bugün
- ciddi ciddi aşure seven insan27
- pandela 319
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- velvet48
- kürt hareketinin devşirme olması15
- deniz göktaş'ın atatürk şakası4
- elektriği ödeyen adam8
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- birader yazarlar bey biraderlerdir3
- bir ilişkiyi kim yönetir10
- ciguli kral16
- taksim delisi cenk4
- fuhuş operasyonunda veresiye defteri bulunması3
- amedspor12
- mony tontana11
- denizde karı kız kesen erkek3
- karpuzcu libos panda3
- 2026 dünya kupası33
- tabaktaki son bisküviyi yiyen tip3
- sözlükte kavga olacak hissi5
- gizli oylamanın kim olduğunu bulma2
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- iki ayyaş5
- memduh bashgan9
- yunanistan milli futbol takımı5
- fas7
- kanada8
- yürüyüş flörtü9
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- ulu puanlarla sakız bile gelmemesi2
- futbol28
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- dünya16
- allah rahmet eylesin üstad kadir mısıroğlu3
- türkiye12
- ahtapot yemek9
- bik bik kaç yaşında10
- evde kalmış kız kurusu7
- doğu karadeniz de fırtına uyarısı2
- kaçak elektrik kullanan orospu çocukları2
- yeşil burun adaları futbol takımı4
- sözlüğün en çok başlık açan yazarı olmak2
- izmirde cami yakma girişimi3
- arjantin milli futbol takımı2
- true üniversitesi6
- sözlükten avrat düşürmek2
- atatürk ün çocuğunun olmaması4
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- kahveye naber lan avradını siktiklerim diye girmek3
- sözlüğü 25 yaş üstü teyzelerin basması3
entry'ler (41)
bugün 23.59'da sonlanacak olacak evekitap.com çekilişi.
seçtiğim kitap ihsan oktay anar'dan amat; http://www.evekitap.com/amat_212
herkese bol şans.
seçtiğim kitap ihsan oktay anar'dan amat; http://www.evekitap.com/amat_212
herkese bol şans.
ankara'da thf salonunda saat 19.00'da başlayacak olan bayanlar dünya hentbol şampiyonası eleme müsabakası.
mücadeleyi ntvspor canlı yayınlayacak. hem milli takımı destekleyebilir hem de yaşanan olayları yok sayan ntv'yi protesto edebilirsiniz.
gidecek olanlar yıldız dolmuşlarına binip 10 dakika kadar yürüyerek veya 6. cadde dolmuşlarına binerek 25-30 dakikada ulaşabilir thf spor salonuna.
ankara'da olmadığım için daha fazla bilgim yok maalesef. ekşi sözlük'ten aldığım bilgiler bu kadar.
mücadeleyi ntvspor canlı yayınlayacak. hem milli takımı destekleyebilir hem de yaşanan olayları yok sayan ntv'yi protesto edebilirsiniz.
gidecek olanlar yıldız dolmuşlarına binip 10 dakika kadar yürüyerek veya 6. cadde dolmuşlarına binerek 25-30 dakikada ulaşabilir thf spor salonuna.
ankara'da olmadığım için daha fazla bilgim yok maalesef. ekşi sözlük'ten aldığım bilgiler bu kadar.
saat 19.00'da hükümet meydanı önünde yapılması planlanan etkinliktir. eylemin facebook sayfası
https://www.facebook.com/events/527001924023894/
eylem saat ve yerlerinin toplu olarak yayınlandığı yerlere ulaştırabilirseniz sevinirim.
https://www.facebook.com/events/527001924023894/
eylem saat ve yerlerinin toplu olarak yayınlandığı yerlere ulaştırabilirseniz sevinirim.
uygun fiyatlardır. aksaray'da 1.80 tl. lan zaten gidilecek en uzun mesafe yarım saati geçmez neyin kafası bu 1.80?
