bugün
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor7
- insanlardan nefret etmek8
- yazarların on üzerinden komiklikleri47
- larisalisa10
- yer sofrası5
- bruce lee4
- m r e r e c t o12
- eve atılan kızın ekşici çıkması3
- yalnızlık güç değildir4
- uludağ sözlük discord grubu7
- birine geç kalmak4
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması2
- çocuğum olmuyor ne yapmalıyım4
- cayır cayır yanan kız12
- gitara rastgele vurunca caz olması2
- aylık 338 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- güzel bir kadını terk etmek5
- filmlerde dövülen adamın güçlenip geri dönmesi3
- aşkım daha önce hiç patlıcan yemedim diyen kız2
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- satranç haram yasaklansın17
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- 2026 dünya kupası9
- 1 milyar tl loto ikramiyesi çıkan şanslı vatandaş3
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak4
- gir içime hünharca12
- anayasa değişiklik paketi3
- beyazsemsiyeliyabanci48
- afganistan islam emirliği3
- timsah4
- arkadaşlar bakar mısınız9
- park sorunu6
- y d isimli vatandaş2
- abd'nin iran füzelerine müdahale etmemesi2
- dul kalmak4
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
- suca suruklenen cocuk6
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- dönere asgari 200 gr porsiyon sınırı gerekliliği4
- faşizme karşı birleşik direniş cephesi2
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- onlyfans4
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- chp de grup krizi kürsü kavgası3
- müzik haramdır5
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak4
- kürt mutfağı7
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- faik öztrak5
entry'ler (31)
lan kaç aydır senden sigara alıyorum ama hâla camel deyince soft'unu vermiyorsun. inat yaptım lan birgün ben camel diyeceğim ve sen bana camel soft vereceksin.
nickini mouse imleci ile okşayabilirsiniz. belkim hisseder o da belkim sonra yani ne bilem.
depresyona girmiş olabilir. ilk günden yani daha tanınmadan önce izleyen biri olarak keyifsiz olduğum için gülemediğim bölümler oldu.
kişinin kendisiyle alakalıdır yani.
kişinin kendisiyle alakalıdır yani.
(bkz: gora)
show tv'nin ömrüne bağlı tabi.
show tv'nin ömrüne bağlı tabi.
+tuborg kırmızı mı yohsam miller mi?
cevap belli tabi ki
- efes alkölsüz..
cevap belli tabi ki
- efes alkölsüz..
olmak istediğim çocuktur. bi insan 11 yaşında ameleliğe başlar mı lan?
şampuan şişesine attırmak.
ama yapmayın sizden sonra da duş alıcak olanlar var. onu şampuan zannedebilirler.
ama yapmayın sizden sonra da duş alıcak olanlar var. onu şampuan zannedebilirler.
bu diziyi izlememem için bilinmeyen güçler ellerinden geleni yapıyor heralde.
o kadar televizyon kanalınının içinde tek çekmeyen kanal var o da trt!!
bir şey olmaz internetten izlerim diyosun ki torrentti açık bıraktığın için yayın sürekli donuyor ve dizi bittiğinde farkediyosun.
ancaak her şeye rağmen müthiş bir bölümdü. hala izlememekte ısrar eden varsa bu diziyi aklından şüphe ederim.
o kadar televizyon kanalınının içinde tek çekmeyen kanal var o da trt!!
bir şey olmaz internetten izlerim diyosun ki torrentti açık bıraktığın için yayın sürekli donuyor ve dizi bittiğinde farkediyosun.
ancaak her şeye rağmen müthiş bir bölümdü. hala izlememekte ısrar eden varsa bu diziyi aklından şüphe ederim.
(bkz: the prodigy beat)
biraz garip gelebilir dinlerken ama telefon sesi olarak müthiştir. özellikle başlangıç kısmı.
biraz garip gelebilir dinlerken ama telefon sesi olarak müthiştir. özellikle başlangıç kısmı.
kesinlikle bir film izlemekten daha zordur. bir filmi canınız sıkkınken tek gözünüz kapalı izleyebilirsiniz ancak bir kitabı okumak özveri gerektirir.
aslında burda söylenmek istenen kuran-ı kerim değildir ancak kuranda da emredilen okumaktır. yani okuduğundan çok yazarsan bu tanıma uymuş olursun. bilgisi olmadan fikir sahibi olmanın da temeli burda yatar.
müzik zevkini inanılmaz derecede geliştirerek başkalarının dinlediği parçalara laf atmak en gereksizidir.
aslında türbansız bir kızın gitmesini garipsemiyorsak aynı şekilde türbanlıların da gitmesini garipsememek gerek çünkü o türbanı kendi iradesiyle taktığını bile bilmiyoruz. aile zoruyla takan binlerce genç kız var. biraz daha objektif düşünmek lazım bu konuda.
bu kadar güldürürken nasıl hüzünlendiriyor diye merak edenler ah muhsin ünlü'yü araştırabilir.
arapçada atmak anlamına gelen kelime. silah ile beraber kullanıldığında tehlikeli olur genelde.
pek bilinmez ama doğu bölgesinde çokça yapılan yayla çorbası. azerilere layla- azerice de ninni anlamı taşır-- çorbası olarak da bilinir.
oktay kaynarca'nın ilerde ' hatırlamıyorum artık geçmişim gitti , önemsemiyorum artık gelecek siktiri çekti ' diyerek dertlenme sebebi olacaktır.
kendini at olarak gören yazar söylemi. yapmayın etmeyin arkadaşlar rica ediyorum.
sürekli yazmasıyla ünlenen adamdır aslında. sorun espri yapamamasında değil sürekli yapmaya çalışmasında.
1 defa yüz yüze gelmiş biri olarak söyleyebilirim ki... çok ciddi bir şey söyleyeem sandınız değil mi? değil işte sadece bu adamın saçları çok yağlı. saçlarının temizliğine dikkat etmiyor sanırım.