bugün
T
t e c o6 yıl önce
birine geç kalmak
(bkz:imkansız aşk)
T
t e c o6 yıl önce
19 ekim 2019 antalyaspor gençlerbirliği maçı
ilk yarısı 0-5 biten maç. antalya kırmızı kart gördü. maç sonu bülent korkmaz istifa eder.
T
t e c o6 yıl önce
2019un bok gibi bir yıl olduğu gerçeği
Harbiden lan 2019'da hic iyi bişey olmadi aq.
T
t e c o6 yıl önce
3 ağustos 2019 büyük sigara zammı
Bu sefer öyle 50 kuruş, 1 lira, 2 lira değil de paket başı 3 lira birden zam gelmesi olayıdır. Zam listesi. Ohhhhh. (img:#1883473)
T
t e c o7 yıl önce
mustafa cengiz
(img:#1420587)
T
t e c o7 yıl önce
geceye bir gif bırak
(img:#1288807)
T
t e c o7 yıl önce
geceye bir gif bırak
(img:#1288807)
T
t e c o7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
T
t e c o7 yıl önce
vasip şahin
düzcenin yeni valisi.
T
t e c o7 yıl önce
fenerbahçe beşiktaş kardeşliği
son zamanların trendi. bu kardeşikte en çok da ezeli rakibimiz fenerbahçe camiasına üzülüyorum. koskoca fenerbahçe camiası 500-600bin taraftarı olan bir semt takımıyla nasıl kol kola girer de kardeşlik statüsüne çıkar, bu kaçıncı galatasaray karşıt… devamını gör
T
t e c o7 yıl önce
cenazeden story atmak
(img:#1768591) Yeni akım mükemmel.
T
t e c o7 yıl önce
trabzonspor taraftarı
çok abidik taraftar topluluğudur. sevdiğim bir insan yüzünden forumlarını takip etmek zorunda kalıp kendilerini inceleme fırsatını buldum. trabzonsporu bir ulvi zamazingo gibi görüyor bir çoğu. kendilerine bir kaç efsane yaratmışlar mesela ve bunları… devamını gör
T
t e c o7 yıl önce
memurdan satılık lüks arabalar
ilan sitelerinde yer alan birtakım lüks arabalardır. memurdan; (img:#1716387) nasıl memursunuz lan siz? mercedes'li, bmw'li memur nerenin memuru böyle? hangi rüşvet paralarıyla aldınız bunları?
T
t e c o7 yıl önce
canım sıkıldı dövülmek isteyen
(img:#1713009) hastane masrafları sendense ben varım.
T
t e c o8 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
T
t e c o8 yıl önce
intizar
`aklı karalım`, `uykum firari`, `gece nemi`, gibi güzel şarkıları olan, sesi güzel şarkıcı.
T
t e c o8 yıl önce
biz çekerken çok eğlendik
"gerçekten çok kaliteli isimlerle çalıştık,yönetmenimizden ışıkcısına kadar çok değerli isimlerle yapıldı bu film" de hemen akabinde söylenen yalandır.
T
t e c o8 yıl önce
onur yürüyüşüne birlikte gitmelik yazarlar
Bildiğiniz gibi onur haftasındayız ve bizler de desteğimizi göstermeli ve bu kardaşlarımızla omuz omuza kol kola yürümeli, yalnız olmadıklarını hissettirmeliyiz. Ben greaw'i lord marcus amoralist piyemses'i ve afet hoca geliyo ihihi aşkımı alıp gi… devamını gör
T
t e c o8 yıl önce
onur yürüyüşüne birlikte gitmelik yazarlar
Bildiğiniz gibi onur haftasındayız ve bizler de desteğimizi göstermeli ve bu kardaşlarımızla omuz omuza kol kola yürümeli, yalnız olmadıklarını hissettirmeliyiz. Ben greaw'i lord marcus amoralist piyemses'i ve afet hoca geliyo ihihi aşkımı alıp gi… devamını gör
T
t e c o8 yıl önce
3 temmuz 2011 futbolda şike soruşturması
gundeme bomba gibi dusen haberdir. Fenerbahce baskani, asbaskani ve trabzonspor asbaskaninin gozaltina alinmasi disinda icinde umit karan'in da bulundugu futbolcularda goz altina alinmistir.
T
t e c o8 yıl önce
ilk buluşmada bu lig için çok şerefliyiz diyen kız
beşiktaşlı olması muhtemel.
T
t e c o8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
T
t e c o8 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
T
t e c o8 yıl önce
mobile legends
Mobil moba oyunudur. 5v5 normal ve dereceli sistemi vardır. Karakterleri `lol` ve `dotadan` (ç)alıntıdır. Haritası `lol` haritasının %85 benzeridir. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.legends googleplayde şu an en çok indiril… devamını gör
© copyright 2005 - 2026