şaka değil gerçektir, sonuçlar açıklanmıştır.
ygs-5 puan türünde 330 puan aldım ve 128870. sıradayım. istediğimi elde ettiğim için acayip bir rahatlama var üstümde. herkese geçmiş olsun.
ygs-5 puan türünde 330 puan aldım ve 128870. sıradayım. istediğimi elde ettiğim için acayip bir rahatlama var üstümde. herkese geçmiş olsun.
mine fujiko.
benim bile anlayabildiğim birkaç matematik konusundan biri.
hoşgörülü olmayın. size karşı çıkanları anında idam ettirin. hatta idam ettirirken çekiliş falan düzenleyin çekilişten çıkan vatandaş cellatlık yapsın.
24 mart'ta yapılacak sınav.
benim gibi eşit ağırlık öğrencilerinin sınava felsefe sorularını çözerek başlaması gerektiğini düşünüyorum. beyniniz yorulmadan kafa karıştırması muhtemel soruları çözerseniz. sonra da türkçeye 40. sorudan başlayıp paragrafları çözersiniz rahatça. türkçe de bitince sosyalin kalan kısmını tamamlarsınız. en fazla 80-85 dakikanız gider. geri kalan sürenin tamamını yeteneğinize göre fen ve matematik arasında pay edersiniz artık.
benim gibi eşit ağırlık öğrencilerinin sınava felsefe sorularını çözerek başlaması gerektiğini düşünüyorum. beyniniz yorulmadan kafa karıştırması muhtemel soruları çözerseniz. sonra da türkçeye 40. sorudan başlayıp paragrafları çözersiniz rahatça. türkçe de bitince sosyalin kalan kısmını tamamlarsınız. en fazla 80-85 dakikanız gider. geri kalan sürenin tamamını yeteneğinize göre fen ve matematik arasında pay edersiniz artık.
çocuklar için para kazandıracak durumdur. sure ezberledim diye babama gidip 5-10 lira falan alıyordum, güzel zamanlardı. ama beynimi yıkamayı başaramadılar dinsizin teki olup çıktım, tüü bana.
tek maç açıldığı için 1/2 ve 2/1 olarak iki kupon yaptığım maç. bu gidişle ikisi de yatacak gibi son 14 dk.
niang'a tebrikleri yolladığımız maç. iyi halt yedin yani aferin. bomboş kale var önünde gidip direğe vuruyorsun. sonrasındaysa atamayana atarlar.
psikolojik danışma ve rehberlik.
bakuman ın ilk bölümünün etkisi altındadır.
751 ms2, 752 2/2, 753 ms2
6,50 oran.
6,50 oran.
uefa ve çakır'ın madrid'e verdiği maç. haftaya da barça milan'ı eler tamam olur.
geçen yıl chelsea ve bayern bu ikisinin finalde buluşmasını engellemişti. bu yıl chelsea yok ancak bayern kim gelirse ezecektir. fikstür nasıl bilmiyorum ama temennim madrid'in gelmesi.
geçen yıl chelsea ve bayern bu ikisinin finalde buluşmasını engellemişti. bu yıl chelsea yok ancak bayern kim gelirse ezecektir. fikstür nasıl bilmiyorum ama temennim madrid'in gelmesi.
mülksüzler
yabancı
dönüşüm
eski bahçe eski sevgi
yaz gelsin okurum, acelesi yok.
yabancı
dönüşüm
eski bahçe eski sevgi
yaz gelsin okurum, acelesi yok.
nazifcraft.
coğrafya öğretmenliği, kamyon şoförlüğü, çiftçilik gibi çeşitli işler yapması sebebiyle minecraft oynayan arkadaşların verdiği lakap.
coğrafya öğretmenliği, kamyon şoförlüğü, çiftçilik gibi çeşitli işler yapması sebebiyle minecraft oynayan arkadaşların verdiği lakap.
neresinden tutulsa havada kalan olay.
hapishaneden izin alıp çıkmak nedir?
hapishaneden izin alıp çıkmak nedir?
telefonda pokemon oynamak.