl önce
türkiye ve ırkçılık ateşi
ışid'in yeni yayınlamış olduğu videodur. henüz izlemedim. izleyince yorum yapacağım. https://ia801505.us.archive.org/14/items/final_20151121/final.mp4 (img:#899014)
T
tekinsiz10 yıl önce
sözlük yazarlarının fotoğrafları
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
T
tekinsiz10 yıl önce
sözlük yazarlarının elleri
Popo capsleri daha makbuldur efendim!! Boyle dolgun dolgun ohh miss!!
T
tekinsiz11 yıl önce
sevgilisine laf atılınca mutlu olan erkek
serdar ortaçtır. (img:#728200)
T
tekinsiz11 yıl önce
yaran duvar yazıları
bursa da bir altili ganyan bayisinde( kahvehane tadinda olanlardan) televizyonun altina asilmis, inanilmaz yazi. -`lütfen bagirmayin, atlar sizi duyamaz`.. yıllar sonra gelen edit: orjinal başlık etrafta görülen yaran yazılar idi.. edi… devamını gör
© copyright 2005 - 2026